Θεkλα Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Πιανω τον εαυτό μου να επαναλαμβανεται σε αυτα που κανει, οταν ειμαι στο ίντερνετ. Συνηθως πχ διαβαζω ενα συγκεκριμένο ενημερωτικο site, κανενα παπατζο-site για την πλάκα και insomnia. Οταν τα εξαντλησω, κανω refresh στα ιδια. Αυτα με αποτέλεσμα το internet να μου φαίνεται "μικρό" (ή σωστοτερα αυτα που θελω εγω απο το internet να ειναι πολυ περιορισμενα) και να βαριέμαι. Το παθαίνει και κανενας αλλος; Καμιά ιδέα;
xristos97 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Απλα βγες απο το ιντερνετ οταν σου συμβαινει αυτο.
zio10 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ε δε μου φαίνεται περίεργο...αν δεν θέλω να ψάξω για κάτι συγκεκριμένο ή να μάθω κάτι στα ίδια και στα ίδια μπαίνω κι εγώ, νομίζω οι περισσότεροι το κάνουν. 1
idomeneas7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μου αρέσουν πολύ comic και ιστορίες όπως hyperbole and a half, Maddox, Oatmeal, awkward Yeti/Heart and Brain/Medical Tales, 27bslash6, simple instructions κλπ. Δεν ξέρω αν είναι το στιλ σου βέβαια.
alex_000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Maddox? Σου δίνω +1 level Maddox διαβάζω από το 1999
idomeneas7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δεν θυμασαι που ειχα πει οτι εχω πιει και μπυρες με τον Maddox?
alex_000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 τώρα που το ξαναπες το θυμήθηκα. Παίζει να είχα ξαναγράψει ακριβώς το ίδιο πράμα.
idomeneas7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Να φτιαξουμε φαν κλαμπ και να τον καλεσουμε επισημα.
defacer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ο Mikeius (bleh) όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει Maddox. Άσχετα αν το ξέρει ή όχι.
Pa0ki Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Πιανω τον εαυτό μου να επαναλαμβανεται σε αυτα που κανει, οταν ειμαι στο ίντερνετ. Συνηθως πχ διαβαζω ενα συγκεκριμένο ενημερωτικο site, κανενα παπατζο-site για την πλάκα και insomnia. Οταν τα εξαντλησω, κανω refresh στα ιδια. Αυτα με αποτέλεσμα το internet να μου φαίνεται "μικρό" (ή σωστοτερα αυτα που θελω εγω απο το internet να ειναι πολυ περιορισμενα) και να βαριέμαι. Το παθαίνει και κανενας αλλος; Καμιά ιδέα; Ο xpapias το πάθαινε αυτό και δεν του βγήκε σε καλό
bedazzled Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ο xpapias το πάθαινε αυτό και δεν του βγήκε σε καλό Τι έπαθε αυτός; Εξαφανίστηκε τελείως...
Muchacho Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Εμ,άμα είσαι κολλημένος σε 3-4 σελίδες με περιορισμένο περιεχόμενο αυτό συμβαίνει.Αν και παίζει το ενδεχόμενο να βαριέσαι γενικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα