alxlightning Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 είναι η απ τις καλυτερες led που υπαρχουν νομιζωούτως η αλλως το μονο που κανω είναι μετα τη δουλεια να κοιταω νετφλιξ
Faeton Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Θεωρώ παιδαριώδες το να λέει κάποιος πως το παζάρι ειναι εξευτελιστικό... όχι θα κάτσω στα 4 να μου τον περάσεις για να μην με πεις τσιφούτη .... Και ούτε ανατολίτικο ειναι συμβαίνει παντού και σε αναπτυγμένες και καπιταλιστικές χώρες όπως ΗΠΑ, Γερμανία κτλ. Εγώ προσωπικά παζαρεύω πολύ στο πλαίσιο χωρίς κανένα πρόβλημα στην επαρχεία λίγο τσινάνε (αν και θα περίμενε κάποιος στην επαρχία να δέχονται μεγαλύτερο παζάρι αλλά αυτό έχει να κάνει με την μικροαστική αντίληψη ότι ειναι εξεφτελιστικό) Για παράδειγμα σε επαρχιακό πλαίσιο που έδωσα 378 ευρώ για SSD (και πελάτης χρόνια) και που ήθελα να πάρω μια κάρτα microSD "turboX" (δικιά τους εισαγωγή απο την κίνα για πιο φθηνά δηλαδή) που την κοστολογούσαν στα 24 ευρώ τους είχα ζητήσει να μου κάνουν μια καλύτερη τιμή στην κάρτα μνήμης για να βγουν όλα 400 ευρώ. Γιατί στο πορτοφόλι μου είχα ακριβώς 400 ευρώ. ή με άλλα λόγια να μου κάνουν 2 ευρώ έκπτωση στην μπαγκατέλα κινεζιά τους που τους κοστίζει 3 ευρώ το πολύ και για την οποία ΜΕ την έκπτωση που ζητούσα θα πλήρωνα 22. Την στιγμή που ίδιας χωρητικότητας μνήμη στο skroutz υπήρχε στα 6 ευρώ Στην σελίδα του πλαισίου υπήρχε άλλης μάρκας microsd στα 17 ευρώ (αλλά δεν την είχαν στο επαρχιακό κατάστημα) ίδιας χωρητικότητας και κλάσης. Και που όπως είπα πιο πάνω ήμουν πελάτης χρόνια γενικά στο πλαίσιο (και έχω πάρει και αρκετά πράματα και απο το επαρχιακό αυτό κατάστημα) και ήμουν πάνω στο να κάνω αγορά 400 ευρώ... Αλλά έπεσα σε πρωτάρηδες (στο τμήμα με τα κινητά... ) και τσινίσανε λες και τους ζήτησα να βγάλουν λεφτά απο την τσέπη τους να με κεράσουν...Όχι μόνο αυτό αλλα μου λέγανε και ψέματα ότι δεν κάνουν καλύτερες τιμές (αν έχω κάνει και αν δεν έχω κάνει άπειρες φορές αγορές με έκπτωση επειδή το ζήτησα απο πλαίσιο) Και πως δεν γίνεται ειδικά στο συγκεκριμένο προϊόν να μου κάνουν έκπτωση γιατι δεν βγαίνουν... (σε κάρτα που το σκρουτζ που δεν την κάνει μαζική εισαγωγή -όπως το πλαίσιο με τα turbox- την δίνει 6 ευρώ στα οποία συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ ΚΑΙ κέρδος καταστήματος αυτοι δεν βγαίνουν αν μου την δώσουν έστω και δύο ευρώ κάτω απο τα 24!!! και μάλιστα σε φάση που την ίδια στιγμή κάνω αγορά -υπερκοστολογημένη αλλά για να μην περιμένω την αποστολή απο το internet- 378 ευρώ δηλαδή θα έχουν και απο εκεί κέρδος. ) ήμουν μέσα στα νεύρα... τόσο που έκανα το εξής. Αγοράζω μόνο τον ssd πάω σπίτι παίρνω τηλέφωνο το πλαίσιο αλλά το παλικάρι που το σήκωσε μόλις είδε πως η κάρτα υπάρχει στο κατάστημα της επαρχίας με προώθησε σε αυτούς.. τεσπα δοκιμάζω την τύχη μου και έτσι και μου λέει η ίδια υπάλληλος πως έχει εντολή απο τον προϊστάμενο να μου πει πως δεν γίνεται καμία έκπτωση. Ξαναπαίρνω και αυτή την φορά ξεκαθαρίζω ότι δεν θέλουν να με προωθήσουν και κάνω αγορά μέσω τηλεφώνου ζητάω εκει (στο τηλεφωνικό κέντρο αθήνας) να μου κάνουν την έκπτωση χωρίς πολλά πολλά μου τη δίνει στα 19 ευρώ!! (ούτε καν 22 που έλεγα εγώ και δεν ήθελαν) σημειώνω τον κωδικό παραγγελίας. Πάω μετά απο λίγη ώρα (την ίδια μέρα) στο επίμαχο κατάστημα τους λέω ότι έχω κάνει μια παραγγελία απο το internet πριν λίγα λεπτά ξέρω ότι δεν έχει έρθει αλλά ξέρω επίσης πως υπάρχει στο στοκ του καταστήματος αυτό που παρήγγειλα (την κάρτα microsd turbox) οπότε αν γίνεται να την πάρω τώρα και να μην περιμένω. Μου λένε γίνεται (το ήξερα ότι γίνεται γιαυτό και μπήκα στον κόπο) πάω στην ίδια υπάλληλο που μου είπε δεν κάνουν εκπτώσεις και δεν βγαίνουν και έχει εντολή απο τον προϊστάμενο κτλ κτλ πατάει τον κωδικό και σαστίζει για λίγα δευτερόλεπτα βλέποντας ότι πρόκειται για την κάρτα και μάλιστα με τιμή 19 ευρώ και όχι 22 που μου είχαν αρνηθεί γιατι δεν βγαίνανε... σαστίζει τόσο που μου λέει να περιμένω να πάει να εκτυπώσει την απόδειξη (που ξέρω ειναι κάτω απο το ταμείο ο εκτυπωτής απλά πρόσεξα πως πήγε στον προϊστάμενο και μιλούσανε -εδώ επίσης να ρωτήσω τι μανία με τον Έλληνα υπάλληλο και το ψέμα χωρίς λόγο το κάνουν όλοι οι υπάλληλοι σε κάθε τομέα αν συμβεί κάτι που διαφέρει 0.00001% απο την ρουτίνα τους... ασχέτως του παραδείγματος με την κάρτα γενικα μιλάω ) έρχετε μου δίνει την κάρτα και την απόδειξη παραλαβής πάω να πληρώσω στο ταμείο και στο ταμείο ζητάω να μιλήσω με τον προϊστάμενο... που τον ξέχεσα (ευγενικά χωρίς επίθετα ειρωνείες κτλ) και του είπα πως αυτή ειναι απαράδεχτη συμπεριφορά σε εναν παλιό πελάτη και πως δεν ήταν καν για τα 2 ευρώ απλά κρατούσα 400 πάνω μου και δεν είχα 402 εκείνη την στιγμή αν είχα δεν θα έμπαινα καν στον κόπο για ένα πράγμα που το ίδιο το πλαίσιο έχει αντίστοιχο προϊόν σε φθηνότερη τιμή απλά όχι διαθέσιμο εκει και που στο Internet η τιμή ειναι υποπολλαπλάσια... και ενώ έκανα και αγορά ... και μου λέει ποτέ του δεν είχε δώσει εντολή για να μην γίνει έκπτωση πως αν το ήξερε θα είχε λυθεί το θέμα και παπαριές... φαντάζομαι απο το ένα αφτί μπήκαν απο το άλλο βγήκαν. παραξενο μου φαινεται σε καταστηματα στυλ κωτσοβολου να σου κανουν παζαρια.... καλημέρα τότε όχι μόνο στο κατάστημα αλλά και στην ίδια την σελίδα τους κάνανε ολόκληρο script πριν χρόνια τώρα (παίζει να μην υπάρχει πια έχω χρόνια να πάρω κάτι απο κοτσόβολο και βαριέμαι να πάω να δώ) όπου σου επέτρεπε να παζαρέψεις την τιμή του έκανες εσύ μια αντιπροσφορά και σου απαντούσε ο ψηφιακός υπάλληλός με την δική του ξαναέκανες μια ξαναέκανε αυτός και τα βρίσκατε πάντα κάπου στην μέση δεν κάνω πλάκα.
