fylatos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 14 ποτά τη βδομάδα (500ml είναι ένα ποτό) ή 4 την ημέρα (οτιδήποτε από τα 2) σε βάζει σε κίνδυνο να γίνεις αλκοολικός. Οπότε ρίξε τη μπύρα τη μία τη μέρα άντε 2 το ΣΚ και είσαι οκ.
παπι Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Οπότε ρίξε τη μπύρα τη μία τη μέρα άντε 2 το ΣΚ και είσαι οκ. Παιδες εχω θεμα. Πινω μπιρες! Οχι πολλες, αντε κανα λιτρο αλλα το κακο ειναι πως πινω καθε μερα. Ουτε καν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια μερα που δεν ηπια. Πως να τις κοψω;
phanispal Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 (εξαλλου αυτο ειναι και το νοημα ολων αυτων των αχρηστων πραγματων, να τα παιρνεις μία στις τόσες οταν θες να ξεδιψασεις με μια αλλη γευση, όχι για να αντικαταστησεις το νερό παρόλο που οι εταιρειες εκει ελπιζουν) Όλα εκτός του νερού και των φυσικών χυμών είναι άχρηστα;
Haris San Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Με τοσες που πινεις θα πρεπε να ξερεις οτι λεγεται μπυρα..
fylatos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Οπότε ρίξε τη μπύρα τη μία τη μέρα άντε 2 το ΣΚ και είσαι οκ. Παιδες εχω θεμα. Πινω μπιρες! Οχι πολλες, αντε κανα λιτρο αλλα το κακο ειναι πως πινω καθε μερα. Ουτε καν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια μερα που δεν ηπια. Πως να τις κοψω; Αν δεν σου προκαλούν πρόβλημα υγείας (μία τη μέρα είναι και ευεργετική αν έχεις νορμαλ κιλά) γιατί να τις κόψεις; Απλά γιατί δε γουστάρεις;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 υψιλον γιατι να μπει; Γιατί έτσι γραφόταν
V for Vagelis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 2 μπύρες την ημέρα καλό κάνουν όχι κακό. Ψάξτο! Εντάξει, είπαμε... Εκτός κι αν το ψάξει ας πούμε σε έρευνες που έχουν χρηματοδοτηθεί από μπυροπαραγωγούς... Παιδες εχω θεμα. Πινω μπιρες! Οχι πολλες, αντε κανα λιτρο αλλα το κακο ειναι πως πινω καθε μερα. Ουτε καν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια μερα που δεν ηπια. Πως να τις κοψω; Οι μπύρες πως καταλήγουν στο σπίτι; Δε μπορείς πχ απλά να σταματήσεις να τις αγοράζεις; :ρ Η βγαίνεις έξω και πίνεις κάθε μέρα;
παπι Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Γιατί έτσι γραφόταν https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%BC%CF%80%CE%AF%CF%81%CE%B1 Οι μπύρες πως καταλήγουν στο σπίτι; Δε μπορείς πχ απλά να σταματήσεις να τις αγοράζεις; Η βγαίνεις έξω και πίνεις κάθε μέρα; Χθες ας πουμε. Παω σμ να παρω καμια μπριτζολα. Μπαινω σμ, παιρνω 5 μπριτζολες. Περναω απο τα φιστικια, και παιρνω κανα φιστικι Παω στην ουρα εκει στο ταμειο και βλεπω πισω μου ενα σιξ πακ. Το πηρα και αυτο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 https://el.wiktionary.org/wiki/μπίρα -όταν όχι -εται Παω στην ουρα εκει στο ταμειο και βλεπω πισω μου ενα σιξ πακ. Το πηρα και αυτο. Κι έτσι αγοράζονται οι κοιλιακοί κυρς και κυρ... 3
panther_512 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Οποιαδήποτε κατανάλωση αλκοόλ, σε οποιαδήποτε ποσότητα αυξάνει αθροιστικά την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου. Το αλκοόλ είναι κατηγοριοποιημένο πλέον ώς καρκινογόνο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Δεν υπάρχει το "λίγο αλκοόλ κάνει καλό". Με τις νέες οδηγίες τα όποια θετικά για την καρδιά δεν πρέπει να λαμβάνονται υπόψη. Για τα περι μπύρας είχα διαβάσει σχετικό άρθρο στο BBC, όπου οι νέες οδηγίες για την μέγιστη εβδομαδιαία κατανάλωση αλκοόλ είναι τα 6 pints μπύρας, δηλαδή 3 λίτρα. http://www.bbc.com/news/uk-35255384 Είμαστε λαός που έχει εξαπανέκαθεν στενή σχέση με το αλκοόλ, οπότε δύσκολο να το αφαιρέσουμε τελείως από τη ζωή μας, όμως η κατανάλωση πρέπει να γίνεται με σύνεση.
παπι Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 -όταν όχι -εται Βλεπετε; Βλεπετε; Εχει και παρενεργειες.. 1
V for Vagelis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Χθες ας πουμε. Παω σμ να παρω καμια μπριτζολα. Μπαινω σμ, παιρνω 5 μπριτζολες. Περναω απο τα φιστικια, και παιρνω κανα φιστικι Παω στην ουρα εκει στο ταμειο και βλεπω πισω μου ενα σιξ πακ. Το πηρα και αυτο. Εκείνη τη στιγμή τις παίρνεις επειδή είσαι πχ στη τσίτα ή στα κάτω σου και σκέφτεσαι πως θες να πιεις λίγο για να ηρεμήσεις; Ή τις αγοράζεις καθαρά για το κέφι;
Rabican Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 επρεπε να εισαι εδω που ειμαι εγω (New Hampshire, USA). τις προαλλες κυριακη απογευμα (16.00-17.00) και παλευαμε με κατι φιλους να βρουμε καμμια καφετερια. ολες κλειστες και το μονο διαθεσιμο που υπηρχε ηταν .... μπυρα! εδω σε κανουν αλκοολικο θες δε θες. δεν τη γλυτωνεις. η μονη σου επιλογη ειναι μπυρα η κατι αλλο αλκοολουχο..
agamoi-thytai Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Θα μας κόψετε και τη μπύρα ; Έ όχι.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα