bedazzled Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Επίσης να έχεις υπ' όψιν σου, ότι - εφόσον πας καλά και ειδικά εφόσον δουλεύεις νύχτα - μέσα στα στάνταρ έξοδα λειτουργίας, πρέπει να υπολογίσεις και την προστασία που θα «αγοράσεις» υποχρεωτικά, από την τοπική ...security. Δεν τα παίρνουν μόνο από καφέ, μπαράκια και κλαμπ, αλλά από οτιδήποτε βλέπουν ότι βγάζει λεφτά. Το ήξερα για καφετέριες & clubs αυτό... αλλά για καντίνες πάει πολύ!
deesnider Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Το ήξερα για καφετέριες & clubs αυτό... αλλά για καντίνες πάει πολύ! ...κι όμως! Βγάζεις λεφτά στην περιοχή που «ελέγχουν», αυτό έχει σημασία. Το τι πουλάς είναι αδιάφορο. Ας είσαι και καστανάς που λέει ο λόγος. 1
bedazzled Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Ειλικρινά απορία το έχω, για πόσα ευρώ τον μήνα τζίρο μιλάμε; Επίσης, η «προστασία» συνεχίζει απτόητη μετά τα capital controls; Μην μου πεις ότι πληρώνονται ηλεκτρονικά... €840 ανά 2 βδομάδες είναι το όριο. Θα είχε φάση να δούμε πως θα δούλευε η παραοικονομία με την κατάργηση του μετρητού... υποθέτω ή θα ψόφαγαν ή θα μάθαιναν το Bitcoin (αν είναι tech savvy, που σπανίως ισχύει).
Faeton Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Ειλικρινά απορία το έχω, για πόσα ευρώ τον μήνα τζίρο μιλάμε; Επίσης, η «προστασία» συνεχίζει απτόητη μετά τα capital controls; Μην μου πεις ότι πληρώνονται ηλεκτρονικά... €840 ανά 2 βδομάδες είναι το όριο. Θα είχε φάση να δούμε πως θα δούλευε η παραοικονομία με την κατάργηση του μετρητού... υποθέτω ή θα ψόφαγαν ή θα μάθαιναν το Bitcoin (αν είναι tech savvy, που σπανίως ισχύει). οι μαφιόζοι βγάλανε τα μπιτκόνια για να πουλάνε ναρκωτικά κτλ με αποστολές ελτα και εσύ το κορόιδο που το έμαθες πρόσφατα νομίζεις πως εισαι πιο tech savvy απο αυτούς; ) 1
bedazzled Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Όχι, δεν το βγάλανε μαφιόζοι το Bitcoin αγαπητέ Mr. Proper, αλλά άνθρωποι με γνώσεις (μαθηματικά, κρυπτογραφία, πληροφορική). Επίσης, όταν το πρωτοέμαθα εγώ, εσύ δεν ήσουν καν μέλος του Insomnia. Οπότε κάνε μας την χάρη με τις πίπες εντυπωσιασμού... εμένα το ερώτημά μου είναι απλό: ο Μητσάρας ο κοιλαράς που πουλάει προστασία και δεν ξέρει ούτε e-banking να χρησιμοποιεί, θα μάθει τα Bitcoins σε μια νύχτα; Απλή, απλούστατη ερώτηση. 1 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Λογικά, τα κυκλώματα θα πληρώνονται με μετρητά από τα μαγαζιά κατευθείαν, ούτε ηλεκτρονικές πληρωμές και bitcoin ούτε τίποτα. Τώρα αν ποτέ πηγαίναμε σε οικονομία με εντελώς ηλεκτρονικό χρήμα όπως Αγγλία και εξωτερικό, εκεί λογικά μένει να υιοθετήσουν τακτικές του εξωτερικού, γιατί και στο εξωτερικό υπάρχουν τέτοια κυκλώματα, κάποιον τρόπο θα έχουν να βγάζουν μαύρο χρήμα ακόμα και ηλεκτρονικό. 1
Faeton Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Όχι, δεν το βγάλανε μαφιόζοι το Bitcoin αγαπητέ Mr. Proper, αλλά άνθρωποι με γνώσεις (μαθηματικά, κρυπτογραφία, πληροφορική). Επίσης, όταν το πρωτοέμαθα εγώ, εσύ δεν ήσουν καν μέλος του Insomnia. Οπότε κάνε μας την χάρη με τις πίπες εντυπωσιασμού... εμένα το ερώτημά μου είναι απλό: ο Μητσάρας ο κοιλαράς που πουλάει προστασία και δεν ξέρει ούτε e-banking να χρησιμοποιεί, θα μάθει τα Bitcoins σε μια νύχτα; Απλή, απλούστατη ερώτηση. lol τι αστείος που γίνεσαι ρε χ καλούλη με τις αυτά που λες χαχαχα ξέρεις και απο μαθηματικά ούτε τις πρώτες γραμμές ενός miner δεν μπορείς να γράψεις xD Και ποιος χρηματοδότησε τον δήθεν Satoshi (που εντελώς τυχαία παραμένει άγνωστος) και πως εδραιώθηκε απο το πουθενά ρε καημενούλη χθεσινέ και άσχετε; όλα απο για το silkroad ξεκίνησαν και εγώ ήμουν στο insomnia τον καιρό που δεν είχαμε μαϊμουδάκια και οι περισσότεροι grafane kapos etsi giati den 3erate kala ellinika
kage Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αμα ηταν ευκολο ολοι θα χαν απο μια καντινα εξω απο γηπεδα ,πανηγυρια και hotspots,παζαρια εκκλησιων,λαικες... Η αδεια για κινητη καντινα(να αλλαζει περιοχες) ,γραφει, να μην μενει στασιμη για 2 ωρες και να ειναι 150μ. μακρια απο μαγαζια υγειονομικου ενδιαφεροντος.. Οποτε σιγουρα δεν ειναι νόμιμες.οταν καποιος καλεσει αστυνομια θα μπλεξεις Αγγλια usa κτλ στηνονται food truck εξω απο μεγαλες εταιρειες για lunch break... Η καντινα μαβιλλης ειχε 40χιλ ενοικιο!αλλα λογο νεου νομου δεν πληρει προδιαγραφες ο χωρος και την εκλεισαν.. Κατι μικροπωλητες κουλουριων πριν το νεο νομο εσκαγαν παρομοιο ενοικιο http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20091130/low/assets_LARGE_t_420_7353272.JPG Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2016 από kage 1
phanispal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Η καντίνα στη Βούτα γιατί να έκλεισε ρε Δία.. ήταν απ' το 1981, αν και όχι πάντα στο ίδιο σημείο.
