Προς το περιεχόμενο

Το Samsung Galaxy Note7 χάνει σε τεστ ταχύτητας από το ενός χρόνου iPhone 6s!


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@κβαντικός

 

Για τους περισσότερους λέω, αλλά προφανώς και για σένα, μιας και εσύ ήσουν απ' αυτούς που μας χαρακτήρισες "specολάγνους".

 

Τώρα αν είχες αναγνωρίσει ότι η Apple έχει εξελίξει απίστευτα το SoC της (από την εισαγωγή των 64-bit και έπειτα) και δεν έμεινες στάσιμος με τη λογική του "2 πυρήνες vs 8 πυρήνες, άρα καλύτερο" όπως κάναν οι περισσότεροι, καλό για σένα. Δε διαφωνώ ότι το έκανες, σίγουρα υπάρχουν και λαμπρές εξαιρέσεις! Αλλά οι 9 στους 10 μας πρήζαν για τους πυρήνες. Και μόλις ξεχαστεί αυτό το θέμα με το speed test, θα συνεχίζουν να μας πρήζουν για τους πυρήνες, συγκρίνοντάς τους λες και είναι φέτα.

 

Ναι αλλα ξεχνας να σχολιασεις αρνητικα και τους αντιστοιχους iFailades που λενε "παει σβελτα μονο με 2 πυρηνες" κλπες επικες κουταμαρες. Κραζεις μονοπλευρα με λιγα λογια.

Δικό σου.

 

Τα iPhones ξεβάφουν/ξεφλουδίζουν/χαλάνε.

http://www.digitaltrends.com/mobile/galaxy-note-5-s-pen-flaw/

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2788694

http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s7-edge/656115-paint-home-button-peeling-anyone-else-have-issue.html

http://www.phonearena.com/news/Beware-the-scratch-Galaxy-S7-S7-edge-home-buttons-are-super-easy-to-damage_id80619

http://www.gsmarena.com/note7_gorilla_glass_5_display_more_likely_to_scratch-blog-20025.php

 

Για τους χάρτες, πραγματικά δε ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω με την αναφορά σε ένα app ως πρόβλημα της συσκευής/λειτουργικού (το fix του... προβλήματος εδώ).

 

Από εδώ και πέρα θεώρησε τη σιωπή μου ως απάντηση σε ό,τι γράψεις (το λένε και ignore στα φόρα). Άιντε στο καλό.

Aνεφερα εγω καπου οτι δεν εχουν θεματα αλλες συσκευες? Δεν νομιζω. Εγω ειπα απλα οτι το iFail εχει θεματα. Διαφωνησες, και τωρα μου κανεις ενα post να μου πεις τι? Οτι και το ταδε samsung εχει προβληματα? Δηλαδη διαφωνεις οτι το iFail εχει ολα αυτα τα προβληματα επειδη τα ιδια προβληματα εχουν και αλλες συσκευες. Μαλιστα, επικη επιχειρηματολογια δημοτικου στην καλυτερη. Το ιδιο ελεγε ο Πετρακης στην κυρια οταν τον πεταγε εξω. "Μα γιατι, αφου δεν μιλαω μονο εγω, μιλαει και ο Κωστας". Οτι ναναι εισαι.

Το μονο που μπορω να λαβω απτην απαντηση σου ειναι οτι, ναι μεν ειναι σκατα το iFail, αλλα τα ιδια πανω κατω σκατα ειναι και τα αλλα τηλεφωνα. Συμφωνουμε. 100%

 

Αυτο με το mesulid ειναι καποιο αστείο που δεν πιανω η ειστε απλα 12 χρονων max εσεις που το χρησιμοποιειτε?

 

Ρωτα τον εταιρο iFaila που το ξεκινησε, τον kirileman. Εγω απλα καυτηριαζω ποσο "εξυπνοι" ειναι μερικοι χρησιμοποιωντας τετοια επιχειρηματολογια.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω τι μου λέτε, εγώ ξέρω ότι η σειρά Note είναι πιο γρήγορη από το iphone στο να ανοίξεις δύο εφαρμογές ταυτόχρονα, και να δουλεύεις στο μισό της οθόνης την μία και στο άλλο μισό την άλλη (φοβερά πρακτικό όταν είσαι On-road και πρέπει να κάνεις δουλειά). Σε αυτό είναι πιο γρήγορη κατά περίπου 5-6 χρόνια (δεν είμαι και σίγουρος μιας και δεν είχα το note1, αλλά από το δύο και μετά το κάνει) και αυτός είναι ένας από τους λόγους που όσο πιο γρήγορα και να πάνε άλλα κινητά πάντα θα με βρεις με ένα Note... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδιά μην τρελενεστε ο καθένας αγοράζει ότι του αρέσει και ότι τον βολεύει δεν υπάρχει λόγος να φανατιζόμαστε πχ εγώ εικαι φωτογράφος και σε καμια μα καμια περίπτωση η απαίσια κάμερα του iphone 6s plus δεν με βολεύει.Με την κάμερα του s7 edge κάνω παπαδες όσο μπορώ γιατί μην ξεχνάμε ότι είναι μια απλή κάμερα ενως τηλεφωνου οποτε λίγα πράγματα μπορείς να κανεις αλλα σε σχέση με αυτή του iphone είναι η μερα με τη νύχτα .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Α επειδή είσαι φωτογράφος αντί να χρισημποιεισεις την DSLR σου, παίρνεις το κινητό και βγάζεις "επαγγελματικές" φωτογραφίες. Η κάμερα του 6S Plus απαίσια σε σύγκριση με την υπερκορεσμενη κάμερα του galaxy. Άντε σε καλό σου με έκανες και γέλασα βραδιάτικα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Α επειδή είσαι φωτογράφος αντί να χρισημποιεισεις την DSLR σου, παίρνεις το κινητό και βγάζεις "επαγγελματικές" φωτογραφίες. Η κάμερα του 6S Plus απαίσια σε σύγκριση με την υπερκορεσμενη κάμερα του galaxy. Άντε σε καλό σου με έκανες και γέλασα βραδιάτικα.

 

φιλε μου την dslr την παίρνω όταν πρέπει το κινητό το χεησημοποιο γι απολυ απλα πράγματα το θέμα είναι ότι επειδει είμαι επαγγελματίας φωτογράφος στο s7 παίζει μεγάλο ρολο το f1.7 και ναι είναι απαίσια η φωτογραφία του iphone πως να γινει δεν γίνετε διαφορετικά όσο για τα υπερκορεσμένα που λες μην μπερδεύεις την κάμερα με την οθόνη amoled η οθόνη τα κάνει υπερκορεσμένα έχω βάλει φωτογραφίες του s7 και του iphone και με το iphone γέλασε η ψυχή μου ειλικρινά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λινκ για τις λάσπες σου; Εγώ θυμάμαι ακριβώς τι έχω γράψει για τη συσκευή που ΕΧΩ!

Δεν είπα οτι το πες εσύ, γράφτηκε στο θέμα. Τες πα ma bad που δεν εγινε κατανοητό
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ δεν καταλαβαίνω γτ πρέπει να τσακώνονται όλοι με θέματα samsung vs iphone ,intel vs amd ...

 

Όταν κανεις μια αγορά οι περισσότερο νοήμωνες (υπάρχουν και αυτοι που λένε πω να πάρω το καινούριο iphone αλλά μετα δεν έχουν λεφτά να βάλουν ούτε κάρτα να παρουν τηλέφωνο...) έχουν κάποια κριτήρια για το τι θα επιλέξουν, εμφάνιση - επιδόσεις - αντοχή - value for money... Είμαι κάτοχος του Samsung galaxy alpha με exynos chip το είχα αγοράσει 360 ευρώ μετά από πολύ μελέτη με βάση αυτά που ζητούσα τότε. Αν είχα τα χρήματα και δεν με ένοιαζε μπορεί να έπαιρνα και το iPhone 6. Την ιδια περίπου εποχή πήρε ένας συνάδελφος το 6 plus. Aν τον ρωτήσεις θα σου πει ότι και αυτό είναι ικανοποιημένος από το κινητό του. Η διαφορά είναι ότι εγώ είμαι με το φορτιστη που το αγόρασα και αυτός αν τον ρωτήσεις ποσα καλώδια usb έχει αλλάξει και πόσους φορτιστές δεν θυμάται... Που θέλω να καταλήξω? Πολύ καλά τα iPhone αλλά η apple το έχει χέσει λίγο με τους φορτιστές και επίσης με εκνευρίζει που ενώ σου πουλάει ένα πανάκριβο κινητό θέλει να τα τσεπώνει και από τους φορτιστές... Ας βάλει μια θύρα usb επιτέλους...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το Samsung Galaxy Note7 χάνει σε τεστ ταχύτητας από το ενός χρόνου iPhone 6s!

