Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θεμα ειναι ομως θα ερθει εγκαιρα?

Τι εννοείς έγκαιρα;

Από ότι λες 1 μήνας και κάτι είσαι από την παραγγελία, δεν είναι και πολύ για Κίνα

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κανονικα απο 55 με 60 μερες και πανω αρχιζεις να λες οτι καθυστερησαν κτλπ

Σε σχέση με την κατάσταση των ΕΛΤΑ είναι αυτό κανονικό, γιατί γενικά στις 55 ημέρες σε όλον τον κόσμο όλοι θα το χαν για χαμένο.

Δημοσ.

Ε καλα ναι

Σχολιαζουμε παντα σε σχεση με την χωρα που μενουμε και περιμενουμε την παραγγελια.

Σε αλλες χωρες μπορει σε 7 μερες να ειναι στην πορτα σου.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πως μπορώ να πάρω τα λεφτά πίσω από gearbest το δέμα μου κατασχέθηκαν τελωνείο. Η gearbest στο ticket μου γράφει για κάποια γιορτή που έχουν μέσω κάποιου ρομπότ μίλησα με PayPal μου είπαν μίλα με πωλητή πρώτα

Δημοσ.

Πως μπορώ να πάρω τα λεφτά πίσω από gearbest το δέμα μου κατασχέθηκαν τελωνείο. Η gearbest στο ticket μου γράφει για κάποια γιορτή που έχουν μέσω κάποιου ρομπότ μίλησα με PayPal μου είπαν μίλα με πωλητή πρώτα

Γιατί έγινε κατάσχεση;Αρνήθηκες να παραλάβεις;

• Moderators
Δημοσ.

Άμα έφερες πράγματα που δεν επιτρέπεται η εισαγωγή πχ προϊόντα για ηλεκτρονικό τσιγάρο δυστηχως έπαιξες και έχασες δεν πρόκειται να πάρεις λεφτά πίσω

Αν απλά σταμάτησε στο τελωνείο και δεν θέλεις να πληρώσεις δυστηχως πάλι έπαιξες και έχασες μιας και η ευθύνη για τυχόν χρεώσεις τελωνείου είναι ευθύνη του αγοραστή

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον όντως ήταν ηλεκτρονικό τσιγάρο όχι υγρά η μπαταρία απο8/8 που παράγγειλα δεν ήταν τόσο αυστηρά τότε. Μου έστειλαν ένα mail από [email protected] ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα ούτε να στείλω πίσω ούτε να παραλάβω γιατί όμως τα μαγαζιά δεν πουλάνε εδώ? Αποgearbest ευθύνη δεν έχει και ο πωλητής? Έστω να πληρώσω φόρο να το πάρω

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον όντως ήταν ηλεκτρονικό τσιγάρο όχι υγρά η μπαταρία απο8/8 που παράγγειλα δεν ήταν τόσο αυστηρά τότε. Μου έστειλαν ένα mail από [email protected] ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα ούτε να στείλω πίσω ούτε να παραλάβω γιατί όμως τα μαγαζιά δεν πουλάνε εδώ? Αποgearbest ευθύνη δεν έχει και ο πωλητής? Έστω να πληρώσω φόρο να το πάρω

Όχι δεν γίνεται να το πάρεις , ανήκει στα απαγορευμένα είδη, μένει στο τελωνείο. Θα πρότεινα να μην αρχίσεις να πιέζεις καταστάσεις στα τελωνεία και από απλή κατάσχεση βρεθείς να σου αποδίδουν δόλο και σε τρέχουν.

Από την πλευρά του το gearbest είναι καλυμμένο γιατί εσύ του έδωσες εντολή να σου στείλει το προϊόν, όπως δεν φέρει ευθύνη για τυχόν φόρους δεν φέρει ευθύνη και για απαγορευμένα είδη.

Όμως το gearbest αξίζει να το πιέσεις μπας και πάρεις τίποτα πόντους ή partial refund με την λογική του να μην έχουν δυσαρεστημένο πελάτη

• Like 1
Δημοσ.

οχι γιατί οι νόμοι  κάθε κράτους ορίζουν τι επιτρεπεται και πως θα χρεωθεί τελωνειακά. Αν π.χ. πας να αγοράσεις μια ιαπωνεζικη κατανα, ο ιαπωνέζος θα στη στείλει θεωρώντας αυτονοητο οτι εσυ εχεις την ευθύνη. Οταν βεβαια φτάσει τελωνειο θα δεσμευτεί με συνοπτικές διαδικασίες. 

Αυτό που μπορεις να κάνεις, ειναι να επικοινωνήσεις με το gearbest και να τους πεις οτι ολα τα ατμίζοντα ειδη κόβονται, να επισυνάψεις το νόμο και να ζητήσεις να σου επιστρέψουν χρήματα (με στυλ οτι σιγουρα ξερουν οτι δεν επιτρεπεται αλλα σκοπιμα το κρύβουν). Δε θα παρεις λεφτά πίσω αλλά τουλαχιστον μπορει να βάλουν μπλοκ σε αποστολές eτσιγαρων-τγρων στην Ελλάδα. 

Δημοσ.

Προσπαθώ με το gearbest αλλά μου στέλνει όλο τις ίδιες απαντήσει από κάποιο ρομπότ για κάποια γιορτή όλο με βάζει να κάνω τα ίδια πράγματα. Μήπως κάτι κάνω λάθος? Υπάρχει κάποιο βίντεο? Κάποιο σαι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...