Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν καταρχάς να πω πως σε αυτό το διαμέρισμα είμαι 1 χρόνο και κάτι μήνες.

Και ότι στο υπόγειο είναι μια πόρτα με ταμπέλα "ΠΡΟΣΟΧΗ ΥΨΗΛΗ ΤΑΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ".

Λοιπόν. Ένα ξυπνητήρι που είχα τα έπαιξε πολύ γρήγορα στο δωμάτιο μου που είναι ακριβώς απάνω από αυτό το χώρο που βρίσκεται πίσω από αυτή τη πόρτα.

Ρολόι τοίχου που πήρα από πλανόδιο σε 2 μέρες χάλασε, ενώ άλλο που έβαλα σε άλλο δωμάτιο (που δεν είναι πάνω από αυτόν τον χώρο) δουλεύει ακόμα.

Άλλο ρολόι τοίχου, που δουλεύει καλά πολλά χρόνια μόλις το έφερα σε αυτό το δωμάτιο χάλασε αμέσως.

Το κινητό μου τρελάθηκε, και άλλοτε κλείνει μόνο του, άλλοτε ανοίγει μόνο του, και γενικά φέρεται παράξενα και σήμερα ενώ το άφησα να φορτίσει 1 ώρα και μου έδειχνε την ένδειξη ότι φορτίζει, όταν το έβγαλα από τη πρίζα μου είπε ότι έχει 3% φόρτιση και μετά από 3 περίπου λεπτά έσβησε.

Την ίδια μέρα, σήμερα, χάλασε και η οθόνη του κινητού της αδερφής μου.

Χθες πήγα να ανάψω μια λάμπα, και έκανε ένα 'παφ' και έπεσε η ασφάλεια.

Από όταν ήρθα σε αυτό το σπίτι δηλαδή συμβαίνουν όλο περίεργα πράγματα με τα ηλεκτρικά / ονικά, και ιδιαίτερα τις τελευταίες 2-3 μέρες χαμός. Χαλάνε μόνα τους διάφορα πράγματα.

Επίσης να πω ότι τα δωμάτια που είναι ακριβώς πάνω από αυτό το δωμάτιο πίσω από τη πόρτα υψηλής τάσης, έχουν αισθητά μεγαλύτερη θερμοκρασία. Σε φάση φεύγω από το ένα που καθόμουν και πάω στο άλλο, και νιώθω να με βαρά στο σώμα μου μια ζέστη.

Τι στο καλό συμβαίνει ?  :whistle:

Δημοσ.

το δωματιο τι εχει μεσα το μοτερ του ασανσερ? κατεβασε μια εφαρμογή για android που μετραει πεδια και μετρα εξω απο κεινη την πορτα και στα δωματια σου. μπακαλιστικη μεθοδος αλλα ειναι ενα πρωτο βημα.

Δημοσ.

αν είναι κανας μετασχηματιστής αντίο ηλεκτρονικές συσκευές :P

μετέτρεψε το δωμάτιο σε κλωβό φαραντέι :P

• Like 1
Δημοσ.

Ρώτησα ηλεκτρολόγο και μου είπε να ζητήσεις τις μετρήσεις η/μ πεδίων από τη ΔΕΗ ή αν δεν τους εμπιστεύεσαι να φωνάξεις ανεξάρτητους. Επίσης λέει είναι μάλλον απίθανο να έχεις υψηλή τάση αλλά το πολύ μέση (20.000V). Αυτά με τα κινητά είναι άσχετα, λέει πάει σε 150.000V και το κινητό δεν έχει πάθει ποτέ τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Ρώτησα ηλεκτρολόγο και μου είπε να ζητήσεις τις μετρήσεις η/μ πεδίων από τη ΔΕΗ ή αν δεν τους εμπιστεύεσαι να φωνάξεις ανεξάρτητους. Επίσης λέει είναι μάλλον απίθανο να έχεις υψηλή τάση αλλά το πολύ μέση (20.000V). Αυτά με τα κινητά είναι άσχετα, λέει πάει σε 150.000V και το κινητό δεν έχει πάθει ποτέ τίποτα.

Παει, αλλα παει για λιγο.. εσυ ζεις εκει μεσα..

Κατεβασε την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mreprogramming.ultimateemfdetector και πες μας τι δειχνει και που

• Like 1
Δημοσ.

Η απάντηση είναι: Υπάρχουν άτομα που κάθονται περίπου 8 ώρες κάθε μέρα σε χαμηλή-μέση και δεν παθαίνουν κάτι οι συσκευές τους. Το να πέφτει η ασφάλεια με τη λάμπα π.χ. δεν δικαιολογείται και μάλλον έχει κακή εγκατάσταση το σπίτι.

Νιώθω μάστορας τώρα.

• Like 2
Δημοσ.

Παει, αλλα παει για λιγο.. εσυ ζεις εκει μεσα..

Κατεβασε την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mreprogramming.ultimateemfdetector και πες μας τι δειχνει και που

Η πιο συνηθισμένη τιμή (στον αέρα, σε ύψος 1μ απ' το πάτωμα) είναι γύρω στα 400 με 460 mGauss. Στο πάτωμα ενός δωματίου που είναι ακριβώς από πάνω, πάει στα 800, ενώ 1-1.5 μέτρα απ το πάτωμα έχει κάνα 500αρι.

Σε κάποια σημεία όμως (όπως δίπλα στα μεταλλικά πόδια της καρέκλας, στον υπολογιστή μου...) φτάνει τα 2300!  :ph34r:  

Στο γραφείο μου πάνω είναι μονίμως 800 ~ 830mG.

Δημοσ.

το δωματιο τι εχει μεσα το μοτερ του ασανσερ? κατεβασε μια εφαρμογή για android που μετραει πεδια και μετρα εξω απο κεινη την πορτα και στα δωματια σου. μπακαλιστικη μεθοδος αλλα ειναι ενα πρωτο βημα.

what ?

Λοιπόν καταρχάς να πω πως σε αυτό το διαμέρισμα είμαι 1 χρόνο και κάτι μήνες.

Και ότι στο υπόγειο είναι μια πόρτα με ταμπέλα "ΠΡΟΣΟΧΗ ΥΨΗΛΗ ΤΑΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ".

Τι στο καλό συμβαίνει ?  :whistle:

Το πιθανότερο είναι να είναι μέσα ο μηχανισμός του ασανσέρ όπως αναφέρθηκε και 99,9% δεν έχει ούτε καν μέση τάση (20kV) όπως αναφέρθηκε.

το "υψηλή τάση κίνδυνος θάνατος" το κάνει και ακούγεται πιο τραγικό από ότι είναι, αλλωστε αν έλεγε "κοίτα, μπες αλλά μη κάνεις καμιά μλκια και κόψεις κανα live καλώδιο" μάλλον δε θα του έδινε κανείς σημασία.

κάποια μεγάλα κτίρια μπορεί στο υπόγειο να έχουν και Μ/Σ ΔΕΗ αλλά είναι αρκετά σπάνια περίπτωση.

99,9999% δε συμβαίνει τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Αμα πραγματι υποαρχει Υ/Σ της δεη θα υπσρχει και πορτα προς τον δρομο, ανηγματα αερισμου και ο χαρακτηριστικος βομβος των 100Hz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...