Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιανω τον εαυτό μου να επαναλαμβανεται σε αυτα που κανει, οταν ειμαι στο ίντερνετ.

Συνηθως πχ διαβαζω ενα συγκεκριμένο ενημερωτικο site, κανενα παπατζο-site για την πλάκα και insomnia. Οταν τα εξαντλησω, κανω refresh στα ιδια.

Αυτα με αποτέλεσμα το internet να μου φαίνεται "μικρό" (ή σωστοτερα αυτα που θελω εγω απο το internet να ειναι πολυ περιορισμενα) και να βαριέμαι.

Το παθαίνει και κανενας αλλος; Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Ε δε μου φαίνεται περίεργο...αν δεν θέλω να ψάξω για κάτι συγκεκριμένο ή να μάθω κάτι στα ίδια και στα ίδια μπαίνω κι εγώ, νομίζω οι περισσότεροι το κάνουν.

• Like 1
Δημοσ.

Μου αρέσουν πολύ comic και ιστορίες όπως hyperbole and a half, Maddox, Oatmeal, awkward Yeti/Heart and Brain/Medical Tales, 27bslash6, simple instructions κλπ. Δεν ξέρω αν είναι το στιλ σου βέβαια.

Δημοσ.

Πιανω τον εαυτό μου να επαναλαμβανεται σε αυτα που κανει, οταν ειμαι στο ίντερνετ.

Συνηθως πχ διαβαζω ενα συγκεκριμένο ενημερωτικο site, κανενα παπατζο-site για την πλάκα και insomnia. Οταν τα εξαντλησω, κανω refresh στα ιδια.

Αυτα με αποτέλεσμα το internet να μου φαίνεται "μικρό" (ή σωστοτερα αυτα που θελω εγω απο το internet να ειναι πολυ περιορισμενα) και να βαριέμαι.

Το παθαίνει και κανενας αλλος; Καμιά ιδέα;

Ο xpapias το πάθαινε αυτό και δεν του βγήκε σε καλό

Δημοσ.

Εμ,άμα είσαι κολλημένος σε 3-4 σελίδες με περιορισμένο περιεχόμενο αυτό συμβαίνει.Αν και παίζει το ενδεχόμενο να βαριέσαι γενικά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...