Θεkλα Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Έκανα λίγο ξεκαθάρισμα στο δωμάτιο. Ανακαλυψα παλιά αλληλογραφία που ειχα κρατήσει. Κάρτες με ευχές απο φιλους που ζουν μακριά, απαντησεις αρνητικές ή και θετικες για δουλεια. Παλιότερα ειχα και ενα pen pal - μια κοπέλα απο την Ισπανια που ειχα γνωρισει με μια υπηρεσια (πριν τις εποχές internet). Φοβερες αναμνήσεις, καθετι εχει να προσφερει και κατι. Κρατάτε παλια γράμματα/αλληλογραφια; 3
randomcat Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μόνο προσωπικά γράμματα από πρόσωπα που σήμαιναν κάτι.
Θεkλα Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Επισης θυμαμαι ειχα στειλει ενα τηλεγράφημα, με το σχολείο τότε, στον παππου μου στο χωριό. Αντε τωρα να εξηγησεις σε μικρα παιδιά. Φίλους απο αλληλογραφία, τηλεγραφηματα, συλλογες γραμματοσημων κλπ. 2
l337 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ναι τα έχω όλα σε ένα κουτί. Το ίδιο κουτί που είχα και πριν 25-30 χρόνια. Δεν χρειάζεται να εξηγήσεις κάτι σε κάποιον -αρκετά- μικρότερο γιατί δεν θα καταλάβει. Δεν λέω ότι είναι καλό ή κακό αυτό. Απλά έτσι είναι.Το κρατάς απλά μέσα σου ως ανάμνηση. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Η αλληλογραφία είναι τέλεια Έχω αρκετούς pen pals ^^
zio10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Η αλληλογραφία είναι τέλεια Έχω αρκετούς pen pals ^^ Υπάρχει ακόμα αυτό;
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Υπάρχει ακόμα αυτό; Yup. Υπάρχουν πολλά site στα οποία μπορείς να γραφτείς (δωρεάν ή μη) με σκοπό να βρεις κάποιον για αλληλογραφία
Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Πριν μήνες καθάριζα το γραφείο μου, είναι μεγάλο με πολλά συρτάρια, είχα να κάνω κάποια τακτοποίηση από το 2009, μέσα είχα αφήσει καταχωνιασμένα πράγματα και χαρτιά από αρχές 2000. Τα πιο όμορφο πράγμα που βρήκα ήταν ένα χαρτί το οποίο το είχα διπλώσει και το είχα χώσει μέσα σε ένα κουτί από χαλασμένο διαβήτη, το ξεδίπλωσα και τι να δω, ήταν ένα γράμμα του πατέρα μου που μου έγραφε χρόνια πολλά μαζί με την μητέρα μου για κάποιο γεγονός, τώρα ή γιορτή ή κάποιο δώρο που μου έκαναν σε χριστούγεννα/πάσχα. Με συγκίνησε πολύ γιατί τον έχασα το 2002. Επίσης βρέθηκαν και διάφορες κάρτες με ευχές που τις έστελναν συγγενείς ταχυδρομικά από παλιά, 1980, 90 και αρχές 2000. 4
Vapir Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 πέρσι είχα βρει τυχαία σε ενα κιβώτιο με παλιά πράγματα ένα ραβασάκι που είχα γράψει σε γκόμενα και είχε κ απο πίσω την απάντηση της "όχι" . Δεν την είχα ερωτευτεί οπότε δεν με χάλασε η χυλόπιτα , απλά έψαχνα να γ@μήσω και δοκίμαζα κάθε τρόπο που μου έλεγε ο bro και μεγαλύτεροι φίλοι (αυτά που κάνουν σήμερα 25ρηδες @insomnia λολ) , #how to find γκόμενα threadείχα κάτσει και γέλαγα μόνος μου κανα 10λεπτο με αυτά που έγραφα , τους #%$^@$^@ παίζανε με τον πόνο μου χαχαχαχα
*nenya* Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Αχ αναμνήσεις ρε Θέκλα...ωραία φάση ήταν τα γράμματα, οι κάρτες, οι αφιερώσεις.Με την μετακόμιση βρήκα πολλά τέτοια χαρτιά σ'ένα συρτάρι του γραφείου, αλλά ξεχωρίζω 2: μία κάρτα γενεθλίων που μού'χε γράψει ο καλύτερός μου φίλος και έλεγε διάφορα περί φιλίας και ότι θα γεράσουμε μαζί. Και το άλλο ένα χαρτάκι διπλωμένο με το λογότυπο των Einstürzende Neubauten απ'τη μία και ένα ποίημα απ'την άλλη που μού'χε γράψει ένας παλιάαααα, φάση πλατωνικός έρωτας. Ωραίες εποχές. 1
Mau-Maus Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Εχω κρατήσει αλληλογραφία απο τις αρχές της 10ετιας του '90 τοτε που ερχόντουσαν τουρίστριες τα καλοκαίρια απο Νορβηγία- σουηδια- φιλανδια κτλ τις φυστικωναμε και οταν γυρνούσαν στις πατρίδες τους άρχιζαν τα i miss you , love forever κτλ τα λέγανε και τα πιστεύανε κι ολας! εμείς βέβαια δεν προλάβαιναν να φύγουν αυτές και είχαμε βρει τις επόμενες. Αχχχχ ωραίες εποχές ανεπανάληπτες πολύ αθώες και αυθεντικές καμιά σχέση με την βρωμοδηθενια σελφ-ταγκ-φουμπου εποχή του σήμερα .. 3
Vapir Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Εχω κρατήσει αλληλογραφία απο τις αρχές της 10ετιας του '90 τοτε που ερχόντουσαν τουρίστριες τα καλοκαίρια απο Νορβηγία- σουηδια- φιλανδια κτλ τις φυστικωναμε και οταν γυρνούσαν στις πατρίδες τους άρχιζαν τα i miss you , love forever κτλ τα λέγανε και τα πιστεύανε κι ολας! εμείς βέβαια δεν προλάβαιναν να φύγουν αυτές και είχαμε βρει τις επόμενες. Αχχχχ ωραίες εποχές ανεπανάληπτες πολύ αθώες και αυθεντικές καμιά σχέση με την βρωμοδηθενια σελφ-ταγκ-φουμπου εποχή του σήμερα .. καλά σήμερα με το fb δεν μπορείς και να κρυφτείς , φυστίκωσες κάποια? θα το βγάλει φέιγ βολάν σαν άλλο ματωμένο σεντόνι αχαχαχχααχαχ 1
agamoi-thytai Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ωραίες εποχές. Έστελνες γράμμα ότι τη χωρίζεις και μέχρι να φτάσει είχες αλλάξει γνώμη. 2
Ψιτ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Εχω κρατήσει αλληλογραφία απο τις αρχές της 10ετιας του '90 τοτε που ερχόντουσαν τουρίστριες τα καλοκαίρια απο Νορβηγία- σουηδια- φιλανδια κτλ τις φυστικωναμε και οταν γυρνούσαν στις πατρίδες τους άρχιζαν τα i miss you , love forever κτλ τα λέγανε και τα πιστεύανε κι ολας! εμείς βέβαια δεν προλάβαιναν να φύγουν αυτές και είχαμε βρει τις επόμενες. Αχχχχ ωραίες εποχές ανεπανάληπτες πολύ αθώες και αυθεντικές καμιά σχέση με την βρωμοδηθενια σελφ-ταγκ-φουμπου εποχή του σήμερα .. το δικό μου αρχείο ξεκιναει με μαρμάρινες στήλες, εκεί που τις φυλλομετρούσα τις προάλες, ήταν μια Λένα που έλεγε πως αν δεν της κάτσω θα φύγει για Τροία... Δεν ξέρω τι έγινε με αυτό το κορίτσι (ωραία χειλάκια... ;O )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα