Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα.

Στις αρχές καλοκαιριού με πείραν τηλέφωνο από τη Vodafone (ήμουν στην cosmote) για ένα οικονομικό πακέτο internet ktl (δεν εχει σημασία). Εγώ δέχτηκα την προσφορά και έτσι μου έστειλα τα συμβόλαια με courier για να τα υπογράψω όπως και έγινε. Μετά από κανα δύο μέρες η cosmote μου κάνει μία καλύτερη προσφορά και έτσι την δέχομαι και προχοράω σε αίτηση υπαναχώρησης από την Vofafone (εντος 14 ημερών). Και με παίρνουν τηλεφωνο από την Vodafone και μου λενε ότι θα μου έρθει πρόστημο 120€ διότι έφυγα ποιο μπροστά από την λήξη του συμβολαίου. Εγώ ήμουν ενήμερη ότι σε συμβόλαια που έχουν υπογραφεί εξ αποστάσεων ισχύει από το 14ήμερο. Στο συμβόλαιο τους όμως που έγω δεν το πρόσεξα λέει ότι δεν ισχύει αυτό. Και μου έχει έρθει λογαριασμός αρχές Ιούλη 125€ και κάτι ψιλα. Τι να κάνω? Εχω δει στο forum που ασχολήστε με τέτοια θέματα. Να απεφθυνθώ στην ΓΓΚ. Να σημειώσω ότι δεν είχα άλλη επικοινωνία με την Vodafone. Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Στο συμβόλαιο τους όμως που έγω δεν το πρόσεξα λέει ότι δεν ισχύει αυτό.

Μια φωτογραφία από τα ψιλά γράμματα σε αυτό το σημείο θα μας ενδιέφερε.

Δημοσ.

Είναι το σημείο που αναφέρει ότι δεν ισχύει. Απλά δεν ξέρω αν ισχύει ο νόμος ή αυτό που έχω υπογράψει

post-259633-0-83398400-1469804036_thumb.jpg

Δημοσ.

Εάν υπάρχει νόμος (δεν το γνωρίζω) προφανώς και ισχύει ο νόμος και όχι το συμβόλαιο.

Το πως θα βρεις το δίκιο σου είναι άλλο θέμα στη συνέχεια.

Δημοσ.

Ισχυει το συμβόλαιο! Απο την στιγμη που εσυ ο ιδιος απο μονο σου, υπογραφοντας το συμβολαιο συμφωνησες τα αφησεις τα δικαιωματα που σου δινει ο νομος τοτε τελειωσε το πανηγύρι!

Δημοσ.

Οταν υπαρχει αρθρο μεσα στο συμβολαιο που δηλωνει ρητα οτι υπογράφοντας το δεχεσαι την παρακαμψη του νομου τοτε ναι υπερισχυει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οταν υπαρχει αρθρο μεσα στο συμβολαιο που δηλωνει ρητα οτι υπογράφοντας το δεχεσαι την παρακαμψη του νομου τοτε ναι υπερισχυει.

Δηλαδή αν θέλω να αγοράσω ένα σπίτι μπορώ να βάλω ένα όρο στο συμβόλαιο ότι αν τελικά δεν μου αρέσει θα σκοτώσω τον πρώην ιδιοκτήτη.

Αν δεχτεί να το υπογράψει (εν γνώση ή εν αγνοία του δεν έχει σημασία) εγώ θα είμαι αθώος ότι και αν συμβεί.

Τραβηγμένο από τα μαλλιά το παράδειγμα αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

• Like 1
Δημοσ.

1) Δεν είναι όλα τα δικαιώματά σου ίδιας κατηγορίας

2) Για μερικές κατηγορίες δικαιωμάτων υπάρχει νομική βάση παραίτησης εξ' αυτών.

Δημοσ.

Πρώτα καταγγέλλεις την cosmote για αθέμητο ανταγωνισμό.

Mετά καταγγέλλεις την vodafone για παραπλανητικό συμβόλαιο.

Tρίτων καταγγέλλεις την ΕΕΤΤ που τους αφήνει ανεξέλεγκτους βγάζοντας χρήματα με ανήθικο τρόπο, παραπλανώντας πελάτες.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Επειδή το έψαξα, και με την εεττ αν ενεργοποιηθείς στην εταιρία δεν έχεις πλέον το δικαίωμα να φύγεις χωρίς πρόστιμο, μέσα σε αυτές της 2 μέρες γνωρίζεις αν είχε ολοκληρωθεί η φορητοτητα? Αν σου ήρθε μήνυμα ότι ενεργοπιηθηκες στη Vodafone τότε είναι καλυμμένοι δυστυχώς, αν όχι κυνηγά το

Δημοσ.

Διαβάζοντας το συμβόλαιο που υπογράφηκε και ιδιαίτερα τα άρθρα 3.4 και 3.7 καταλαβαίνω ότι:

1. Αν γίνει καταγγελία πριν την ολοκλήρωση 1 έτους από την ενεργοποίηση των υπηρεσιών τότε πρέπει να πληρώσεις.

2. Ο πελάτης χάνει το δικαίωμα της υπαναχώρησης μόλις η σύμβαση εκτελεσθεί πλήρως δηλαδή όταν γίνει η ενεργοποίηση των υπηρεσιών.

Σύμφωνα με τον ts 2 μέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου ήθελε να υπαναχωρήσει.

Άρα το ερώτημα είναι: Πρόλαβαν να ενεργοποιήσουν την σύνδεση με τον πελάτη;

Πολύ αμφιβάλλω ότι το έκαναν μέσα σε 2 μόλις μέρες.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εαν δουλεύει κάποιος σε cosmote Και θελει να κερδίσει bonus με μεταφορά από τους κόκκινους στην cosmote ας στείλει. Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...