bedazzled Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Λίγο αλάτι χρειάζεται για τους ηλεκτρολύτες. Όχι να το κάνουμε λύσσα όμως... αν και υπάρχουν φαγητά (όπως ο μαρινάτος γαύρος) που δεν αντιστέκεσαι. 1
zio10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Λίγο αλάτι χρειάζεται για τους ηλεκτρολύτες. Όχι να το κάνουμε λύσσα όμως... αν και υπάρχουν φαγητά (όπως ο μαρινάτος γαύρος) που δεν αντιστέκεσαι. E για λίγο λέω κι εγώ ναι! Απλά όχι τελείως ανάλατο!
livefreeordie Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Λίγο αλάτι χρειάζεται για τους ηλεκτρολύτες. Όχι να το κάνουμε λύσσα όμως... αν και υπάρχουν φαγητά (όπως ο μαρινάτος γαύρος) που δεν αντιστέκεσαι. βασικά θέμα προτίμησης είναι το αλάτι στο φαγητό. άλλοι θέλουν ελάχιστο κι άλλοι το θέλουν λύσσα :Ρ άσχετα αν ειναι υγιεινό. πάντως ανάλατο δε λέει με τίποτα. 1
iordanis77 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Γουατ; Δεν επιασα την ερωτηση, Μα για να αλλαζει η γευση του φαγητου δε το βαζουμε σχεδον παντου; Ειναι τακτικη πολλα φαγαδικα να "καλυπτουν" το πατσαβουροφαγητο που σερβιρουν με μπολικο αλατι.
panos- Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ήρθε η μάνα μου και έβαλε τις κάψουλες της καφετιέρας στο ψυγείο Για να μην χαλάσουν. Τώρα στο ψυγείο έχω μόνο κάψουλες καφέ.
zio10 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ήρθε η μάνα μου και έβαλε τις κάψουλες της καφετιέρας στο ψυγείο Για να μην χαλάσουν. Τώρα στο ψυγείο έχω μόνο κάψουλες καφέ. Για ανοιγμένο καφέ έχω διαβάσει ότι καλύτερα να τον κρατάμε στο ψυγείο, οι κάψουλες σφραγισμένες δεν είναι;
SIP1995 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Εμείς έχουμε.... Αυγά Γάλα Γιαούρτι Ψωμί για τοστ Νερό κρύο Τυρί Μαρμελάδα της γιαγιάς Σάλτσα της γιαγιάς Γλυκό κουταλιού της γιαγιάς Βούτυρο Κέτσαπ Μαρούλι
panos- Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Για ανοιγμένο καφέ έχω διαβάσει ότι καλύτερα να τον κρατάμε στο ψυγείο, οι κάψουλες σφραγισμένες δεν είναι; Και εγώ έτσι ξέρω, δεν ξέρω ρώτα την μάνα μου. 1
iordanis77 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μια Μποτα Πόσα εκατοστα ειναι το τακουνι της? Λίγο αλάτι χρειάζεται για τους ηλεκτρολύτες. Όχι να το κάνουμε λύσσα όμως... αν και υπάρχουν φαγητά (όπως ο μαρινάτος γαύρος) που δεν αντιστέκεσαι. Μην ανησυχεις, αλατι υπαρχει παντου (ψωμι, γαλα, τυρι, γιαουρτι, συσκευασμενα προιοντα κλπ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα