mariaal Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Παιδιά καλησπέρα. Μια ερώτηση. Θέλω να πάρω ένα δώρο για αρραβώνες.. Σκέφτομαι για εικόνα αγίου... Ξέρετε κάποιο σχετικά φθηνό μαγαζί στην Αθήνα???
haris_216 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δεν ξέρω να σου προτείνω κάποιο αλλά νομίζω ότι πρέπει να ξεκαθαρίσεις πρώτα τι εννοείς με το "εικόνα". Υπάρχουν οι πολύ απλές (και φθηνές) που είναι με κολλημένο έγχρωμη "φωτοτυπία", υπάρχουν οι ασημένεις (πιο ακριβές αλλά ίσως όχι κάτι τρομακτικό), άλλες με ξυλόγλυπτο πλαίσιο και τέλος υπάρχουν οι κανονικές αγιογραφίες (που έχουν δηλαδή ζωγραφιστεί στο χέρι και είναι και το ακριβότερο σενάριο). Εννοείται ότι σε κάθε κατηγορία σημαντικό για το τελικό κόστος είναι το μέγεθος 1
agamoi-thytai Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Γιατί θες να τους κάνεις αυτό το δώρο ; Δεν τους συμπαθείς; 8
zio10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Γιατί θες να τους κάνεις αυτό το δώρο ; Δεν τους συμπαθείς; Άργησε μια τέτοια απάντηση....
haris_216 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Γιατί θες να τους κάνεις αυτό το δώρο ; Δεν τους συμπαθείς; Ένα δώρο πρέπει να εκφράζει/αρέσει τον λαμβάνοντα ή τον δωρίζοντα ή (ιδανικά) και τους δύο. Αν λοιπόν η εικόνα ανήκει σε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις νομίζω ότι αυτό αρκεί. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Υπαρχει το καταστημα Φιλοκαλια στη Βουλης. Κατα 99% εχει εικονες. Αν δεν εχει ομως (που το αποκλειω) παρε τους τηλεφωνο ή περνα απο κει και θα σε κατατοπισουν σιγουρα. Απο τιμες δεν εχω ιδεα τι παιζει και δεν ξερω καν ποια θεωρειται καλη τιμη για εικονα κλπ, αλλα τουλαχιστον σου δινω κατι να αρχισεις. 1
Θεkλα Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Στους Δρομους γυρω απο τη μητροπολη γίνεται χαμος. Τιμες δεν ξερω αν υπαρχει κατι που εξυπηρετεί ομως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα