Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά τι μεγαλείο αυτός ο άνθρωπος που έχει το Χαμόγελο του παιδιού; Ισως να μου διαφεύγει κάτι αλλά αντικειμενικά νομίζω ελάχιστοι εχουν αντίστοιχο έργο και αξιοπρέπεια σε αυτο που κάνουν. Και πραγματικά αξίζουν τόσο.

Το όνομα δεν το θυμόμουν καν (Κ. Γιαννόπουλος) αλλα είναι από τους λίγους Ελληνες που ξεχωρίζουν για εμένα αυτή τη στιγμή.

Το θέμα προέκυψε από ένα άρθρο που διάβαζα για τον ΕΝΦΙΑ που τελικά πληρωσαν στο ίδρυμα.

Ισως υπάρχουν και άλλοι, με παρόμοιο έργο αλλά μου διαφεύγουν (; )

ΥΓ. Ας μη μείνουμε στην ιστορία, στο γιατι το κάνει αυτό που κάνει που είναι πάνω κάτω σε όλους γνωστά.

Το ξέρω. Κάνω μάλλον σαν τον Αλέφαντο που γλειφει τον Κοκκαλη ή τον Βερύκιο που μιλά για τον Κοντομηνά. Αλλα πραγματικά ο άνθρωπος αξίζει και μακάρι να είναι καλά.

Επεξ/σία από Θεkλα
  • Like 3
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο ίδιο μοτίβο και ο Πάτερ Αντώνιος της Κιβωτού του Κόσμου.... Ίσως από τους ελάχιστους ιερείς που πραγματικά λειτουργούν με βάση την αγάπη και το πραγματικό νόημα της χριστιανοσύνης. 

• Like 4
Δημοσ.

Από την άλλη, υπάρχουν μαρτυρίες ατόμων που λένε ότι παλιότερα γινόταν "πάρτι" στο Χαμοόγελο από τους εργαζομένους ή κάποιους από αυτούς. Ότι έβαζαν χέρι στις δωρεές. Δεν την ενστερνίζομαι ούτε την πιστεύω απόλυτα, απλά λέω ότι έχει ακουστεί.

• Like 1
Δημοσ.

Στο ίδιο μοτίβο και ο Πάτερ Αντώνιος της Κιβωτού του Κόσμου.... Ίσως από τους ελάχιστους ιερείς που πραγματικά λειτουργούν με βάση την αγάπη και το πραγματικό νόημα της χριστιανοσύνης. 

Υπαρχουν και αντιστοιχοι ιμαμηδες του ισλαμ γουαχαμπιτες με παρομοιο εργο. Να μην μιλησουμε λοιπον για την αγαπη και το πραγματικο νοημα του σαλαφιστικου ισλαμισμου. 

Δημοσ.

Ποια αξιοπρέπεια έχει το χαμόγελο του παιδιού μωρέ; Που γκρινιάζουν ασύστολα εδώ και δυο μήνες για τον ΕΝΦΙΑ που είναι αστείο ποσό για το μέγεθος της οργάνωσης;

Χαμόγελο του παιδιού be like:

-Βοηθάμε 100.000 παιδιά! :) :) :)

-Δεν μπορούμε να πληρώσουμε 50.000 ευρώ ΕΝΦΙΑ (0.5 ευρώ/ παιδί). :( :( :(

Fuck logic.

• Like 1
Δημοσ.

Ποια αξιοπρέπεια έχει το χαμόγελο του παιδιού μωρέ; Που γκρινιάζουν ασύστολα εδώ και δυο μήνες για τον ΕΝΦΙΑ που είναι αστείο ποσό για το μέγεθος της οργάνωσης;

Χαμόγελο του παιδιού be like:

-Βοηθάμε 100.000 παιδιά! :) :) :)

-Δεν μπορούμε να πληρώσουμε 50.000 ευρώ ΕΝΦΙΑ (0.5 ευρώ/ παιδί). :( :( :(

Fuck logic.

Τι 0.5 ευρώ ανα παιδί μωρέ; Είσαι με τα καλά σου; Προσφέρει λεφτά το παιδί στην οργάνωση;

Για το 1.1 εκατομμύρια ΕΝΦΙΑ που ήρθε στο άσυλο ανιάτων τι έχεις να πεις;

Αντι να διαμαρτύρεστε κιόλας για τους κολοφόρους που στέλνει το κράτος στους πολίτες για να πληρώνουμε τους ΔΥ τους υπερασπίζεστε κιόλας.

• Like 5
Δημοσ.

Τι 0.5 ευρώ ανα παιδί μωρέ; Είσαι με τα καλά σου; Προσφέρει λεφτά το παιδί στην οργάνωση;

Μην κάνεις άκυρα λογικά άλματα. Το θέμα είναι τι μπορείς να προσφέρεις με μισό ευρώ σε ένα παιδί. Αν το κάθε παιδί που βοηθάνε έχει κόστος 200 ευρώ το χρόνο πχ τότε ναι, το 0.5 ευρώ/ παιδί είναι μηδαμινό ποσό, όσο και να προσπαθεί το χαμόγελο του παιδιού να το διαστρεβλώσει και να μιλάει για οικονομική καταστροφή του οργανισμού.

Για το 1.1 εκατομμύρια ΕΝΦΙΑ που ήρθε στο άσυλο ανιάτων τι έχεις να πεις;

Αντι να διαμαρτύρεστε κιόλας για τους κολοφόρους που στέλνει το κράτος στους πολίτες για να πληρώνουμε τους ΔΥ τους υπερασπίζεστε κιόλας.

Δεν έχω να πω τίποτα, η ακίνητη περιουσία θα φορολογηθεί ανάλογα είτε είσαι οργανισμός που παράγει έργο είτε προστατεύεις τα πτηνά της Κωλοπετεινίτσας. Αυτή είναι η φύση των μη κρατικών οργανισμών, ότι δεν υπάρχει αντικειμενικός τρόπος να αξιολογήσεις ποιες είναι αξιόλογες και μη.

Αλλιώς θα μπορούσε ο καθένας να ανοίξει αύριο μια ΜΚΟ, να βάλει μέσα τα ακίνητα του για να μην πληρώνει φόρους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...