Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι διαφημιζαν τα πιο περιεργα διαφημιστικα φυλλαδια που εχετε δει? Σε δρομους πορτες σπιτιων στο αυτοκινητο.....

Εγω σημερα το πρωι πηγα στο mall και ειδα αυτο στους καθαριστριες του αυτοκινητου μου.

qqxys2.jpg

oaql9w.jpg

Θυμιστε μου σε πιο καναλι τα επαιζαν αυτα σε διαφημισεις πριν 10 χρονια?

• Like 1
Δημοσ.

Τι διαφημιζαν τα πιο περιεργα διαφημιστικα φυλλαδια που εχετε δει? Σε δρομους πορτες σπιτιων στο αυτοκινητο.....

Εγω σημερα το πρωι πηγα στο mall και ειδα αυτο στους καθαριστριες του αυτοκινητου μου.

qqxys2.jpg

oaql9w.jpg

Θυμιστε μου σε πιο καναλι τα επαιζαν αυτα σε διαφημισεις πριν 10 χρονια?

Ναι το πρωί ήσουν στο Mall και το απόγευμα τρόλλαρες στο άλλο θέμα με τις σχέσεις......

• Like 1
Δημοσ.

ειχα δει διαγημιστικο τερμα καλτ, η επιτομη της κακομοιριας...

φωτοτυπημενο σε ασπρομαυρο χαρτι Α4, κομμενο στην μεση για να βγαινουν 2 διαφημιστικα ανα χαρτι...

ηταν ενας "μαγος" αφρικανος με αφρικανικο ονομα που υποσχοταν να διορθωσει οικονομικα, αισθηματικα, και λοιπα...

το τραγικοτερο ολων? στο τελος της διαφημισης παρουσιαζε τον εαυτο του σαν "διευθυντη" του συμβουλιου του μαγικου δασους στην νοτιο αφρικη... ή καπως ετσι τελος παντων.

το εχει πετυχει κανεις? :devil:

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

φωτοτυπημενο σε ασπρομαυρο χαρτι Α4, κομμενο στην μεση για να βγαινουν 2 διαφημιστικα ανα χαρτι...

ηταν ενας "μαγος" αφρικανος με αφρικανικο ονομα που υποσχοταν να διορθωσει οικονομικα, αισθηματικα, και λοιπα...

το τραγικοτερο ολων? στο τελος της διαφημισης παρουσιαζε τον εαυτο του σαν "διευθυντη" του συμβουλιου του μαγικου δασους στην νοτιο αφρικη... ή καπως ετσι τελος παντων.

Ναι, το δινουν συχνα στο Συνταγμα.

Ενα παλιοτερο:

post-122525-0-92692000-1472303566_thumb.jpg

Κλαιω που ανεβαζει την τιμη ανα ηλικια εν τω μεταξυ.

• Like 2
Δημοσ.

τον έχω πετύχει και γω τον διεθυντή του ιερού δάσους της αφρικής, αλλά δεν το βρίσκω, μάλλον το πέταξα.  :D βρήκα αυτό όμως, παίζει να είναι και ο ίδιος, γιατί και τα 2 μου τα είχαν δώσει στον ευαγγελισμό

post-395021-0-14503200-1472305568_thumb.jpg

Δημοσ.

Περίεργο φυλλάδιο δεν είχε πέσει στα χέρια μου. Κάποτε είχαν ρίξει κάτω απο την πόρτα μου φυλλάδιο delivery με το λογότυπο του έντυπου για πωλήσεις!

Δημοσ.

τον έχω πετύχει και γω τον διεθυντή του ιερού δάσους της αφρικής, αλλά δεν το βρίσκω, μάλλον το πέταξα. :D βρήκα αυτό όμως, παίζει να είναι και ο ίδιος, γιατί και τα 2 μου τα είχαν δώσει στον ευαγγελισμό

Η μεταφραση σ αυτό ειναι ολα τα λεφτα. Αξιζει να το δει κανείς ελληνικό vs αγγλικο κειμενο.

Δημοσ.

Τα κλασσικα διαφημιστικα απο κωλομπαρα και στριπτιτζαδικα (Blue Iguana κλπ κλπ ) πέριξ του Βαρδαρη , που για καποιο λογο τα βαζουν κατω απο τους υαλοκαθαριστηρες γυρω απο τα Λαδαδικα , και τα οποια ειναι κουπονια , "με την επιδειξη αυτου δωρο η καρτα χορού" κλπ.

Καποτε μαζευα στο σπιτι απο 1 για να γελαω , αλλα τα πεταξα.

Αποκει και περα, το κλασσικο κειμενακι με την μαγισσα "μανταμ Ταδε" με τις φοβερες ικανοτητες να βλεπει το μελλον, το στυλακι του διαφημιστικου ειναι ιδιο με το απο πανω με το Ιερο Δασος κλπ.

Επισης οταν ανοιξε ενα μπεργκεραδικο καπου στο Ιπποκράτειο , μοιραζαν διαφημιστικα με την Παρις Χιλτον επανω σε ενα αμαξι και ενα μπεργκερ στο στομα . Δε ξερω αν ειναι φωτοσοπ η εχει κανει κατι τετοιο, αλλα ηταν αστειο.

Δημοσ.

Ναι, το δινουν συχνα στο Συνταγμα.

Ενα παλιοτερο:

hristos.jpg

Χαχαχαχαχα πεθανααααα στα γέλια.

Μ αρέσει π ανεβάζει το ποσό αναλόγως την ηλικία χαχαχχα

Δημοσ.

Ναι, αλλά την εβδομηντάρα, τη σμπρώχνει φθηνότερα από την εξηντάρα. Ψυχάρα ο άνθρωπος!

• Like 2
Δημοσ.

Τα έχω δει και εγώ αυτά με τους μάγους medium. Τα μοιράζουνε συνήθως μαύροι σε ομόνοια και κέντρο.

"Μεγάλο μυστικό μέντιουμ του δάσους/βουνού" κτλ. Σε κάθε φυλλάδιο άλλαζε και το ψευδόνυμο του μάγου.

Δημοσ.

Ναι, αλλά την εβδομηντάρα, τη σμπρώχνει φθηνότερα από την εξηντάρα. Ψυχάρα ο άνθρωπος!

Πιστεύω βγάζει γούστα, φαίνεται μερακλής.

Τα έχω δει και εγώ αυτά με τους μάγους medium. Τα μοιράζουνε συνήθως μαύροι σε ομόνοια και κέντρο.

"Μεγάλο μυστικό μέντιουμ του δάσους/βουνού" κτλ. Σε κάθε φυλλάδιο άλλαζε και το ψευδόνυμο του μάγου.

Μάγοι large υπαρχουν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...