katergaris79 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Βράδυ. Παρόλο που κοιμάμαι σαν βόδι και ξεκουράζομαι, το πρωί δεν αποδίδω. Αντίθετα από το απόγευμα και μετά είμαι στο 100% μου. Ακόμα και στο γραφείο μέχρι τις 10 είμαι στον αυτόματο. Όσες φορές έχω αφήσει κάτι για να ξυπνήσω και να το κάνω το πρωί (διάβασμα, γυμναστήριο, δουλειές) δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ.
Vapir Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 εγώ πάλι δεν αντιμετωπίζω κανένα απο τα παραπάνω προβλήματα , λειτουργώ άψογα τη μέρα απλά το βράδυ λειτουργώ το κάτι παραπάνω , ακόμα και μετά απο μια κουραστική μέρα , δεν έχει σημασία. ακόμα κανείς δεν έγραψε κάτι παρόμοιο
Perfect Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Για κάποιο περίεργο λόγο ανεξαρτήτως τι ώρα κοιμάμαι , πόσο κοιμάμαι και πόσο καλά κοιμάμαι πάντα το βράδυ νιώθω ποιο πολύ ενέργεια , δύναμη , focus κτλ σε σχέση με τη μέρα . Αυτό συμβαίνει απο πάντα, έχω φωτοευαισθησία σύμφωνα με την δερματολόγο και τον οφθαλμίατρο μου οπότε αναρωτιέμαι παίζει ρόλο αυτό ? μπορεί να με επηρεάζει τόσο το δυνατό φως? η αλήθεια είναι πως νιώθω πολύ ωραία στο απόλυτο σκοτάδι . Εδώ να σημειώσω πως τις μέρες που έχει συννεφιά και βαρύ καιρό παρατηρώ το ίδιο αλλα σε μικρότερη κλίμακα κ επίσης δεν πάσχω απο αϋπνία , μια χαρά κοιμάμαι Υπάρχει κανείς άλλος που είναι νυχτοπούλι και νιώθει καλύτερα τη νύχτα? αν ξέρει και κάποιος μια εξήγηση ας την δώσει και αν κάποιος λειτουργεί τελείως αντίθετα ας το γράψει επίσης Τι ώρες τρως κι τι ποσότητες;
Vapir Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Τι ώρες τρως κι τι ποσότητες; 8+ 12 + 3+ 8+ τρώω 2500 θερμίδες φαγητό και αρκετά λάχανα . καμια φορά τρώω 8 με 9 το πρωί 2 με 3 το μεσημέρι και 8 με 9 το βράδυ , ιδικά άμα δεν τρώω 3500-4000 θερμίδες να βγαίνει αρκετό φαγητό τη φορά τρώω όσο λιγότερα γεύματα, δε μπορώ να τρώω σαν πουλί , αν κάτσω να φάω θα φάω
revolver1990 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Το πρωί αργώ να πάρω μπρος.Πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 1-2 ώρες,το καλύτερο διάστημα για μένα είναι το 2-7 το απόγευμα. 1
Vapir Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Το πρωί αργώ να πάρω μπρος.Πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 1-2 ώρες,το καλύτερο διάστημα για μένα είναι το 2-7 το απόγευμα. εντομεταξύ η τεστοστερόνη που λένε οτι είναι το πρωί ποιο ψηλά δεν ισχύει για όλους κάπου είχα διαβάσει πως το ορμονικό ρολόι του καθενός μας είναι διαφορετικό με λίγα λόγια μπορεί κάποιον να τον συμφέρει να προπονείται πρωί και κάποιον άλλο βράδυ και τα περι συνήθειας έχουν μια βάση αλλα μικρή 1
Perfect Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 8+ 12 + 3+ 8+ τρώω 2500 θερμίδες φαγητό και αρκετά λάχανα . καμια φορά τρώω 8 με 9 το πρωί 2 με 3 το μεσημέρι και 8 με 9 το βράδυ , ιδικά άμα δεν τρώω 3500-4000 θερμίδες να βγαίνει αρκετό φαγητό τη φορά τρώω όσο λιγότερα γεύματα, δε μπορώ να τρώω σαν πουλί , αν κάτσω να φάω θα φάω Αν θες να σου περάσει η κακή πρωινή διάθεση αλλα και να βελτιώσεις την υγεία σου δοκίμασε το "intermittent fasting" Google it
LongTom Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Πρωί καθαρά(7-9), μετά τις 21:00 το μαγαζί κλείνει και πάμε σπίτια μας. 1
evabb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Πρωί καθαρά(7-9), μετά τις 21:00 το μαγαζί κλείνει και πάμε σπίτια μας. εγω ειμαι τελειως party pooper οταν ειμαι με παρεα για ξενυχτι και καλα. 23 η ωρα την πεφτω σε εναν καναπε κι ολοι μου φωναζουν. εκτος αν εχω ριξει ενα θρεπτικο 3ωρακι υπνου το μεσημερι τοτε κραταω μεχρι τις 4 το πρωι. 1
Fotis13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 εντομεταξύ η τεστοστερόνη που λένε οτι είναι το πρωί ποιο ψηλά δεν ισχύει για όλους κάπου είχα διαβάσει πως το ορμονικό ρολόι του καθενός μας είναι διαφορετικό με λίγα λόγια μπορεί κάποιον να τον συμφέρει να προπονείται πρωί και κάποιον άλλο βράδυ και τα περι συνήθειας έχουν μια βάση αλλα μικρή Iσχυει ρε το πρωι γινονται εκρηξεις τεστο , δεν ειναι θεμα ορμονικου ρολογιου αλλα ωραριου που εχει ο καθενας. Ειναι ο αλλος φοιτητης ,ανεργος κτλπ .Κοιμαται καθε βραδυ στις 4 αυτος πλεον ειναι βρικολακας.Ξυπναει το μεσημερι λογικο ειναι να ειναι ζομπι για κανα 2 ωρο ολοι περασαμε απο αυτο το σταδιο . Τυχαινει να ξυπνησει μια φορα πρωι νομιζει πως θα πεθαινει αφου ειναι σοκ για τον οργανισμο .Μολις πιασουν κανονικη δουλεια θα τους φυγουν αυτα τα συμπτωματα εκτος αν δουλευουν ως μπαρμαν η' νυχτοφυλακες ... Αν λοιπον αφαιρεσεις ολους αυτους που δεν μετρανε γιατι ειναι σε "ανωριμο " σταδιο ακομα ,μενουν οι εξαιρεσεις που οντως ο οργανισμος τους λειτουργει καλυτερα το βραδυ αλλα αυτοι ειναι ελαχιστοι . 2
Vapir Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Αν θες να σου περάσει η κακή πρωινή διάθεση αλλα και να βελτιώσεις την υγεία σου δοκίμασε το "intermittent fasting" Google it Εχω δοκιμάσει τα πάντα γύρω από διαστροφές, οπως κ αυτό αλλα thx
alex_000 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 O οργανισμός μου λειτουργεί και αποδίδει καλύτερα το βράδυ. Την μέρα επίσης σε πίσσα σκοτάδι αν είναι δυνατόν. Το πρωινό ξύπνημα είναι το μεγαλύτερο μου βάσανο δεν συνηθίζεται με τίποτα όσα χρόνια και να το κάνω (και μιλάω για 9 το πρωί, αν σηκωνόμουν 6 όπως άλλοι θα προτιμούσα να αυτοκτονήσω) Το βράδυ κοιμάμαι 2 με το ζόρι, σαββατοκύριακά σπάνια πριν τις 4-5 Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ ούτε μπορούσα ποτέ να δουλεύω βράδυ. Όταν λέω βράδυ εννοώ από την δύση του ηλίου γενικά.. ο Ηλιος για μένα είναι σαν δηλητήριο. 3
revolver1990 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 εντομεταξύ η τεστοστερόνη που λένε οτι είναι το πρωί ποιο ψηλά δεν ισχύει για όλους κάπου είχα διαβάσει πως το ορμονικό ρολόι του καθενός μας είναι διαφορετικό με λίγα λόγια μπορεί κάποιον να τον συμφέρει να προπονείται πρωί και κάποιον άλλο βράδυ και τα περι συνήθειας έχουν μια βάση αλλα μικρή Καλά ναι.Το 2-7 το προτιμώ και για γυμναστήριο,το πρωί νιώθω ότι δεν μπορώ να σηκώσω τίποτα. Από σήμερα άλλαξα ωράριο για να δω πως να πάω από θέματα αποδοτικότητας μιας και αρχίσαμε σιγά σιγά. 6 Ξύπνημα και ύπνος μαξ στις 10:30.
zio10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μπορώ το (πολύ) πρωί, ίσως γιατί δεν μπορώ σχεδόν ποτέ να κοιμηθώ αρκετά νωρίς. Το βράδυ το συμπαθώ. Πιστεύω πως αν μου λέγανε να διαλέξω αν θέλω να δουλεύω πολύ πρωί ή βράδυ θα διάλεγα βράδυ, αλλά μετά χάνεσαι απ'όλους κι έχεις δικό σου πρόγραμμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα