randomcat Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μπορεί ο άνθρωπος να ζήσει μόνο με χορτοφαγία ή έστω με τα προιόντα των ζώων όπως γάλα και αυγά χωρίς να σκοτώσει τα ίδια αλλά αναζητά και την καλοπέραση του, χωρίς κρέας δεν γίνεται. Αν και προσωπικά τρώω κρέας και μου αρέσει θα μπορούσα άνετα - αν ήμουν σίγουρος ότι δεν το χρειάζομαι - να μην το τρώω και να καλοπερνάω. Υπάρχουν άπειρα γευστικά φαγητά δίχως κρέας που προσφέρονται για καλοπέραση. Το μείζον θέμα είναι η ποιότητα της διατροφής. Η δήλωση που έκανες είναι πολύ σοβαρή. Είσαι σίγουρος; Και πώς μπορείς να είσαι σίγουρος;
agamoi-thytai Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Αν δεν κάνω λάθος ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει και με ορό. Δεν το γυρνάτε εκεί ; 5
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Θα μπορούσα να τα συγκρίνω με ρύζι και μακαρόνια που είναι φτηνά, αλλά το θέμα μας δεν είναι μονάχα αν ένας βήγκαν μπορεί να τρώει εξίσου φτηνά, αλλά αν μπορεί να τρώει εξίσου φτηνά τρόφιμα ίδιας θρεπτικής αξίας. Τα μακαρόνια περιέχουν αυγό, άρα δεν είναι βήγκαν τροφή.
randomcat Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Τα μακαρόνια περιέχουν αυγό, άρα δεν είναι βήγκαν τροφή. Κοίτα να ξέρεις για εμένα ειδικά το εξής... όταν θα χρησιμοποιώ την λέξη βήγκαν θα εννοώ και τα προϊόντα των ζώων όπως γάλα και αυγά... και αυτό επειδή βαριέμαι να γράφω "τα προϊόντα των ζώων όπως γάλα και αυγά". Οπότε βήγκαν. Η ουσία είναι ότι δεν σκοτώθηκε κάποιο ζώο. Και θα προλάβω τον επόμενο που θα πει ότι από το αυγό θα μπορούσε να είχε γεννηθεί ένα ζώο λέγοντας ότι... δεν τρέχει και κάτι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Αν δεν κάνω λάθος ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει και με ορό. Δεν το γυρνάτε εκεί ; 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Κοίτα να ξέρεις για εμένα ειδικά το εξής... όταν θα χρησιμοποιώ την λέξη βήγκαν θα εννοώ και τα προϊόντα των ζώων όπως γάλα και αυγά... και αυτό επειδή βαριέμαι να γράφω "τα προϊόντα των ζώων όπως γάλα και αυγά". Οπότε βήγκαν. Η ουσία είναι ότι δεν σκοτώθηκε κάποιο ζώο. Και θα προλάβω τον επόμενο που θα πει ότι από το αυγό θα μπορούσε να είχε γεννηθεί ένα ζώο λέγοντας ότι... δεν τρέχει και κάτι. η λεξη που ψαχνεις ειναι βετζετεριαν 1
Irene.j Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Τα μακαρόνια περιέχουν αυγό, άρα δεν είναι βήγκαν τροφή. Συγγνωμη για τη διορθωση αλλα παρασκευαζονται απο σιμιγδαλι και νερο. Αυγα και γαλα περιεχουν τα χειροποιητα (και παλι αναλογα τη συνταγη). Οποτε φατε 3
randomcat Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 η λεξη που ψαχνεις ειναι βετζετεριαν Έμαθα κάτι καινούργιο σήμερα, σ' ευχαριστώ. Νόμιζα ότι vegan = vegetarian καθώς δεν με είχε διορθώσει κάποιος άλλος μέχρι στιγμής. Με τα νέα δεδομένα λοιπόν... υποστηρίζω όσους θέλουν να είναι βετζετέριαν... αλλά βήγκαν; Μα καθόλου μέλι;;; Πρέπει να υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις.
