KilliK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Κοτες ειναι περιεργο θεαμα. Περπατανε χωρις κεφαλι. yep. εχω πετυχει σκηνικο, οταν ειχε σφαξει μια κοτα η γιαγια μου στο χωριο. ετρεχε μεσα στην αυλη χωρις κεφαλι.
Lautrec Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Έχω γδάρει κατσίκι, μετράει? Ποτε θα ερθει αυτη η μερα που θα απογερευτει η κρεατοφαγεια παγκοσμιος; Ποτέ. Deal with it. 3
Vapir Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 όχι δεν έχω σφάξει αν και δεν θα είχα πρόβλημα να το κάνω αν ήταν ο μόνος τρόπος. Δεν θεωρώ κακό το να σφάζεις ένα ζώο να το φας όταν το έχεις ανάγκη, θεωρώ κακό να το βασανίζεις για οποιοδήποτε λόγο , οπότε θεωρώ αυτονόητο πριν αρχίσει να σφάζει κάποιος να μαθαίνει την σωστή τεχνική. Είχα ζητήσει στο παρελθόν απο τη μάνα να με μάθει να σφάζω κότες αλλα δεν με άφηνε , αν και γεννημένη σε οικογένεια που μαθαίνανε απο μικρά να σφάζουν αλλα πάντα έλεγε όχι 2
parlapipas25 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Αν καποιος εσφαζε ενα σκυλο η μια γατα για να το φαει θα σας πειραζε;
agamoi-thytai Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Λέγονται ζώα συντροφιάς. Ανήκουν σε άλλη κατηγορία.
idomeneas7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Αν καποιος εσφαζε ενα σκυλο η μια γατα για να το φαει θα σας πειραζε; Εμένα όχι.
Fotis13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Αν καποιος εσφαζε ενα σκυλο η μια γατα για να το φαει θα σας πειραζε; Το κανουν σε αρκετες χωρες γιατι δεν υπαρχει καλυτερη εναλλακτικη ,οποτε κατω απο αυτο το πρισμα οχι τι να με πειραζει . Αυτο που με πειραζει ειναι οι αστοχες ερωτησεις χωρις να λαμβανουν υποψην τις επικρατουσες συνθηκες που ειναι τελειως διαφορετικες σε πολλα μερη του πλανητη . 7
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Οκ για σενα αφου δεν υπαρχει λυση στον βασανισμο των ζωων τι να κανουμε,ετσι ειναι η ζωη ε? και στην φυση τοσα αρπακτικα σκοτωνουν αλλα τοσα ζωα.βασανισμος ειναι και αυτος?οπως σκοτωνουν αυτα ετσι σκοτωνει και ο ανθρωπος αν εξαιρεσουμε οτι το εχουμε παρακανει ή οτι δεν σκοτωνονται οπως θα πρεπε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Αν καποιος εσφαζε ενα σκυλο η μια γατα για να το φαει θα σας πειραζε; 1
Vapir Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 έλα να αρχίσουν και τα επιχρίσματα "φιλόζωοι φιλόζωοι αλλα κρέας τρώτε" επειδή ξέρω γω το να συμπαθείς κάποια ζώα σε κάνει αυτομάτως φιλόζωο και πρέπει να τα συμπαθείς όλα αλλα και να ακολουθείς κάποιους κανόνες ηθικής που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ!!!1 πχ "δεν τρώμε κρέας αλλα είναι οκ να βιάζονται τα ζωντανά και να βασανίζονται για να τρώμε γαλατάκι ,τυράκι και αυγά" οι μόνοι κανόνες ηθικής που πρέπει να ακολουθεί ο άνθρωπος όσον αφορά αυτό το θέμα είναι να σέβεται όλα τα πλάσματα και να μην τα βασανίζει, απο εκεί και πέρα όποιος γουστάρει να τρώει γρασίδι ας φάει γρασίδι i don't even care εδώ ο άλλος έγινε κατσίκα στο βουνό , στην πόλη θα κολλήσουμε?
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Αν καποιος εσφαζε ενα σκυλο η μια γατα για να το φαει θα σας πειραζε; στην χωρα μας πχ σου μαθαν οτι ο σκυλος ειναι κατοικιδιο οποτε δεν το πειραζεις.αν οταν γεννηθηκες σου λεγαν οτι το σκυλο το σφαζουμε και το τρωμε θα το κανες οπως γινεται και σε αλλες χωρες. 7
kalogeros Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Vegan συμφωνω οτι ειναι υπερβολη.Να τρως τυρακι και να πινεις γαλα απο την κατσικουλα η να τρως ωραιο μελακι απο την μελισσα δεν το θεωρω κακο,ισα ισα. Πείτε μου ότι οι vegan δεν τρώνε ούτε μέλι, να τρελαθώ τελείως!
