Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελευταία δεν έχω πάρει τίποτα παραπάνω από στυλό και κάνα κλασέρ από εκεί (Πλαίσιο).

Είναι κρίμα γιατί, όπως εμείς (οι καταναλωτές) μαθαίνουμε πράγματα μέσω του ίντερνετ έτσι και οι εταιρίες μπορούν να μάθουν. Και σίγουρα το "Πλαίσιο" μαθαίνει τις συζητήσεις που γίνονται.

Το κρίμα είναι ότι το feedback δεν δείχνει να βρίσκει ευήκοα ώτα (τουλάχιστον εγώ δεν βλέπω να έχει αλλάξει κάτι από τα θέματα που λέγονται και ξαναλέγονται)

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί να μπλέξω με αγορές και εγγυήσεις από το Πλαίσιο.

Αγόρασα το 2009 έναν turbo X ο οποίος λειτουργεί μέχρι σήμερα, μόνο μια φορά το 2011-12 κάηκε το τροφοδοτικό του και το έστειλα για αλλαγή λίγο πριν λήξει η εγγύηση, εκεί μου είπαν οτι το πλαίσιο θα καλύψει το κόστος του εξαρτήματος και εγώ θα χρεωθώ τα εργατικά, πλήρωσα 20-30 ευρώ.......

Πάντως από το 2009 και μετά, έχω αγοράσει από εκεί μόνο χαρτικά και κανέναν μαρκαδόρο/στυλό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την εγγύηση τη καλύπτει ο αντιπρόσωπος,ο πωλητής μπορεί να σε εξυπηρετήσει πραγματοποιώντας τη διαδικασία αλλά όχι να βάλει απο τη τσέπη του τα έξοδα εφόσον εσύ δεν είσαι διατεθημένος να τη πραγματοποιήσεις.

Δε σε χρεώνει ούτε εργατικά ούτε το χρόνο του υπαλλήλου που θα πραγματοποιήσει τη διαδικασία.

Σε χρεώνει τα εξοδα της μεταφοράς απο το χώρο του καταστήματος στο χώρο του επισκευαστή-αντιπροσώπου.

Η μεταφορική εταιρεία απαξ και έρθει έχει μια ελάχιστη χρέωση η οποια σε δεύτερη φάση διαμορφώνεται απο την απόσταση -βαρος κλπ.

Αν τα παραπάνω σου φαίνονται παράλογα πρώτον διάβασε στην απόδειξη το πάροχο της εγγύησης και δεύτερον την επόμενη φορά που γενικότερα θα αγοράσεις κάτι ρώτα τι ισχύει με την εγγύηση και τρίτον μη ξαναγοράσεις απο πουθενά γενικότερα :-)

Εκτος του οτι εισαι ασχετος εισαι και εριστικος...

Οσο αφορα την εγγυηση που χρειαστηκα για ενα λαπτοπ , πηγα στο e-shop και ολα εγιαναν απο εκει με καποια καθυστερηση αλλα χωρις επιπλεον εξοδα. (το λαπτοπ πηγε στην αντιπροσωπεια της lenovo)

Επεξ/σία από Leokatana
  • Like 3
Δημοσ.

Θα ήθελα πολύ να ασχοληθώ με το θέμα αυτό

Αλλά δεν έχω όρεξη. Αυτοί χάνουν πελάτες με αυτές τις βλακείες και σε λίγο καιρό θα κλείσει νύχτα Όπως πάει ...

Προσωπικα δεν το βλεπω να κλεινει.Και εξηγουμαι :

Οσο υπαρχουν παντελως ασχετοι με το θεμα τηλεοραση-υπολογιστες-tablet,τεχνολογια γενικως,οσο υπαρχουν κατι θειες-παππουδες-γιαγιαδες,μπαμπαδες που πανε και λενε θελω ενα καλο laptop για τον γιο-κορη-εγγονι κλπ και απο κει και μετα φευγουν με ενα turbo x γιατι ο πωλητης τους το πασαρει επειδη εχει i7 για να μπορει να δουλευει autocad ,ε τοτε δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να κλεισει.Κανω λαθος μηπως;

Και διαβαστε :

Μπηκα ετσι για την φαση σε ενα καταστημα ,δεν προλαβα να πατησω μεσα και με αρπαξε απ τα μουτρα πωλητης να με πασαρει το "νεο 17,3 ιντσων turbo x επειδη ειχε i7 για να δουλευω autocad"...Τον ενημερωσα αμεσα οτι δεν τσιμπαω γιατι δεν ανηκω στις περιπτωσεις που ανεφερα ανωθεν ( θειος -μπαμπας κλπ) και τον ενημερωσα οτι ολοι οι i7 δεν ειναι τετραπυρηνοι και οτι οσοι μπαινουν στο καταστημα δεν ειναι αρχιτεκτονες-πολιτικοι μηχανικοι-σχεδιαστες υποχρεωτικα καθως,επισης οτι οσοι μπαινουν μεσα δεν ειναι υποχρωτικα ασχετοι.Με κοιτουσε σαν να ημουν ο εξωγηινος που επεσε στο Roswell τo 1947.

• Like 1
Δημοσ.

Μπηκα ετσι για την φαση σε ενα καταστημα ,δεν προλαβα να πατησω μεσα και με αρπαξε απ τα μουτρα πωλητης να με πασαρει το "νεο 17,3 ιντσων turbo x επειδη ειχε i7 για να δουλευω autocad"...Τον ενημερωσα αμεσα οτι δεν τσιμπαω γιατι δεν ανηκω στις περιπτωσεις που ανεφερα ανωθεν ( θειος -μπαμπας κλπ) και τον ενημερωσα οτι ολοι οι i7 δεν ειναι τετραπυρηνοι και οτι οσοι μπαινουν στο καταστημα δεν ειναι αρχιτεκτονες-πολιτικοι μηχανικοι-σχεδιαστες υποχρεωτικα καθως,επισης οτι οσοι μπαινουν μεσα δεν ειναι υποχρωτικα ασχετοι.Με κοιτουσε σαν να ημουν ο εξωγηινος που επεσε στο Roswell τo 1947.

Τζάμπα έκατσες να εξηγήσεις, αυτοί τέτοιες εντολές έχουν λάβει από τους προϊσταμένους τους, εσύ οτι και να τους πεις αυτά θα συνεχίσουνε να λένε στους ερχόμενους πελάτες. Απλά τους λες ευχαριστώ ψάχνω άλλη μάρκα και τέλος.

• Like 1
Δημοσ.

Τζάμπα έκατσες να εξηγήσεις, αυτοί τέτοιες εντολές έχουν λάβει από τους προϊσταμένους τους, εσύ οτι και να τους πεις αυτά θα συνεχίσουνε να λένε στους ερχόμενους πελάτες. Απλά τους λες ευχαριστώ ψάχνω άλλη μάρκα και τέλος.

Δεν εχασα χρονο ,ουτε το κεφι μου,ουτε καν μπηκα να αγορασω κατι.Ουτε θα αγορασω στο μελλον .Και επισης ποτε δεν αγορασα κατι απο κει.Ποτε ομως.Μπηκα απλως να χαζεψω,το κανω συχνα πυκνα σε πολλα καταστηματα τεχνολογιας.

Δημοσ.

Δεν εχασα χρονο ,ουτε το κεφι μου,ουτε καν μπηκα να αγορασω κατι.Ουτε θα αγορασω στο μελλον .Και επισης ποτε δεν αγορασα κατι απο κει.Ποτε ομως.Μπηκα απλως να χαζεψω,το κανω συχνα πυκνα σε πολλα καταστηματα τεχνολογιας.

Εγώ ποτέ δεν μπαίνω να χαζέψω, κοιτάω οτι προϊόν σκοπεύω να αγοράσω από το ιντερνετ και όταν είναι να το αγοράσω πηγαίνω στο μαγαζί και το αγοράζω.

Δημοσ.

Παντως εχουν ξανοιχθει πολυ με τις μεγαλες εκθεσεις και τεραστια γκαμα προιοντων. Σκεφτομουν ποσα εκθεσιακα πανε ετσι χαμενα. Και ποσα no name κλπ μενουν απουλητα.

Πλεον χρησιμοποιώ το πλαισιο για να δω καποιο προϊόν που θελω να παρω απο σκρουτζομαγαζο. Εκτος και αν χρειαζομαι κατι αμεσα και η τιμη ειναι ανταγωνιστικη.

Δημοσ.

Δεν είχε σχέση με εγγύηση αλλά κάτι παρόμοιο μου είχαν κάνει στα Multirama. Εννοείται ότι δεν ξαναπάτησα. Το τοπικό μαγαζί έχει κλείσει εδώ και 2-3 χρόνια πάντως, τόσο καλά πήγαιναν οι δουλειές. Στο Plaisio είχα κάνει μια επιστροφή σφραγισμένου προϊόντος το οποίο αυτοί μου είχαν στείλει λάθος, και για 1 μήνα ήταν "χαμένο", δεν ήξεραν ποιος το είχε παραλάβει. Έχω παρατηρήσει ότι οι μεγάλες αλυσίδες μερικές φορές είναι και οι χειρότερες, από συνοικιακά μαγαζιά δεν είχα τόσο σοβαρά προβλήματα.

Δημοσ.

TS να σε ρωτησω εγώ κάτι άσχετο; γιατί το θέμα του πλαισίου είναι και πολυσυζητημένο και μόνο για κάνα χαρτικο στα γρήγορα για τη δουλειά κάνει πλέον, σαν κατάστημα τεχνολογίας έχει γίνει σκιά του παλιού καλού εαυτού του χρόνια τώρα..

Πού κάνεις ninjutsu;

Δημοσ.

TS να σε ρωτησω εγώ κάτι άσχετο; γιατί το θέμα του πλαισίου είναι και πολυσυζητημένο και μόνο για κάνα χαρτικο στα γρήγορα για τη δουλειά κάνει πλέον, σαν κατάστημα τεχνολογίας έχει γίνει σκιά του παλιού καλού εαυτού του χρόνια τώρα..

Πού κάνεις ninjutsu;

Τι εννοείς τι κάνω ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...