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 vegan = τιποτα ζωικο (οχι φαγητο ζωικης προελευσης καθως και οχι προιοντα που εχουν να κανουν με ζωα με οποιοδηποτε τροπο πχ δερματινα ή αυτα που κανουν δοκιμες σε ζωα κτλ) vegetarian = οχι κρεας/ψαρια αλλα αυγα και γαλακτοκομικα
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Οχι! γενικα οι βιγκαν ειναι βιγκαν πρωτιστος για τα δικαιωματα των ζωων οχι για το αν ειναι πιο υγιεινο απο την κρεατοφαγια ή οχι. Αλλωστε ειτε βιγκαν ειτε κρεατοφαγος αν δεν το κανεις σωστα παλι αρρωστος θα εισαι.
Lucifer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Όχι, ούτε όστρακα. Μιλάμε για τους militant τώρα, που θα σε δουν να ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΠ' ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ και θα αρχίσουν το μπαράζ. Επίσης υπάρχει ένας σνομπισμός από βήγκανζ προς βετζετέριανζ, καθώς υποτίθεται ότι ενώ είσαι κάπως συνειδητοποιημένος για να μην τρως κρέας, κάθεσαι και υποστηρίζεις βιομηχανίες γάλακτος και αυγών. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Όχι, ούτε όστρακα. Μιλάμε για τους militant τώρα, που θα σε δουν να ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΠ' ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ και θα αρχίσουν το μπαράζ. Επίσης υπάρχει ένας σνομπισμός από βήγκανζ προς βετζετέριανζ, καθώς υποτίθεται ότι ενώ είσαι κάπως συνειδητοποιημένος για να μην τρως κρέας, κάθεσαι και υποστηρίζεις βιομηχανίες γάλακτος και αυγών. Οι οποιοες ειναι χειροτερες απο τη βιομηχανια κρεατος. Οσο σπασαρ..ες ειναι οι βιγκαν αλλα τοσο ειναι και οι κρεατοφαγοι. Εγω παραδεχομαι τους βιγκαν γιατι εχουν κακαλα για να βαλουν στην ακρη την προσωπιηκη ευχαριστηση για τα δικαιωματα των ζωων. Επισης το εχω ξαναπει οτι θεωρω τους βετζετεριαν την καλυτερη διατροφη που μπορει να κανει καποιος. Δεν υπαρχει ανρθωπος που αν δοκιμασει βιγκαν/βετζετεριαν διατροφη δεν θα νοιωσει το σωμα του πιο ελαφρυ και οχι επειδη εχασε βαρος αλλα λογο κορεσμου φαγητων κτλ.
Lucifer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Οι οποιοες ειναι χειροτερες απο τη βιομηχανια κρεατος. Οσο σπασαρ..ες ειναι οι βιγκαν αλλα τοσο ειναι και οι κρεατοφαγοι. Εγω παραδεχομαι τους βιγκαν γιατι εχουν κακαλα για να βαλουν στην ακρη την προσωπιηκη ευχαριστηση για τα δικαιωματα των ζωων. Επισης το εχω ξαναπει οτι θεωρω τους βετζετεριαν την καλυτερη διατροφη που μπορει να κανει καποιος. Δεν υπαρχει ανρθωπος που αν δοκιμασει βιγκαν/βετζετεριαν διατροφη δεν θα νοιωσει το σωμα του πιο ελαφρυ και οχι επειδη εχασε βαρος αλλα λογο κορεσμου φαγητων κτλ. Κατ' εμέ θα έβγαζε περισσότερο νόημα μια βήγκαν διατροφή με εξαιρέσεις στα ζωικά (ψάρια!) παρά μια βετζετέριαν διατροφή. Δλδ να μου πει βετζετέριαν "για να μη σκοτώνω ζώα" μπουκωμένος με κρέμα γάλακτος, ντάξει, αστειότητες. Και ισχύει αυτό με τους κρεατοφάγους, παλιά μας τα πρήζανε οι βήγκανζ, τώρα έχεις το πρήξιμο "ta fita den ehun zoi???" και "fae re kokoretsaki reeeeee". Οι ίδιοι άνθρωποι που αν δούνε τη μοσχαρίσια rare, αναγουλιάζουν.
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Ναι λογικο εγω απλα το λεω απο την αποψη οτι τοτε δεν σου λειπει πραγματικα τιποτα και δεν χρειαζεσαι καμια βιταμινη κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις