Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω για το apple music αλλά το spotify από άποψη content είναι για τα πανηγύρια. Κακές κατηγορίες και πολύ μικρές playlist. επίσης σπαμάρει πολύ διαφήμιση και σου σπάει τα νεύρα.

έχω βρει προς το παρόν το rockradio.com που έχει κι άλλα αντίστοιχα domain για άλλες μουσικές και είναι πολύ ανώτερο.

Γι' αυτό πληρώνεις 5 ευρώ το μήνα και ξεμπέρδεψες. Όσο για τις playlists στο τρίμηνο που είχα στο apple music κατάλαβα ότι οι playlists του έχουν έλλειψη, μάλλον επειδή ήταν καινούριο τότε.

• Like 1
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ο λόγος που χρησιμοποιώ την υπηρεσία Apple Music είναι το οικογενειακό πακέτο και η επιφάνεια χρήστη στο iOS 10, η επιφάνεια χρήστη είναι εξίσου όμορφη στο Android. Την περίοδο του iOS 9 χρησιμοποιούσα Google Play Music επίσης για την τιμή του οικογενειακού πακέτου. Τα Exclusive του Apple Music αδιάφορα για τους περισσότερους αφού αναφέρονται σε Αμερικάνικο κοινό κυρίως με Mainstream taste στην μουσική. Αλλά ανάμεσα σε Play Music και Apple Music = iTunes βιβλιοθήκη προτιμώ το δεύτερο γιατί προσφέρει παραπάνω κομμάτια. Το Spotify παρέχει επίσης περισσότερα κομμάτια από το Play Music αλλά δεν μου αρέσει η επιφάνεια χρήστη και η τιμή του οικογενειακου πακέτου. Άμα τώρα κάποιος δεν ενδιαφέρεται για οικογενειακή τιμή και δεν έχει Apple προϊόντα το Spotify είναι μονόδρομος. Αυτός ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις δύο υπηρεσίες είναι απλά χαζός. Το Spotify έχει τον μεγαλύτερο αριθμό πελατών σε Android, η Apple από την άλλη σε iOS. Εντάξει το Spotify έχει 30.000.000 πελάτες και η Apple μέσα σε ένα χρόνο 15.000.000 αλλά λογικό αφού έχει δικό της οικοσύστημα.

Δημοσ.

"ακούμε μουσική μέσω των υπηρεσιών streaming" α' πληθυντικός, ποιοι "ακούμε";;;; σιγά μη πληρώσω ποτέ να κούσω μουσική! χαιβάνι είμαι;

Εκτος απο τσιπης, εισαι κι εκτος θεματος!

Ελληναρα μου, αν εισαι πραγματικα μουσικοφιλος, κοβεις εναν καφε/μπυρα και βαζεις spotify με 5€.

Προσαρμοσου, αλλωστε αυτο μας ξεχωριζει απο τα ζωα.

Δεν ειναι η τελεια υπηρεσια, αλλα αξιζει με το παραπανω τα λεφτα του.

Στα του θεματος, πιστευω οτι οι καλλιτεχνες που δινουν αποκλειστικοτητες στο Tidal και στο Apple Music τιμωρουν τον εαυτο τους αποκλειοντας ενα τοσο μεγαλο κοινο.

Το θετικο ειναι οτι πλεον υπαρχουν αξιολογες επιλογες υπηρεσιων σε προσιτες τιμες, το Spotify θα πρεπει να το καταλαβει και να προσπαθει να βελτιωνει συνεχως την υπηρεσια του.

• Like 4
Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση. Τα κομμάτια που ακούς (μιλάω για σπότιφάι) είναι διαθέσιμα για download και αν ναι, έχουν κάποιου είδους drm?

Ναι είναι διαθέσιμα μόνο σε συσκευές με υποστήριξη Spotify -> Λογαριασμό σου. Επίσης μπορείς μέσω του υπολογιστή από όσο θυμάμαι να συγχρονίσεις τα κομμάτια σε iPod Shuffle που είναι απλό Player.

Δημοσ.

Ο λόγος που χρησιμοποιώ την υπηρεσία Apple Music είναι το οικογενειακό πακέτο και η επιφάνεια χρήστη στο iOS 10, η επιφάνεια χρήστη είναι εξίσου όμορφη στο Android.

Σε πια τιμή έρχεται το οικογενειακό? Επίσης μπορείς να προσκαλέσεις οικογένεια με apple id άλλης χώρας, οι μισοί πχ ελληνικό, οι άλλοι εξωτερικού?

Δημοσ.

Σε πια τιμή έρχεται το οικογενειακό? Επίσης μπορείς να προσκαλέσεις οικογένεια με apple id άλλης χώρας, οι μισοί πχ ελληνικό, οι άλλοι εξωτερικού

10.99€ Στην Ελλάδα μέχρι και 6 Άτομα στην οικογένεια. Όχι πρέπει να κάνεις έναν λογαριασμό με την κοινή χώρα και να κάνεις login με αυτόν τον λογαριασμό στην εφαρμογή μέσα. Αυτό έχω κάνει πχ με συγγενή μου που κατοικεί Ελλάδα αλλά εγώ έχω οικογενειακό στην Γερμανία 14,99€. Ίδια τιμή έχει και το Play Music αλλά μου λείπουν από εκεί τραγούδια κυρίως ροκ και μέταλ ή τίποτα εναλλακτική μουσική και δεν έχει μουσικά βίντεο κλιπ. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει σε Android γιατί το είχα δοκιμάσει όταν ήταν Beta αλλά ήταν βαρύ σε σχέση με το Spotify.

Δημοσ.

10.99€ Στην Ελλάδα μέχρι και 6 Άτομα στην οικογένεια. Όχι πρέπει να κάνεις έναν λογαριασμό με την κοινή χώρα και να κάνεις login με αυτόν τον λογαριασμό στην εφαρμογή μέσα. Αυτό έχω κάνει πχ με συγγενή μου που κατοικεί Ελλάδα αλλά εγώ έχω οικογενειακό στην Γερμανία 14,99€. Ίδια τιμή έχει και το Play Music αλλά μου λείπουν από εκεί τραγούδια κυρίως ροκ και μέταλ ή τίποτα εναλλακτική μουσική και δεν έχει μουσικά βίντεο κλιπ. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει σε Android γιατί το είχα δοκιμάσει όταν ήταν Beta αλλά ήταν βαρύ σε σχέση με το Spotify.

Εχει καλώς και από ότι κατάλαβα γίνετε να αλλάξεις λογαριασμό εντός της εφαρμογής, όπως στο app store, μιας και το δικό μου είναι σεταρισμένο σε άλλη χώρα. Οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αυτό που λες για τα κομμάτια που σου λείπουν, δηλαδή το ελληνικό είναι περιορισμένο σε τραγούδια?

Δημοσ.

Εχει καλώς και από ότι κατάλαβα γίνετε να αλλάξεις λογαριασμό εντός της εφαρμογής, όπως στο app store, μιας και το δικό μου είναι σεταρισμένο σε άλλη χώρα. Οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αυτό που λες για τα κομμάτια που σου λείπουν, δηλαδή το ελληνικό είναι περιορισμένο σε τραγούδια?

Δεν νομίζω πως είναι περιορισμένο, από όσο ξέρω η βιβλιοθήκη iTunes είναι διαθέσιμη σχεδόν ολόκληρη παντού. Δεν ξέρω αν έχει περιορισμούς με ελληνική συνδρομή. Αλλά δεν νομίζω. 

• Like 1
Δημοσ.

Το Spotify παρέχει επίσης περισσότερα κομμάτια από το Play Music αλλά δεν μου αρέσει η επιφάνεια χρήστη και η τιμή του οικογενειακου πακέτου. Άμα τώρα κάποιος δεν ενδιαφέρεται για οικογενειακή τιμή και δεν έχει Apple προϊόντα το Spotify είναι μονόδρομος. Αυτός ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις δύο υπηρεσίες είναι απλά χαζός. Το Spotify έχει τον μεγαλύτερο αριθμό πελατών σε Android, η Apple από την άλλη σε iOS. Εντάξει το Spotify έχει 30.000.000 πελάτες και η Apple μέσα σε ένα χρόνο 15.000.000 αλλά λογικό αφού έχει δικό της οικοσύστημα.

Η τιμή του Spotify family έχει πέσει εδώ και κάτι μήνες στα επίπεδα του Apple Music, 11€ για 6 άτομα

Δημοσ.

Εγώ δίνω περί τα 3.5€ για το Spotify μέσω VPN που έχει η εταιρεία μου στην cosmote. Μπορείς να έχεις τρεις συσκευές που να κάνουν streaming ταυτόχρονα.

Το έχω σε αμάξι με Android headunit και κατεβασμενα περί τα 3000 κομμάτια σε λίστες. Επίσης δουλεύει στην ταμπλέτες που έχω για την μουσική σπίτι που συνδέεται με Bluetooth στα στερεοφωνικό μου και τέλος στο κινητό που πάω για τρέξιμο κλπ...

Και 10€ να ήθελε θα τα έδινα

• Like 1
Δημοσ.

Η τιμή του Spotify family έχει πέσει εδώ και κάτι μήνες στα επίπεδα του Apple Music, 11€ για 6 άτομα

Α Καλό αυτό δεν το γνώριζα ότι το αλλάξανε. Ο ανταγωνισμός τελικά κάνει δουλειά. Οπότε ισάξιες υπηρεσίες για τις κινητές πλατφόρμες και τον υπολογιστή (Εκτός Windows που το iTunes είναι γτπ. οπότε καλύτερα Spotify)  :-D

Δημοσ.

Ο λόγος που χρησιμοποιώ την υπηρεσία Apple Music είναι το οικογενειακό πακέτο και η επιφάνεια χρήστη στο iOS 10, η επιφάνεια χρήστη είναι εξίσου όμορφη στο Android. Την περίοδο του iOS 9 χρησιμοποιούσα Google Play Music επίσης για την τιμή του οικογενειακού πακέτου. Τα Exclusive του Apple Music αδιάφορα για τους περισσότερους αφού αναφέρονται σε Αμερικάνικο κοινό κυρίως με Mainstream taste στην μουσική. Αλλά ανάμεσα σε Play Music και Apple Music = iTunes βιβλιοθήκη προτιμώ το δεύτερο γιατί προσφέρει παραπάνω κομμάτια. Το Spotify παρέχει επίσης περισσότερα κομμάτια από το Play Music αλλά δεν μου αρέσει η επιφάνεια χρήστη και η τιμή του οικογενειακου πακέτου. Άμα τώρα κάποιος δεν ενδιαφέρεται για οικογενειακή τιμή και δεν έχει Apple προϊόντα το Spotify είναι μονόδρομος. Αυτός ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις δύο υπηρεσίες είναι απλά χαζός. Το Spotify έχει τον μεγαλύτερο αριθμό πελατών σε Android, η Apple από την άλλη σε iOS. Εντάξει το Spotify έχει 30.000.000 πελάτες και η Apple μέσα σε ένα χρόνο 15.000.000 αλλά λογικό αφού έχει δικό της οικοσύστημα.

Διεπαφη χρηστη ειναι σωστοτερη μεταφραση για το user interface.

Δημοσ.

Γιατί να πληρώνω δεκάεβρα το μήνα την στιγμή που ολόκληρη την κακκιτεχνική σαβούρα την βρίσκω στο youtube δωρεάν;Επίσης με μόλις 15 ευρω αγοράζω κάποιο compilation με όλα τα καλά σαβουροτραγουδα της εποχής(το χρόνο βγαίνουν αρκετές συλλογες με περιποιημένες συσκευασίες-must have για συλλέκτες) ,τα κάνω flac και τα ακούω για όσα δευτερόλεπτα αντέξω στο κινητο την ωρα που βγαζω το υπέρβαρο λαμπραντορ βόλτα  για χέσιμο ,έτσι για να είμαι μέσα στα "μουσικά" πράγματα και να μη με λενε οπισθοδρομικό και εραστη της σπηλιας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...