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Παρεμπιπτοντως προσωπικα δεν τρελαινομαι για το παζαρι ιδιαιτερα τα τελευταια χρονια, το βαριεμαι αφορητα ενω παλιοτερα μεχρι που το απολαμβανα. Το κακο ειναι πως επειδη ειμαι στον χωρο των πωλησεων, γνωριζω πολυ καλα πως με ενα καλο παζαρεμα (εννοειται οχι ξεφτιλικια που μου εχουν κανει ανα διαστηματα να βγαζουν τα χρηματα και να τα πετανε στον παγκο και να λενε "τοσα εχω τοσο θα το παρω" με απαιτηση) μπορεις να ριξεις αρκετα την τιμη. Οποτε καλως ή κακως το κανω κι εγω επειδη το ζω απο μεσα that's the circle of sales Ομως δεν μπορω να φανταστω να παω στην πωλητρια του Attica ξερωγω και να της κανω παζαρι, υποτιθεται αυτο το κανεις σε πιο μικρες επιχειρησεις που ισως εχεις και πιο προσωπικη επαφη με τον υπευθυνο.
zio10 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Γιατί τόση επιμονή γι'άυτή την κάρτα ρε συ Faeton; Εγώ με το παζάρι δεν το έχω καθόλου....μέχρι που (χωρίς πλάκα) κάνω και παζάρι προς τα πάνω αν κάτι το βρίσκω φτηνό!
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Γ.μέχρι που (χωρίς πλάκα) κάνω και παζάρι προς τα πάνω αν κάτι το βρίσκω φτηνό! Ρε συ Ζιο αυτο ειναι παρατραβηγμενο Να σου πω, οταν ερθεις Αθηνα περνα μια βολτα απο το μαγαζι 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Αν δεν εχετε παει σε χωρις οπως Ινδονησια/Ταυλανδη δεν ξερετε τι παει να πει παζαρι! Ειμαστε σε ενα ναο και ο πρωτος ηθελε να μας πουλησει 1 βουδα για 250baht! Στο τελος πηρα 5 τετοιυς για 100 1
zio10 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Ρε συ Ζιο αυτο ειναι παρατραβηγμενο Να σου πω, οταν ερθεις Αθηνα περνα μια βολτα απο το μαγαζι Θα περάσω! Αν δεν εχετε παει σε χωρις οπως Ινδονησια/Ταυλανδη δεν ξερετε τι παει να πει παζαρι! Ειμαστε σε ενα ναο και ο πρωτος ηθελε να μας πουλησει 1 βουδα για 250baht! Στο τελος πηρα 5 τετοιυς για 100 Καλά εκεί πρέπει να το έχουν κάνει επιστήμη, ειδικά με του ξένους! 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Εκει ειναι κατι το οποιο ΠΡΕΠΕΙ να κανεις.Γενικα σου λενε τιμη του λες τη δικη σου λενε μια αλλη λιγο πιο πανω λες οχι και φευγεις και σε σταματανε και σου λενε ενταξει παρτο 1
Mau-Maus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2016 από Mau-Maus
Mau-Maus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 σπεκτ πήρες 5 κ το πιο πιθανό ειναι να σε έπιασε και κορόιδο, θα μπορούσες ακομη καλύτερο παζάρι
stelios18120 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Εσύ φταις που ψωνιζεις από το πλαίσιο απλά! 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Παζάρι στο Πλαίσιο είναι δώρον άδωρον, αγοράζεις από αλλού αρκετά φτηνότερα και γλυτώνεις τον κόπο. Βέβαια στην περίπτωση του Faeton λογικά τα ήθελε άμεσα οπότε αναγκαστικά πήγε εκεί...
zio10 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Παζάρι στο Πλαίσιο είναι δώρον άδωρον, αγοράζεις από αλλού αρκετά φτηνότερα και γλυτώνεις τον κόπο. Βέβαια στην περίπτωση του Faeton λογικά τα ήθελε άμεσα οπότε αναγκαστικά πήγε εκεί... Ή μπορεί να ήθελε αποκλειστικά turbo-x! Κάποιοι είναι φανατικοί! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα