Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω θα προτεινα και να ανταποδωσεις πριν φυγεις.Βαλε 6 το πρωι κανενα τραγουδι Yellow Claw ή Trap με μπασο σε ηχεια με συνδεδεμενο το λαπτοπ(με καρφι μπορεις ανετα) να σπασουν τα νευρα της,οπως σπανε εσενα απο τις πορτες της.Έχω 2-3 των Yellow Claw που σπανε νευρα στους αλλους οταν τα βαζεις τερμα. 1
sphinxgr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω θα προτεινα και να ανταποδωσεις πριν φυγεις.Βαλε 6 το πρωι κανενα τραγουδι Yellow Claw ή Trap με μπασο σε ηχεια με συνδεδεμενο το λαπτοπ(με καρφι μπορεις ανετα) να σπασουν τα νευρα της,οπως σπανε εσενα απο τις πορτες της.Έχω 2-3 των Yellow Claw που σπανε νευρα στους αλλους οταν τα βαζεις τερμα. Ο φίλος μένει σε πολυκατοικία που είναι σίγουρα 500 ετών χωρίς καμία μόνωση, ο γείτονας προσπαθεί να κοιμηθεί και κάθε τόσο ακούγεται δίπλα στο αυτί του ένα γαυγισμα. Αγοράζω ένα σπιτι δηλαδή και δεν μπορώ να έχω ούτε έναν υπνο? Και είναι φυσιολογικό αυτό? και επειδή δεν μπορω να κοιμηθώ απο το θόρυβο που κάνουν, θα μου βάλουν και τραγούδια για μαγκιά για να με εκδικηθούν. Ε συγνώμη κ όλας, αλλά πληρώνω 300€ σε στέλνουν στο νοσοκομείο 2 μήνες (το ελάχιστο) και ίσως τα σκεφτείς λίγο καλύτερα τον σεβασμό στους γύρω σου και ότι δεν κοιτάμε μόνο την παρτάρα μας. Και όχι δεν είναι μακρινό σενάριο. Εσύ μπορεί να είσαι ανήλικος και να καυλαντίζεις τη ζωή σου. Κάποιος άλλος έχει 1000 προβλήματα και το 1 που του δημιουργείς εσύ, θα τον κάνει να εκραγει 2
DDevil Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως όντως καλύτερα να φύγεις. Θα σου σπάνε τα νευρα κάθε μέρα, κι όσο σημασία και να μη δίνεις θα είναι ψυχοφθόρο ειδικά αν αυτή δουλεύει κιόλας απο κάτω. Εκνευριστικο, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις είναι καλύτερα να παραδίδουμε τα όπλα γιατί όπως λένε ο κακός χρόνος φεύγει ο κακός γείτονας μένει. Εγω δεν παρέδωσα κανενα οπλο .... έριξα μερικούς καλους τσακωμους με εναν ιδιοκτητη κάποτε κατάλαβε οτι μιλάω σοβαρα και οτι ξέρω να κινηθω ακομα και δικαστικά αμα χρειαστει και υστερα ουτε που τον ξαναειδα.... με άφησε τελειως ησυχο και πέρασα μια χαρα καμια φορά την ηρεμια μας πρέπει να την κερδισουμε απο ανθρώπους που θέλουν να μας την χαλάσουν. Πριν γινουν ολα αυτα με ενοχλουσε στανταρ 1 φορά την εβδομάδα (για ανοησιες προφανώς). Ημουν καλος ημουν ευγενικος ήμουν τυπικός μέχρι .... που νευριασα! Αν θέλει ο ιδιοκτήτης το πάει δικαστικά και παίρνει ενοίκια 3 ετών οπότε αυτά τα φεύγεις κύριος που λες είναι απλά ανοησίες. Όλα στην τελική ειναι θέμα συννενοησης ανάμεσα σε ενοικιαστη και νοικάρη αλλά μην λέμε και οτι θέλουμε για τους νόμους. Αν ο ιδιοκτήτης το πάει δικαστικά θα δικαιωθεί...