Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 2018.... Φοβερή υποστήριξη για κινητό που λόγω τιμής θα έπρεπε να έχει 5+ χρόνια, όπως άλλοι ανταγωνηστές........

Άλλα τα έχετε εκπεδεύσει τα ρομποτάκια σας καλα..... Fail!

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Παντως τα κινητα αντεχουν τις αναβαθμισεις, δηλαδη το G2 μου ετρεχε μια χαρα με στοκ Android στην 5.1 και στην 6. Φανταζομαι οι cyanogenαδες θα δωσουν και την 7 απλα πλεον εχω αλλαξει. Θα μπορουσε η LG να δωσει αναβαθμιση αντι να το κολλησει στην 5.0.2? Προφανως αλλα δεν το εκανε.

Ισως δεν ασχολουνται, ισως οι δικες τους ρομ ειναι βαριες ισως θελουν ο κοσμος να παιρνει καινουρια τηλεφωνα. Ποιος ξερει. Παντως ενα κινητο που ειχε δυνατοτητες το αφησαν πισω.

Δημοσ.

Εντάξει τι κι αν το iphone 4s του 2011 είχε μέχρι τον Αύγουστο του 2016 και συνεχίζει να λειτουργεί με 512ram. Στο pixel μετά τα 2 χρόνια θα βγάλουν κάποιο unstable version οι developers του xda σιγά.

Φίλε, μάλλον δεν εχεις  πιάσει iPhone 4S στα χερια σου τα τελευταια χρονια, οσοι εχουν πιάσει οι περισσοτεροι θελουν να το σπασουν στον τοιχο και αλλοι το εχουν σπασει ηδη.

Δημοσ.

Σιγά τ αυγά σε δύο μήνες θα έχουμε 2017 και θα δώσει μέχρι το 2018 και το εγγυάται κιόλας wtf .

Στην ουσία θα πάρει δύο αναβαθμίσεις και αν . δηλαδή αν δεν το είχε εγγυηθεί θα έδινε μισό update

Δημοσ.

A K Y Ρ Ο Σ   σε ολα!   και ναι.....υπαρχουν πολλα 4 και 4s που πανε ακομα ποοολυυυ καλα!

Εχω 4s και...δεν παει τοσο καλα, πολλες φορες παταω 3-4 φορες καπου για να "πατηθεί"

Δημοσ.

Το 2018.... Φοβερή υποστήριξη για κινητό που λόγω τιμής θα έπρεπε να έχει 5+ χρόνια, όπως άλλοι ανταγωνιστές........

Άλλα τα έχετε εκπεδεύσει τα ρομποτάκια σας καλα..... Fail!

Ειναι και πολλοι οι ανταγωνιστες που δινουν 5χρονια με αναβαθμισεις στα κινητα τους ε? 

Για δωσε και μερικα ονοματα ανταγωνιστων που δινουν (οχι μονο 5χρονια)αλλα πανω απο 5χρονια υποστηριξη στα κινητα τους ετσι απο περιεργεια? Προφανως δεν περιμενω σοβαρη απαντηση αλλα ειπαμε....Ας κραξουμε ενα κινητο/εταιρια που ουτως ή αλλως δεν μας ενδιαφερει καθολου ομως ειναι νεα μοδα αυτη....

Δημοσ.

Ειναι και πολλοι οι ανταγωνιστες που δινουν 5χρονια με αναβαθμισεις στα κινητα τους ε?

Για δωσε και μερικα ονοματα ανταγωνιστων που δινουν (οχι μονο 5χρονια)αλλα πανω απο 5χρονια υποστηριξη στα κινητα τους ετσι απο περιεργεια? Προφανως δεν περιμενω σοβαρη απαντηση αλλα ειπαμε....Ας κραξουμε ενα κινητο/εταιρια που ουτως ή αλλως δεν μας ενδιαφερει καθολου ομως ειναι νεα μοδα αυτη....

Ανταγωνιστές η Apple και η MS δεν είναι μόνο; Άρα η Apple?
Δημοσ.

Ανταγωνιστές η Apple και η MS δεν είναι μόνο; Άρα η Apple?

Ανταγωνιστες(ετσι οπως αναφερθηκε)υποτιθεται ειναι ακομα και οι ιδιες οι εταιριες του Android αφου η καθεμια εχει διαφορετικη υποστηριξη στα κινητα της.

Δημοσ.

Μόλις το τσέκαρα και μου πήρε γύρα στα 2.

Τα 23 λεπτά τα χρονομετρισες ?

κανε επανεκκινηση το τηλεφωνο κ ξεκινα την καμερα cold start θα δεις κ εσυ 4 δευτερα μινιμουμ

κ για να εξηγουμαι δεν λεω οτι η apple ειναι κακη που δινει ασταματητα αναβαθμισεις ,το κακο ειναι οτι συνεχιζει να δινει ενω ξερει πολυ καλα οτι σου αχρηστευει το τηλεφωνο το οποιο αν εμενε στο ios 9 θα ηταν μια χαρα γρηγορο

προσωπικα αν το ειχα θα εκανα jailbreak για να το γυρισω στο 9

Δημοσ.
ότι ήταν με τα nexus είναι και με τα pixel ,μετά την κυκλοφορία τους δυο μεγάλα update θα πάρουν , δεν καταλαβαίνω που είναι το νέο σε αυτή την είδηση.

από εκεί και πέρα απαράδεκτη η τακτική τις google με την τιμή και τα πισωγυρισματα σε κάποια χαρακτηριστικά (ένα που με ενόχλησε παρα πολύ ήταν η έλλειψη τον front facing stereo speakers..) του τηλεφώνου όπως και επίσης ότι συνεχίζει να δίνει μονο δυο αναβαθμίσεις ακόμα.

όχι βεβαια ότι αυτό θα με κάνει να ξανά πάω στην apple η στην microsoft όπου άντεξα μονο μέχρι 1 κινητό τις κάθε μιας, απλά δεν υπάρχει περίπτωση να το αγοράσω day one με αυτή την τιμή ,όταν πέσει σε φυσιολογικά επίπεδα το θα πράξω ανάλογα.

• Like 1
Δημοσ.

καλα wtf, δεν το καταλαβαινω αυτο. υποτιθεται οτι σ ολον τον πλανητη σχεδον υπαρχει οικονομικη κριση. κ βγαινει η google και σου λεει οτι θα σκασεις 700 ευρω και σε 2 χρονια η συσκευη σου θα ειναι outdated. τι λογικη ειναι αυτη

Δημοσ.

Ε, βγάζει πολλά μοντέλα η Google, πως να τα υποστηρίξει;

ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Φίλε, μάλλον δεν εχεις  πιάσει iPhone 4S στα χερια σου τα τελευταια χρονια, οσοι εχουν πιάσει οι περισσοτεροι θελουν να το σπασουν στον τοιχο και αλλοι το εχουν σπασει ηδη.

Φίλε, έχω εγώ.

Αργεί αλλά δουλεύει. Σκέφτομαι να του βάλω καινούργια μπαταρία, μόνο αυτό έχει υπολειτουργεί σοβαρά από το 2011, αλλά την ημέρα μου την βγάζω.

Τώρα αν κάποιος θέλει κινητό του 2011 να λειτουργεί σαν του 2013 να πάει στο abandonware android να αγοράζει κάθε δύο χρόνια κινητό 600€.

Έχω και ένα android nexus (πήρα το γνήσιο το βόδι για την «εμπειρία android») με android 4. Τα απόλυτα πεταμένα χρήματα. Δούλεψε για 6 μήνες με το ζόρι. Αργεί, κολλάει (εδώ και ένα χρόνο σχεδόν σε όλες τις εφαρμογές), τρώει την μπαταρία τυχαία (!) σε fly-mode και δεν δουλεύει. Δεν το έχω σπάσει, το κρατάω για... τηλέφωνο αν με αφήσει η μπαταρία του 4s. Στο smart θέμα έχει πατώσει οπότε ανοίγει μία δύο φορές τον χρόνο (αν δεν έχει ξελιγωθεί η μπαταρία - ακόμη και όταν είναι κλειστό)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...