Oneman Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Ενοικιο στον δημο πληρωνεις? Ημαρτον πανε να τα ισοπεδωσουν ολα. Για μια καντινα η για ενα σταντ να δινεις τοσο ενοικιο... Μπ@#€!?λο κρατος. 1
phanispal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Πολύ μεγάλους τζίρους κάνουν και οι καντίνες που στήνονται σε δρόμους όπου διοργανώνονται αυτοσχέδιοι αγώνες αυτοκινήτου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί καντίνα που λειτουργούσε επί χρόνια στη Νότια Αθήνα, στο πιο κλασικό σημείο όπου στήνονταν οι λεγόμενες «κόντρες». H εν λόγω καντίνα απασχολούσε προσωπικό έξι ατόμων, δούλευε μόνο βράδυ και τα ταμεία της έσπαγαν όλα τα ρεκόρ, καθώς ορισμένες ημέρες οι εισπράξεις της ξεπερνούσαν ακόμη και τα 9.000 ευρώ! http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=169503 Αν βγάζεις τόσα τη μέρα, έχει μια λογική να δίνεις και υψηλό ενοίκιο. Ο άλλος που βγάζει το 1/10 χαζός είναι δηλαδή; 1
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Για Αθήνα μιλάω - δεν ξέρω αν και τι παίζει εκτός - και υπέθεσα ότι ο t.s. για εκεί το σκέφτεται (τουλάχιστον συμπεραίνοντας από το location). Πάντως τονίζω ότι το πέσιμο γίνεται εκεί που βλέπουν ότι κινείται χρήμα, αυτό είναι το κριτήριο. Ξέρω συγκεκριμένες περιπτώσεις πρωινής λειτουργίας μαγαζιών - αποκλειστικά για καφέ και σφολιατοτοειδή στο χέρι (χωρίς καν σκαμπό, όχι τραπέζια...) - που κάνουν δυνατούς τζίρους για το είδος, λόγω καλού σημείου/περάσματος και τα χώνουν κανονικά. Για καντίνα/φαγάδικο σε σημείο με στέκια νυχτερινής διασκέδασης δε, δεν το συζητάμε. Μπαίνει μπουρλότο την επόμενη μέρα έτσι και κάνεις το δύσκολο. Είναι κάτι πράγματα πάντως που θεωρούμε δεδομένα και σε κάνουν να απελπίζεσαι! Πχ αυτό με την προστασία στα μαγαζιά (το θεωρούμε έξοδο της επιχείρησης κανονικά!) ή με το λάδωμα στο δίπλωμα.
xifiassamsung Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Στανταρ παιζει προστασια απλα δε τα παιρνουν σε bitcoin -ελεος τι αλλο θακουσουμε βαλτε λιγο κλεραζιλ ρε παιδια- αλλα σε σακουλες γιατι απλα ειναι κοφτηριο.Οταν το πιο φτηνο που πουλας ειναι σαντουιτς με κανα 4ευρο βαλε επι ποσους καιλες θαρθουν να φαν νυχτιατικα ταριφες ξενυχτες τακτικοι πελατες κ περαστικοι ευκολα τζιραρεις ψυχραιμα ενα 3.000χ30=90.000 το μηνα χ11 =990.000 δηλ ενα μυριο το χρονο.Κ αν δωσεις το μισο σε προστασια νοικια υλες κλπ δεν ειναι ασχημα Ακομα κ τα μισα να τζιραρεις δηλ 1500 τη μερα παλι δεν ειναι ασχημα. 450Κ το χρονο δε βγαζει ουτε σουπερμαρκετ ξερω γω.
NT1G Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 €3000 την μέρα, κάθε μέρα(νύχτα), x11 μήνες; Μήπως είναι κάπως αισιόξο νούμερο; 800 σάντουιτς κάθε νύχτα; 1
Alex-V Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Στανταρ παιζει προστασια απλα δε τα παιρνουν σε bitcoin -ελεος τι αλλο θακουσουμε βαλτε λιγο κλεραζιλ ρε παιδια- αλλα σε σακουλες γιατι απλα ειναι κοφτηριο.Οταν το πιο φτηνο που πουλας ειναι σαντουιτς με κανα 4ευρο βαλε επι ποσους καιλες θαρθουν να φαν νυχτιατικα ταριφες ξενυχτες τακτικοι πελατες κ περαστικοι ευκολα τζιραρεις ψυχραιμα ενα 3.000χ30=90.000 το μηνα χ11 =990.000 δηλ ενα μυριο το χρονο.Κ αν δωσεις το μισο σε προστασια νοικια υλες κλπ δεν ειναι ασχημα Ακομα κ τα μισα να τζιραρεις δηλ 1500 τη μερα παλι δεν ειναι ασχημα. 450Κ το χρονο δε βγαζει ουτε σουπερμαρκετ ξερω γω. 4 ευρω το πιο φθηνο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις