Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Πρόσφατα γράφτηκα σε μια σχολή χορού και πλήρωσα για τα μαθήματα όλου του χρόνου.Για προσωπικούς όμως λόγους δεν θα εχω πια το χρόνο να πηγαίνω στα μαθήματα και θα σταματίσω έχοντας παρακολουθήσει μόνο 2. Γνωρίζει κανεις αν μπορώ να πληρώσω τα δίδακτρα που αντιστοιχούν για εναν μήνα και να μου επιστραφούν τα υπόλοιπα?Νομικά έχω το δικαιώμα? Σημειωτέον πως δεν έχω υπογράψει κάτι με όρους κλπ και δεν έχει περάσει ούτε μια βδομάδα απο την καταβολη των χρημάτων.
haris_216 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ θα έλεγα να αφήσεις τα "νομικά" (αφού "νομικά" εσύ είσαι αυτός που υπαναχωρεί στη συμφωνία σας, έστω και μη γραπτή) και να τους θέσεις το θέμα σε ανθρώπινο επίπεδο, όπως ακριβώς το λες εδώ. Βλέπεις τι θα σου πουν και αν δεν σε καλύπτει αρχίζεις να ψάχνεσαι περαιτέρω. Πολλές φορές αρχίζουμε και κάνουμε σενάρια με το μυαλό μας ("εσύ κι ο γρύλος" ένα πράγμα) και τα πράγματα μπορεί να είναι απλά. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ θα έλεγα να αφήσεις τα "νομικά" (αφού "νομικά" εσύ είσαι αυτός που υπαναχωρεί στη συμφωνία σας, έστω και μη γραπτή) και να τους θέσεις το θέμα σε ανθρώπινο επίπεδο, όπως ακριβώς το λες εδώ. Βλέπεις τι θα σου πουν και αν δεν σε καλύπτει αρχίζεις να ψάχνεσαι περαιτέρω. Πολλές φορές αρχίζουμε και κάνουμε σενάρια με το μυαλό μας ("εσύ κι ο γρύλος" ένα πράγμα) και τα πράγματα μπορεί να είναι απλά. Μα κι εγω ετσι θελω να γινει γιαυτο και προτιθεμαι να πληρωσω ολοκληρο τον μηνα και να τελειωνουμε. Μιλησα μαζι τους και μου ειπαν πως θα το δουνε με τον υπευθυνο και θα μου πουνε. Απλα σε περιπτωση που μου αρχισουν (τα μα μου δε γινεται κλπ.) να ξερω τι δικαιωματα εχω... γι΄αυτο αναφερω το νομικα. Πάντως στην γενικη γραμματεια καταναλωτη βρηκα αυτο που ανεφερεται σε γυμναστηρια... Αγόρασα μια συνδρομή για να πηγαίνω στο γυμναστήριο. Το ξανασκέφτηκα την επόμενη ημέρα. Δεν έχω πραγματικά το χρόνο για κάτι τέτοιο κα μάλλον είναι και λίγο ακριβό. Μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου; Η ακύρωση της συνδρομής μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο με την υποβολή σχετικού εντύπου Δήλωσης Υπαναχώρησης στην εταιρεία. Αν η υποβολή της καταγγελίας γίνει μετά την παρέλευση 30 ημερών από την υπογραφή της σύμβασης, ο έμπορος δικαιούται να παρακρατήσει ποσό που αντιστοιχεί στο 2,5% του ποσού της σύμβασης, πέραν του ποσού που αντιστοιχεί στις ήδη εκτελεσθείσες υπηρεσίες. Η παρακράτηση του 2,5% δεν ισχύει στην περίπτωση της υποβολής της δήλωσης υπαναχώρησης πριν από την παρέλευση 30 ημερών από την υπογραφή της σύμβασης (Y.A. Z1-1262/2007).
NikosKallithea Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλε ποσα πληρωσες και σε τσουζει ετσι; κοντα στο 1000αρικακι πρεπει να ειναι
Razor_7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μα κι εγω ετσι θελω να γινει γιαυτο και προτιθεμαι να πληρωσω ολοκληρο τον μηνα και να τελειωνουμε. Μιλησα μαζι τους και μου ειπαν πως θα το δουνε με τον υπευθυνο και θα μου πουνε. Απλα σε περιπτωση που μου αρχισουν (τα μα μου δε γινεται κλπ.) να ξερω τι δικαιωματα εχω... γι΄αυτο αναφερω το νομικα. Πάντως στην γενικη γραμματεια καταναλωτη βρηκα αυτο που ανεφερεται σε γυμναστηρια... Αγόρασα μια συνδρομή για να πηγαίνω στο γυμναστήριο. Το ξανασκέφτηκα την επόμενη ημέρα. Δεν έχω πραγματικά το χρόνο για κάτι τέτοιο κα μάλλον είναι και λίγο ακριβό. Μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου; Η ακύρωση της συνδρομής μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο με την υποβολή σχετικού εντύπου Δήλωσης Υπαναχώρησης στην εταιρεία. Αν η υποβολή της καταγγελίας γίνει μετά την παρέλευση 30 ημερών από την υπογραφή της σύμβασης, ο έμπορος δικαιούται να παρακρατήσει ποσό που αντιστοιχεί στο 2,5% του ποσού της σύμβασης, πέραν του ποσού που αντιστοιχεί στις ήδη εκτελεσθείσες υπηρεσίες. Η παρακράτηση του 2,5% δεν ισχύει στην περίπτωση της υποβολής της δήλωσης υπαναχώρησης πριν από την παρέλευση 30 ημερών από την υπογραφή της σύμβασης (Y.A. Z1-1262/2007). Ναι αλλά εσύ δεν υπεγραψες, εδώ είναι το θεμα. Απόδειξη πήρες τουλαχιστον;
Mau-Maus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Θα σου κρατήσουν τον μήνα και τα υπόλοιπα θα σου τα δώσουν πίσω !
mrfan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Συγγνώμη αν φαινομαι μαλακας αλλά αν ήμουν ιδιοκτήτης δεν θα επεστρεφα τίποτα. Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν μηνιαίες συνδρομές.
Haldol Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Για να μην υπάρχει σύμβαση, φαντάζομαι δε θα υπάρχει και απόδειξη. Άρα τα χρήματα δε θα φαίνονται πουθενά. Ή με άλλα λόγια, "για τον νόμο" δεν έδωσες ποτέ τίποτα και σε κανέναν. Περίμενε να δεις τι θα σου πει ο υπεύθυνος, μόνο "με το καλό" μπορείς να κάνεις κάτι σ' αυτή την περίπτωση (αν είναι ο άλλος φιλότιμος).
zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Για να μην υπάρχει σύμβαση, φαντάζομαι δε θα υπάρχει και απόδειξη. Άρα τα χρήματα δε θα φαίνονται πουθενά. Ή με άλλα λόγια, "για τον νόμο" δεν έδωσες ποτέ τίποτα και σε κανέναν. Περίμενε να δεις τι θα σου πει ο υπεύθυνος, μόνο "με το καλό" μπορείς να κάνεις κάτι σ' αυτή την περίπτωση (αν είναι ο άλλος φιλότιμος). ή μπορεί να στείλει κανέναν έλεγχο...
Haldol Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 ή μπορεί να στείλει κανέναν έλεγχο... Πάντα, αλλά πέρα απ' τη "χαρά της εκδίκησης" δε θα του προσφέρει κάτι άλλο. Λεφτά πίσω δε θα πάρει ακόμα κι αν τσακώσουν τη σχολή. 1
l337 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Πρόσφατα γράφτηκα σε μια σχολή χορού και πλήρωσα για τα μαθήματα όλου του χρόνου.Για προσωπικούς όμως λόγους δεν θα εχω πια το χρόνο να πηγαίνω στα μαθήματα και θα σταματίσω έχοντας παρακολουθήσει μόνο 2. Γνωρίζει κανεις αν μπορώ να πληρώσω τα δίδακτρα που αντιστοιχούν για εναν μήνα και να μου επιστραφούν τα υπόλοιπα?Νομικά έχω το δικαιώμα? Σημειωτέον πως δεν έχω υπογράψει κάτι με όρους κλπ και δεν έχει περάσει ούτε μια βδομάδα απο την καταβολη των χρημάτων. Πως γίνεται να έδωσες τόσα χρήματα χωρίς να έχετε υπογράψει;
ca6mio Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Κανένας δεν δίνει τόσα χρήματα χωρίς να πάρει απόδειξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα