Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει. Τελευταία υπηρξε πολλη βρωμα και προπαγανδα. Αλλα τι θα συμβει αν κλεισουν ολα τα καναλια και μεινουν μονο 4;

Εννοω, τι συνεπειες μπορει να εχει για τον τηλεθεατη, τους εργαζόμενους. Τον πολιτισμο. (Καλα μη βαρατε!).

• Moderators
Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά, το νομοσχέδιο λέει για 4 κανάλια εθνικής εμβέλειας και ποικίλου περιεχομένου. Όχι 4 κανάλια τέλος.

• Like 2
Δημοσ.

Στη δικιά μου ζωή τίποτα. Την TV την έχω μόνο για ταινίες απ' το media player, δεν έχω κάνει καν τον κόπο να βάλω τα κανάλια σε μια σειρά.

Ο πατέρας μου απ' την άλλη μάλλον θα πάθει κατάθλιψη.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά, το νομοσχέδιο λέει για 4 κανάλια εθνικής εμβέλειας και ποικίλου περιεχομένου. Όχι 4 κανάλια τέλος.

Βέβαια τα 4 κανάλια είναι πλέον με την λογική (αφού κατέρευσε η δικαιολογία του περιορισμού των tech specs) ότι η διαφημιστική πίτα είναι 200m και τα κανάλια θέλουν 50m πάνω κάτω για να λειτουργούν, άρα 200/50=4...

Τα υπόλοιπα όμως που δεν θα είναι εθνικής εμβέλειας ή ποικίλου περιεχομένου δεν θα έχουν κάτι από την πίτα? Που θα χωράνε βάση αυτής της λογικής?

Δημοσ.

Βέβαια τα 4 κανάλια είναι πλέον με την λογική (αφού κατέρευσε η δικαιολογία του περιορισμού των tech specs) ότι η διαφημιστική πίτα είναι 200m και τα κανάλια θέλουν 50m πάνω κάτω για να λειτουργούν, άρα 200/50=4...

Τα υπόλοιπα όμως που δεν θα είναι εθνικής εμβέλειας ή ποικίλου περιεχομένου δεν θα έχουν κάτι από την πίτα? Που θα χωράνε βάση αυτής της λογικής?

Θε έχουν και αυτα μην ανησυχείς. τον αδωνη,  τους ελοχιμ - νεφελιμ και την μπορντοροδοκόκκινη  :-D

Δημοσ.

Μωρε το σταρ σκαι και αλφα να μεινουν, να βλεπουμε καμια σειρα και κανα εργο και τα αλλα να παν να γαμηθουν.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...