 

 

Δεν πειράζει, έχει καμπυλωτή οθόνα! 

 

Υσ. κι απ' τις δυο μεριές!

 

:D

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ότι αυτό που λές υπήρχε από Symbian εποχες και δεν είναι κάτι καινοτομο..Αντίθετα έμεις με τα lumia εχουμε και ένα continium

Η συγκριση γινεται αναμεσα στο android και το iOS. Τι σχεση εχουν τα windows phones και τα Symbian; :P Το ξερω το continium και πιθανοτατα ειναι πολυ πιο χρησιμο, απο το 'εφε' που ανεφερα.  

Ναι φίλε μου. Η υψηλή τιμή του SAR το προκαλεί. Εγώ να φανταστείς, μιλούσα μια φορά για 25 λεπτά με το iPhone, και ενώ φορούσα ακουστικά, ακουμπούσα το κινητό πάνω στο στήθος μου... μετά που έβγαλα τη μπλούζα να ξαπλώσω πέρα από την κοκκινίλα που διαπίστωσα, με είχε πιάσει και στηθάγχη από την ακτινοβολία ραδιενέργεια!

 

Ποτέ ξανά κινητό με τόσο υψηλό SAR όπως το iPhone μετά από αυτό! Προέχει η υγεία!

 

Σίγουρα το επόμενο κινητό μου θα είναι Galaxy, που μας νοιάζεται πιο πολύ.

ακτινοβολία ραδιενέργεια. Υπαρχει μεγαλη διαφορα στις 2 λεξεις και το δευτερο ειναι πολλες φορες χειροτερο. Αν τα κινητα εξεπεμπαν ραδιενεργεια, τοτε θα ο κοσμος θα ηταν silent hill. Τα SAR σε ολα τα iPhone ηταν και ειναι στα επιτρεπτα ορια. Παρα πολλα κινητα που πουλανε σα ζεστο ψωμι, εχουν SAR στα ιδια επιπεδα με τα Apple. Καποια samsung εχουν απιστευτα χαμηλα επιπεδα ακτινοβολίας, οπως το s6 edge+ (σε αντιθεση με το note 5 που ειχε ξεφυγει κοντα στα απαγορευμενα νουμερα), αλλα ισως να εχουν θεματα με το σημα, οπως ετυχε με το δικο μου plus που καποιες φορες δεν επιανε το ιδιο καλα με ενα iphone 5. Τελος παντων, το point μου ειναι οτι τα κινητα δεν ειναι ραδιενεργα...δεν ειναι πληρως ακακα, αλλα δε θα σου κανουν τα οργανα well done ψημενα.

Πρεπει καποιος να βγαλει υπερ-ατου με σμαρτφονς ...πανικος θα γινει !

Το iphone θα ειναι το A1 και θα αρχισουν μηνυσεις απο τη Samsung γιατι θα μοιζει η ονομασια με τη σειρα Galaxy A. 

Λέτε συνεχώς για Ringtones, στο 2006 ζείτε; Και αν όντως θες δικά σου Ringtones κατέβασε μία εφαρμογή Ringtones και βάλε Ringtones στο iPhone ή και μέσω του PC. Το άλλο που αναφέρεσαι είναι το AirDrop και όχι το Airplay αποστολή αρχείων με συνδυασμό Bluetooth-WLAN. Από εμπειρία και μόνο την προηγούμενη βδομάδα είχα στα χέρια μου ένα 7 Edge, εκτός το ότι ήταν άβολο μέχρι αηδίας με την κυρτή οθόνη, το κινητό δεν ήταν σε θέση να έχει σωστό σήμα και για να ενημερώσει μερικές εφαρμογές σε 50Mbit σύνδεση του πήρε 35 λεπτά για άγνωστους λόγους και έπρεπε να ανοιγοκλείνω το PlayStore. Ως αποτέλεσμα το κινητό μετά τα 10 λεπτά είχε γίνει τοστιέρα από την υπερθέρμανση και σε All Day Test μπροστά στο SE και στο 6S Plus δεν κατάφερε να βγάλει την μέρα από την υπερθέρμανση που είχε για να βρει καλό σήμα και έχεις μερικούς εδώ να το ονομάζουν επαγγελματικός μονόδρομος. Τι άλλο θα δούμε εδω μέσα. Ειδικά άμα είσαι επαγγελματίας πας σε iPhone μόνο και μόνο για το οικοσύστημα και την ποιότητα των εφαρμογών που παίζει τεράστιο ρόλο, αν δε είσαι και προγραμματιστής εφαρμογών τότε είναι μονόδρομος το iOS και για το παραπάνω σχόλιο, για τις ενημερώσεις μίας συσκευής επειδή είστε μαθημένοι να αγοράζετε συσκευές με Outdated λειτουργικά Android. Οι ενημερώσεις βάζουν σε μία συσκευή τα τελευταία SDK και το κυριότερο είναι ενημερώσεις ασφαλείας πράγμα σημαντικό όταν κυκλοφορείς με μία συσκευή που είναι 24/7 συνδεδεμένη στο ίντερνετ και έχει τα Mail σου, τις επαφές σου τους τραπεζικούς σου λογαριασμούς και άλλα πολύτιμα δεδομένα.

Με αυτα που λες ειναι σα να μιλας για αλλη συσκευη. Κατι δεν πηγαινε καλα με το συγκεκριμενο τηλεφωνο τηλεφωνο. Το οτι σου ετυχε μια συσκευη η οποια δυσλειτουργουσε εκεινη τη στιγμη, για καποιους λογους, δε σημαινει οτι αυτος ειναι ο κανονας. Σιγουρα αυτο ξερεις και αυτο λες και το σεβομαι. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα ομως. Οχι και μονοδρομος το iPhone και πιο ολοκληρωμενη συσκευη. Εχει τρομερες ελειψεις και πολλα σημαντικα πραγματα δεν τα κανει out of the box. Εχετε πεισει τους εαυτους σας οτι αυτα που δεν εχετε, δεν τα χρειαζεστε οι περισσοτεροι κατοχοι iphone και πορευεστε ετσι. Το μονο μου προβλημα με το android ειναι οτι δεν παιρνουν οι συσκευες το νεο λογισμικο αμεσως και εχεις δικιο για τα θεματα ασφαλειας που λες. Για πρωτη φορα μετα απο 3 ναυαρχιδες και 1 ακομα, στο s7 edge εχουν δωσει 4 update ηδη. Ξερω οτι το android 7 θα το παρω το μαρτη, αλλα φετος φαινεται να εχουν αλλαξει ελαφρως καποια πραγματα. Για να κλεισω, τα iphone ειναι κινηταρες...ολα. Φετος ομως η Apple εχασε. Τα note 7/s7 edge, τα οποιο ειναι ενα αρκετα βελτιωμενο s6 edge+, ειναι τα καλυτερα κινητα για το 2016 μεχρι τωρα. Αν καταφερει η Apple να αλλαξει το τραπεζι, οπως εκανε παντα μεχρι τωρα, θα την παραδεχτω και παλι. Αν ομως βγει οντως το 7, οπως αυτο facelift του iPhone 6, που δειχνουν τα leaks, τοτε η Apple θα γινει αυτα που κοροιδευε...μια samsung του 2014.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάλι κουβέντα για το αν οι ξανθιές είναι ομορφότερες από τις μελαχρινές;

Σε ένα τεχνολογικό φόρουμ, τα μόνα σχόλια που θα είχαν νόημα θα ήταν τύπου:

1. Έγινε το τεστ σε "εργαστηριακές" συνθήκες;

2. Ποιος άραγε χρησιμοποιεί το κινητό, όπως μας δείχνει το βίντεο;

και το κυριότερο:

3. Το iphone είναι καλύτερο για αυτόν που θέλει τα: Α, Β, Γ ...
Το android είναι καλύτερο για αυτόν που θέλει τα: Κ, Λ, Μ ...
Τα windows είναι καλύτερο γα αυτόν που θέλει τα: Χ, Ψ, Ω ...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω τι μου λέτε, εγώ ξέρω ότι η σειρά Note είναι πιο γρήγορη από το iphone στο να ανοίξεις δύο εφαρμογές ταυτόχρονα, και να δουλεύεις στο μισό της οθόνης την μία και στο άλλο μισό την άλλη (φοβερά πρακτικό όταν είσαι On-road και πρέπει να κάνεις δουλειά). Σε αυτό είναι πιο γρήγορη κατά περίπου 5-6 χρόνια (δεν είμαι και σίγουρος μιας και δεν είχα το note1, αλλά από το δύο και μετά το κάνει) και αυτός είναι ένας από τους λόγους που όσο πιο γρήγορα και να πάνε άλλα κινητά πάντα θα με βρεις με ένα Note...

Με το android 7 όλα τα κινητά πλέον θα έχουν αυτή την δυνατότητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...