αυτό λέει ο νόμος τόσο απλά. Τώρα το τι λες εσύ ειναι αδιάφορο. Δεν δικαιώνεται σιγουρα αμα κάποιος ειναι δημοσιος υπάλληλος και φυγει με μετάθεση οπως λέει ο αστικός κώδικας τωρα αμα ισχυει και για τους ιδιωτικούς δεν το ξέρω στο άρθρο πάντως δεν το ξεκαθαριζει ρητά. Λεει μονο για τους δημοσιους. Ειναι λογικο ομως διοτι τον γνωριζε εξαρχης οτι θα φυγει (δεν τον κοροιδεψε) αρα μπορουσε να κάνει τα κουμάντα του και επισης φιλε μου δεν μπορω εγω να μεινω εδω αφου άλλαξα δουλεια και δεν εχω πια δουλεια εδω να μεινω να νοικιάζω το δικο σου το σπιτι ωραια με τι λεφτα? οπως ειπε και κάποιος πιο πανω κανενα δικαστηριο δεν θα δικαιωνε κάτι τέτοιο. Οποτε λήξις μην τον ψαρώνετε
Liverpool89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ο φίλος μένει σε πολυκατοικία που είναι σίγουρα 500 ετών χωρίς καμία μόνωση, ο γείτονας προσπαθεί να κοιμηθεί και κάθε τόσο ακούγεται δίπλα στο αυτί του ένα γαυγισμα. Αγοράζω ένα σπιτι δηλαδή και δεν μπορώ να έχω ούτε έναν υπνο? Και είναι φυσιολογικό αυτό? και επειδή δεν μπορω να κοιμηθώ απο το θόρυβο που κάνουν, θα μου βάλουν και τραγούδια για μαγκιά για να με εκδικηθούν. Ε συγνώμη κ όλας, αλλά πληρώνω 300€ σε στέλνουν στο νοσοκομείο 2 μήνες (το ελάχιστο) και ίσως τα σκεφτείς λίγο καλύτερα τον σεβασμό στους γύρω σου και ότι δεν κοιτάμε μόνο την παρτάρα μας. Και όχι δεν είναι μακρινό σενάριο. Εσύ μπορεί να είσαι ανήλικος και να καυλαντίζεις τη ζωή σου. Κάποιος άλλος έχει 1000 προβλήματα και το 1 που του δημιουργείς εσύ, θα τον κάνει να εκραγει Παδια μην λεμε πραγματα που δεν ισχυουν, απλα δεν θα ασχολειθω. Θα φυγω. Δεν θελω να χαλσω την δικια μου ψυχολογία για κανεναν κομπλεξικο, ειδικα οταν ειχε γατα και ηταν ετοιμοθανατη και καθομουν να την ψαχνω να την βρω. Επειδη εφυγε. Στις πολυκατοικιες παντα καποιος θα ναι δυσαρεστημενος
sphinxgr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Παδια μην λεμε πραγματα που δεν ισχυουν, απλα δεν θα ασχολειθω. Θα φυγω. Δεν θελω να χαλσω την δικια μου ψυχολογία για κανεναν κομπλεξικο, ειδικα οταν ειχε γατα και ηταν ετοιμοθανατη και καθομουν να την ψαχνω να την βρω. Επειδη εφυγε. Στις πολυκατοικιες παντα καποιος θα ναι δυσαρεστημενος Το καλό όταν δεν έχεις δικό σου σπίτι. Είναι τεράστια ευκολία όταν δεν γουστάρεις κάτι, απλά να αλλάζεις μέρος χωρίς να σκας. Αν το έχεις δικό σου δυστυχώς πρέπει να ανέχεσαι την κάθε μαλακία για 10ετίες. Καλά θα κάνεις, ευκαιρία να κοιτάξεις και κάτι καλύτερο πιο καινούργιο κλπ. 1
pontez2 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Mόνο σε πολυκατοικίες; Γλυφάδα, μονοκατοικίες, 95χρονη ηλικιωμένη κυρία, βογκάει κάθε βράδυ, όλο το βράδυ, από πόνους. Για 1 χρόνο και συνεχίζει ακάθεκτη. Το χειμώνα δεν ακουγεται λόγω κλειστων παραθυρων. Το καλοκαίρι υποφέρει όλη η γειτονιά. Κανεις δε μπορει να κάνει τιποτε. Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Σκυλί γαβγίζει ασταμάτητα κάθε πρωί. Μέσα στο σπίτι, αλλά επειδη ειναι ανοιχτα τα παράθυρα ενοχλείται η γειτονιά. Επισης κανεις δε μπορει να κάνει τιποτε. Ουτε οι ιδιοι οι ιδιοκτήτες πιστεύω.