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δείτε το earthlings. Οι μισοί δεν θα το τελειώσουν το ντοκιμαντέρ. Οι κυνοδοντες είναι αστείο δικαιολογία. Η τροφίκη αλυσίδα είναι δημιουργία του ανθρώπου. Η κορυφή της τροφίκης αλυσίδας που φοβάται τις κατσαρίδες και τα ποντίκια. Τα φυτά δεν νοιώθουν πόνο διότι δεν έχουν νευρικό σύστημα και ότι κινήσεις κάνουν είναι αντανακλαστικες και όχι επειδή νοιώθουν. Ακόμη και αν ισχύε το προηγούμενο δεν θα; δικαιολογουσε την εις διπλούν κακοποίηση φυτού και ζώου. Η χορτοφάγικη διατροφή αππσεδειγμενα κάνει καλο πέρα από την υγεία και στο περιβάλλον καθώς ποσότητα υλικών Γιά παραγωγή 1κιλου κρέατος μπορεί να παράγει τόνους χορτοφάγικης τροφής που μπορεί να θρεψει 1000αδες Λέγονται ζώα συντροφιάς. Ανήκουν σε άλλη κατηγορία. Για σένα όχι τον Κινέζο. Τότε σε πειράζει. Ζώα δύο κατηγοριών δηλαδή. Αυτά που θέλουμε και αυτά που τα σκοτώνουμε. Well done
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 απλα ολο αυτα ειναι σε εναν ιδεατο κοσμο.και η αιολικη ενεργεια ειναι καλυτερη απο το πετρελαιο και πιο καθαρη αλλα κανεις δεν νοιαζεται ή σχεδον κανεις.το ιδιο και οτι δαπανουνται τοσοι τονοι χορτοφαγικης τροφης για να βγει ενα κιλο κρεας.μακαρι να ηταν ολα αγγελικα πλασμενα αλλα μπα.εδω δαπανουμε πορους για να αλλαζουμε κινητα καθε χρονο.ολα θεμα κερδους ειναι 1
Garnele Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 στην χωρα μας πχ σου μαθαν οτι ο σκυλος ειναι κατοικιδιο οποτε δεν το πειραζεις.αν οταν γεννηθηκες σου λεγαν οτι το σκυλο το σφαζουμε και το τρωμε θα το κανες οπως γινεται και σε αλλες χωρες. Αυτό. Είχα ρωτήσει μια βιετναμέζα - αρκετούς βασικά αλλα η συγκεκριμένη το έθεσε όπως εσύ περίπου - και μου είπε την ιστορία του σκύλου της. Τον σκύλο της λοιπόν τον αγαπούσε πολύ, αλλα μια μέρα που γύρισε από το σχολειo ο σκύλος ήταν με fish sauce και κολίανδρο. Στεναχωρέθηκε φυσικά και έβαλε τον πατέρα τις να της υποσχεθεί ότι δε θα πειράξει τη γάτα. Ενδιαφέρον είχε η απάντηση στο "έλα τώρα, μεταξύ μας, έφαγες λίγο από το σκύλο σου;": κοκκίνισε, γέλασε και είπε ναι. Και αυτό συνοψίζει ένα μπαλατζάρισμα ανάμεσα στις κουλτούρες - προφανώς και ξέρει (*αφού μιλάει αγγλικά) ότι στο δυτικό κόσμο δεν τον τρώμε σκύλο και είναι βασικά taboo να φας σκύλο. Και ontopic, ζώο δεν έχω σφάξει (μονο χταπόδι έχω χτυπήσει, αν πιάνεται και ξαντεριαζω ευχαρίστως κοτόπουλα και ψαρια ), έχω παραστεί παρόλα αυτά σε κυνήγι - νομίζω ότι το να δεις (έστω) live πως σφάζονται/σκοτώνονται τα ζώα σε κάνει λίγο πιο συνειδητοποιημένο κρεατοφάγο και δεν την αντιμετωπίζεις ως μια τροφή που βρίσκεις στο χασάπη έτοιμη κομμένη η στα ψυγεία του super market.
Προτεινόμενες αναρτήσεις