xpapias Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Ενταξει. Τελευταία υπηρξε πολλη βρωμα και προπαγανδα. Αλλα τι θα συμβει αν κλεισουν ολα τα καναλια και μεινουν μονο 4; Εννοω, τι συνεπειες μπορει να εχει για τον τηλεθεατη, τους εργαζόμενους. Τον πολιτισμο. (Καλα μη βαρατε!).
pappous_soulis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Άμα φτάσουμε κάποτε τα 0 κανάλια ίσως πάει μπροστά η ανθρωπότητα. 5
Moderators Kercyn Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Αν θυμάμαι καλά, το νομοσχέδιο λέει για 4 κανάλια εθνικής εμβέλειας και ποικίλου περιεχομένου. Όχι 4 κανάλια τέλος. 2
Haldol Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Στη δικιά μου ζωή τίποτα. Την TV την έχω μόνο για ταινίες απ' το media player, δεν έχω κάνει καν τον κόπο να βάλω τα κανάλια σε μια σειρά. Ο πατέρας μου απ' την άλλη μάλλον θα πάθει κατάθλιψη. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Αν θυμάμαι καλά, το νομοσχέδιο λέει για 4 κανάλια εθνικής εμβέλειας και ποικίλου περιεχομένου. Όχι 4 κανάλια τέλος. Βέβαια τα 4 κανάλια είναι πλέον με την λογική (αφού κατέρευσε η δικαιολογία του περιορισμού των tech specs) ότι η διαφημιστική πίτα είναι 200m και τα κανάλια θέλουν 50m πάνω κάτω για να λειτουργούν, άρα 200/50=4... Τα υπόλοιπα όμως που δεν θα είναι εθνικής εμβέλειας ή ποικίλου περιεχομένου δεν θα έχουν κάτι από την πίτα? Που θα χωράνε βάση αυτής της λογικής?
bedazzled Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Θα σταματήσουν να γεμίζουν σκατά τα κεφάλια των μεσήλικων και άνω.
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Άμα φτάσουμε κάποτε τα 0 κανάλια ίσως πάει μπροστά η ανθρωπότητα. 0 κανάλια δεν έχει ούτε η χώρα του φίλου σου του Κιμ Γιονγκ Ουν.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Βέβαια τα 4 κανάλια είναι πλέον με την λογική (αφού κατέρευσε η δικαιολογία του περιορισμού των tech specs) ότι η διαφημιστική πίτα είναι 200m και τα κανάλια θέλουν 50m πάνω κάτω για να λειτουργούν, άρα 200/50=4... Τα υπόλοιπα όμως που δεν θα είναι εθνικής εμβέλειας ή ποικίλου περιεχομένου δεν θα έχουν κάτι από την πίτα? Που θα χωράνε βάση αυτής της λογικής? Θε έχουν και αυτα μην ανησυχείς. τον αδωνη, τους ελοχιμ - νεφελιμ και την μπορντοροδοκόκκινη
pappous_soulis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 0 κανάλια δεν έχει ούτε η χώρα του φίλου σου του Κιμ Γιονγκ Ουν. Γι'αυτό το λέω.
παπι Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μωρε το σταρ σκαι και αλφα να μεινουν, να βλεπουμε καμια σειρα και κανα εργο και τα αλλα να παν να γαμηθουν. 1
bilakos10_v2.0 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Θα γεμίσουμε γιαγιάδες-πειρατές που θα κατεβάζουν τούρκικες σειρές. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις