Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λίγο αλάτι χρειάζεται για τους ηλεκτρολύτες. Όχι να το κάνουμε λύσσα όμως... αν και υπάρχουν φαγητά (όπως ο μαρινάτος γαύρος) που δεν αντιστέκεσαι. :)

• Like 1
Δημοσ.

Λίγο αλάτι χρειάζεται για τους ηλεκτρολύτες. Όχι να το κάνουμε λύσσα όμως... αν και υπάρχουν φαγητά (όπως ο μαρινάτος γαύρος) που δεν αντιστέκεσαι. :)

E για λίγο λέω κι εγώ ναι! Απλά όχι τελείως ανάλατο!

Δημοσ.

βασικά θέμα προτίμησης είναι το αλάτι στο φαγητό. άλλοι θέλουν ελάχιστο κι άλλοι το θέλουν λύσσα :Ρ άσχετα αν ειναι υγιεινό. πάντως ανάλατο δε λέει με τίποτα.
  • Like 1
Δημοσ.

Γουατ; Δεν επιασα την ερωτηση, Μα για να αλλαζει η γευση του φαγητου δε το βαζουμε σχεδον παντου;  :-(

Ειναι τακτικη πολλα φαγαδικα να "καλυπτουν" το πατσαβουροφαγητο που σερβιρουν με μπολικο αλατι.

Δημοσ.

Ήρθε η μάνα μου και έβαλε τις κάψουλες της καφετιέρας στο ψυγείο Για να μην χαλάσουν.

Τώρα στο ψυγείο έχω μόνο κάψουλες καφέ.

Δημοσ.

Ήρθε η μάνα μου και έβαλε τις κάψουλες της καφετιέρας στο ψυγείο Για να μην χαλάσουν.

Τώρα στο ψυγείο έχω μόνο κάψουλες καφέ.

Για ανοιγμένο καφέ έχω διαβάσει ότι καλύτερα να τον κρατάμε στο ψυγείο, οι κάψουλες σφραγισμένες δεν είναι;

Δημοσ.

Εμείς έχουμε....

Αυγά

Γάλα

Γιαούρτι

Ψωμί για τοστ

Νερό κρύο

Τυρί

Μαρμελάδα της γιαγιάς

Σάλτσα της γιαγιάς

Γλυκό κουταλιού της γιαγιάς

Βούτυρο

Κέτσαπ

Μαρούλι

Δημοσ.

Για ανοιγμένο καφέ έχω διαβάσει ότι καλύτερα να τον κρατάμε στο ψυγείο, οι κάψουλες σφραγισμένες δεν είναι;

Και εγώ έτσι ξέρω, δεν ξέρω ρώτα την μάνα μου.

• Like 1
Δημοσ.

Μια Μποτα

Πόσα εκατοστα ειναι το τακουνι της?

Μην ανησυχεις, αλατι υπαρχει παντου (ψωμι, γαλα, τυρι, γιαουρτι, συσκευασμενα προιοντα κλπ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...