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ο φίλος μένει σε πολυκατοικία που είναι σίγουρα 500 ετών χωρίς καμία μόνωση, ο γείτονας προσπαθεί να κοιμηθεί και κάθε τόσο ακούγεται δίπλα στο αυτί του ένα γαυγισμα. Αγοράζω ένα σπιτι δηλαδή και δεν μπορώ να έχω ούτε έναν υπνο? Και είναι φυσιολογικό αυτό? και επειδή δεν μπορω να κοιμηθώ απο το θόρυβο που κάνουν, θα μου βάλουν και τραγούδια για μαγκιά για να με εκδικηθούν. Ε συγνώμη κ όλας, αλλά πληρώνω 300€ σε στέλνουν στο νοσοκομείο 2 μήνες (το ελάχιστο) και ίσως τα σκεφτείς λίγο καλύτερα τον σεβασμό στους γύρω σου και ότι δεν κοιτάμε μόνο την παρτάρα μας. Και όχι δεν είναι μακρινό σενάριο. Εσύ μπορεί να είσαι ανήλικος και να καυλαντίζεις τη ζωή σου. Κάποιος άλλος έχει 1000 προβλήματα και το 1 που του δημιουργείς εσύ, θα τον κάνει να εκραγει Αμα ειναι ομως ρε συ να γκρινιαζει με τον σκυλο και αυτη να κοπαναει πρωινιατικα τις πορτες της και να ενοχλει τον αλλο υπαρχει θεμα.Δευτερον δεν το ειπα να το κανει σε εκδικηση αλλα να δει ποσο σπαστικο ειναι να κοπαναει τις πορτες και ο αλλος να ξυπναει ενω κοιμαται.Αμα δεν καταλαβαινει απο λογια,σιγουρα θα το καταλαβει με αυτο.Και γω σεβομαι τους αλλους στην οικοδομη μου οταν ομως δεν με σεβεται ο αλλος και με γκρινιαζει απο πανω,αμα δεν καταλαβαινει απο λογια,θα του κανω ενα σπασιμο ωστε να καταλαβει οτι δεν ζει μονος του και οτι πρεπει να σεβεται και τους αλλους. 1
DDevil Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Το καλό όταν δεν έχεις δικό σου σπίτι. Είναι τεράστια ευκολία όταν δεν γουστάρεις κάτι, απλά να αλλάζεις μέρος χωρίς να σκας. Αν το έχεις δικό σου δυστυχώς πρέπει να ανέχεσαι την κάθε μαλακία για 10ετίες. Καλά θα κάνεις, ευκαιρία να κοιτάξεις και κάτι καλύτερο πιο καινούργιο κλπ. Ναι ρε φιλε αλλα αμα το έχεις βάψει κιολας και έχεις πληρώσει εξοδα μετακομισης θα πρέπει να τα βάλει αυτος αν θελει να φυγεις ομαλά. Αλλιως γιατι να σε διώξει???? Και τι θα πει να φυγεις για να μη χαλαστεις? τα κεφια του αλλου θα κανεις? να πάει να γαμηθει. Ας σου κοψει την καλημερα αμα δεν γουστάρει. (Αρκει βεβαια να τηρεις τους ορους του συμβολαιου) πχ το δικο μου απαγορευει τα κατοικιδια στο σπιτι οποτε δεν θα φέρω κάποιο.
sphinxgr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι ρε φιλε αλλα αμα το έχεις βάψει κιολας και έχεις πληρώσει εξοδα μετακομισης θα πρέπει να τα βάλει αυτος αν θελει να φυγεις ομαλά. Αλλιως γιατι να σε διώξει???? Και τι θα πει να φυγεις για να μη χαλαστεις? τα κεφια του αλλου θα κανεις? να πάει να γαμηθει. Ας σου κοψει την καλημερα αμα δεν γουστάρει. (Αρκει βεβαια να τηρεις τους ορους του συμβολαιου) πχ το δικο μου απαγορευει τα κατοικιδια στο σπιτι οποτε δεν θα φέρω κάποιο. Μα εσύ δημιουργείς πρόβλημα. Θα σε πληρώσουν και από πάνω?! Εσύ αν κοιμάσαι και ένας τύπος σε ξυπνάει 200 φορές τη νύχτα, φταις κάτι? Θα το δεχόσουν και δεν τρέχει τίποτα δηλαδή? Στους όρους του συμβολαίου δεν αναγράφονται τα πάντα και φυσικά δεν αναγράφεται τις περισσότερες φορές υποπεριπτώσεις που σε ενοχλεί κάποιος, ή ενοχλείς κάποιον κλπ. Το ότι φευγεις είναι γενική διαπίστωση. Γενικά είναι καλό να μπορείς να φύγεις όποτε γουστάρεις. Λόγω φασαρίας και έλλειψης σεβασμού υποφέρουν δυστυχώς αρκετοί ιδιοκτήτες και ενοικιαστές σε σπίτια. Οι ενοικιαστές ευτυχώς μπορούν να το γλιτώσουν.
DDevil Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Yπάρχουν οι προσθετοι οροι που μπορεις να βάλεις πχ σε μενα ότι απαγορεύονται τα ζώα είναι προσθετος ορος δεν υπηρχε μεσα. Το ζητησε ο ιδιοκτητης εξαρχής και το δέχτηκα. Τωρα εντάξει το να φωνάζεις μεσημέρι ή να κάνεις φασαρια πιστευω αμα πάς σε σπιτια που δεν έχει πολύ κοσμο θα το γλιτώσεις. Εδώ που μένω τέτοια προβλήματα δεν έχω. Στην Αθηνα όμως που δεν νοικιάζω και εχω δικο μου σπιτι τα έχω αυτά τα προβλήματα. Και προκυπτουν από το ότι κάποιοι γειτονες βαριούνται να κάνουν μερικά πραγματα. Πχ ο σκυλος για να φωνάζει κάθε μέρα σημαινει ότι δεν περνάει καλα. Ότι θελει βολτες κάθε μερα γενικα κάποιοι έχουν παρεξηγησει κάποια πραγματα έχουν μια φαμίλια ξερω γω με 2-3 παιδια + τις δουλειες τους και νομιζουν ότι μεσα σε όλα αυτά μπορουν να χωρέσουν και την ζωη ενός σκυλου. Οποτε παιρνουν και ένα σκυλο και το αποτέλεσμα είναι ο σκυλος να παραμελειται να φωνάζει και να ενοχλεί. Σε αυτό δεν μπορεις να κάνεις και πολλά συμφωνω. Εντάξει κανουμε και υπομονη κάποιες φορές κανουμε και λιγο τους μαλάκες γιατι δεν είναι ωραιο να τσακωνεσαι και κάθε μερα. Αλλα εντάξει αμα δεν εχεις το μυαλο να καταλάβεις ότι ο σκυλος ουρλιάζει και ενοχλεί τι να σου πω. Μπεμπης εισαι? να ερθω να σου κανω παρατηρηση? προφανως το καταλαβαίνεις το ακους και με γράφεις στα αρχιδια σου. Αυτό συμβαινει. ΥΓ Φυσικά λογος γινεται για το αν κατι γινεται κάθε μέρα πχ ο σκυλος γαυγιζει κάθε μερα ο φοιτητης παρτάρει 5 φορές την εβδομάδα .... όχι να γινει 2-3 φορές το μήνα αυτό. Τις προαλλες μου ειπε ο από πανω ότι θα κανει πάρτι μέχρι αργα ε κανε του λεω δεν εχω θεμα. Επεσα για υπνο ουτε που καταλαβα τιποτα. Και δουλευα το πρωι κιολας.
sphinxgr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Τα λες απολύτως σωστά. Δυστυχώς εγώ μένω κέντρο Αθηνών και τα πράγματα γίνονται κάθε ημέρα χειρότερα. Έχουμε τα προβλήματα μας και ταυτόχρονα μόνο στο οικοδομικό μου τετράγωνο τα τελευταία 2 χρόνια έχω 3 αυτοκτονίες, διάφορους με ψυχολογικά προβλήματα, 10δες ληστείες σε σπίτια και αυτοκίνητα και όλα αυτά χωρίς να υπερβαλω. Το τελευταίο που μένει είναι να μην μπορούμε να κοιμηθούμε λίγες ώρες...
nomikarios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Γενικά τα προβλήματα με τους θορύβους δεν λύνονται εύκολα στα δικαστήρια. Από την άλλη, οι αστυνομικές διατάξεις για τις ώρες κοινής ησυχίας είναι δεδομένες. Εγώ θα καλούσα την αστυνομία για να κάνει παρατηρήσεις σε ενοίκους που κάνουν θορύβους με οποιονδήποτε τρόπο σε ώρες που δεν επιτρέπεται. Φυσικά αν μιλάμε για σοβαρό πρόβλημα, όχι για ψύλλου πήδημα (το έχω κάνει και διορθώθηκε αμέσως η κατάσταση). Yπάρχουν οι προσθετοι οροι που μπορεις να βάλεις πχ σε μενα ότι απαγορεύονται τα ζώα είναι προσθετος ορος δεν υπηρχε μεσα. Το ζητησε ο ιδιοκτητης εξαρχής και το δέχτηκα. Έχω την εντύπωση ότι τέτοιος όρος είναι καταχρηστικός. Ακόμη και αν ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τα ζώα, νομίζω επιτρέπεται να έχεις μέχρι δύο αν θυμάμαι καλά. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω την εντύπωση ότι τέτοιος όρος είναι καταχρηστικός. Ακόμη και αν ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τα ζώα, νομίζω επιτρέπεται να έχεις μέχρι δύο αν θυμάμαι καλά. Ετσι ακριβως ειναι !!!!Οποιοσδηποτε ορος παρα τον νομο δεν εχει ισχυ. 1
dollyyy19 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 τι θα πει καταχρηστικος?νοικιαζω ενα σπιτι σε καποιον ο οποιος εχει συμφωνησει οτι δεν θα φερει κατοικιδιο,και μετα φερνει.τον πετας απο το μπαλκονι?ή δεν τον πετας?
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 τι θα πει καταχρηστικος?νοικιαζω ενα σπιτι σε καποιον ο οποιος εχει συμφωνησει οτι δεν θα φερει κατοικιδιο,και μετα φερνει.τον πετας απο το μπαλκονι?ή δεν τον πετας? Οχι γιατι ο νομος προβλεπει δυο κατοικιδια .Αν το εχει κανει αυτο που λες γραπτως ισως αλλαζει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα