Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δεν εχω δει ποτε σε βιντατζαδικο/θριφτστορ/σεκοντχαντ να πουλανε τετοια, μου φαινονται απλα υπερβολικα κατασκευάσματα φαντασιας αυτά :)

κατα την παρασκευή τους μπορεί άνετα να έχουν ένα σορό αλλεργιογόνα και διάφορα πάνω τους... ειδικά όσα έρχονται απο ασια που ειναι τα περισσότερα δηλαδή. 

Το αν θα τύχει να τα φορέσει κάποιος μπίχλας ειναι το τελευταίο. 

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά φοράω, όχι αγορασμένα από τα κορόιδα τα ξαδέρφια μου.έχω και καλό πλυντήριο και μια χαρά, δεν έχω τέτοιες λόξες και κολλήματα

• Moderators
Δημοσ.

Εχω παρει απο ebay παλιότερα διαφορα μεταχειρισμένα. Πλεον μονο σε καλη κατασταση, να μου αρεσει και να ειναι μάρκα ή ποιοτικο (πχ δερματινο που αναφερθηκε).

Γυναικεια βρακια μεταχειρισμένα πουλιουνται φουλ παντως.

http://www.imdb.com/title/tt2708764/

Δημοσ.

Ναι αλλά θα φορούσες ένα με μακα? ? Να φαίνεται πως είχε πιάσει πέτσα το γκοφρε? ???? Μάλλον εσύ εισαι πολυ άνετος :*&

Πέθανα στο γέλιο :P μετά όμως αναρωτιεσαι αν είχε κορατσα δεν θα το πούλαγαν.

Άντε να πας να πάρεις κάνα βρακί και να έχω επάνω πιστουρι η τσαχτριμπελι ιουυυ

• Like 1
Δημοσ.

Στο αν θα φορουσα 2ο χερι ρουχα απαντησα λιγο πιο πανω και δεν εχει να κανει  με ασθενειες που δεν μεταδιδονται με ρουχα.

Ειναι βεβαια αστειο εν ετει 2016 να συναντα κανεις ατομα που δηθεν φοβουνται να φορεσουν παντελονι φορεα AIDS, οταν πινουν νερο/καφε απο ποτηρια που πινουν και οι φορεις οχι μονο AIDS αλλα οποιασδηποτε πιθανης ασθενειας ή να τρωνε με πιρουνια που βαλαν στο στομα τους φορεις κλπ. Απο την αλλη δεν μου κανει κι εντυπωση: αλλοι 2-3 κλασσικοι ανενημερωτοι για τον ιο με τονους προκαταληψεων και φοβιων και μοιραια πιο ευαλωτοι απο αυτο που...φοβουνται αλλα δεν ενημερωνονται κιολας.

Βασικα τρώω πίνω και σκουπίζομαι μονο με δικα μου ποτηρια πιρουνιά  και πετσέτες.Τηρώ όλους τούς κανονες υγηηνης.Δεν ρισκαρω την ζωη μου εστω και εαν γνωριζω οτι οι πιθανοτητες μεταδοσης ειναι ελαχιστες.Δεν με ενδιαφερει το ποιον του αλλου,  δεν ειμαι ομοφοβικος απλα δεν φοραω το παντελονι του........................γιατι αυτο ειναι καταδικαστέο.

Απο την αλλη εχω δωσει παρα πολα ρουχα του μικρου μου γιου άθιχτα στα αδερφια μου και αντιστοιχα εχω παρει .Εχει μεγαλη σημασια  να γνωριζεις ποιος φοραγε πριν το ρουχο......

• Moderators
Δημοσ.

Mε τον αδερφο μου παντα ανταλλαζαμε ρουχα, ακομα το κανουμε ενιοτε. Και με εναν φιλο εχει τυχει.

Τωρα να αγορασω second hand δε θα το εκανα προσωπικα, για δυο λογους.

Ο πρωτος ειναι πως δεν βρισκω το λογο να αγορασω κατι απο δευτερο χερι ενω στην ιδια τιμη (οποιαδηποτε ειναι αυτη) μπορω να βρω κατι απο πρωτο χερι. Εκτος αν πεσω σε κανενα σουπερ ντουπερ ρουχο που θεωρησω πως δεν μπορω να μην το αποκτησω. Αλλα μεχρι τωρα αυτο δεν εχει συμβει (και δεν το κοβω και πολυ πιθανο να συμβει, αλλα ποτε δε λεω ποτε).

Ο δευτερος λογος ειναι πως τα καταστηματα second hand ρουχων ειναι χαοτικα κατα τη γνωμη μου. Δινουν την αισθηση πως τα εμπορευματα ειναι ατακτως ερριμμενα και μεχρι να καταλαβω που πρεπει να ψαξω να βρω το καθετι, εχω βαρεθει τη διαδικασια, εχω αποπροσανατολιστει και θελω να φυγω.

Καταλαβαινω βεβαια (κυριως το γυναικειο) αγοραστικο κοινο που μπορει να βρει κατι vintage ή πολυ ιδιαιτερο, αλλα προσωπικα δεν...

Επισης υπαρχουν και καταστηματα με second hand αξεσουαρ οπως τσαντες κλπ. Εκει το καταλαβαινω περισσοτερο, μια δερματινη τσαντα Chanel ή Hermes ξερωγω που μπορει να κοστιζουν μερικες χιλιαδες ευρω, μπορει να την πετυχει κανεις με τριψηφιο αριθμο, οποτε ναι, ισως αξιζει. Συν το οτι εχουν και μεγαλυτερη διαρκεια ζωης απο ενα ρουχο λ.χ. 

Ειναι θεμα γουστου τελικα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...