Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιό είναι περίπου το κόστος για ακτινογραφία θώρακα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο αν πληρώσεις μετρητά;

Αν Θημαμε κάνα 5 ευρώ.

• Like 2
Δημοσ.

4 ευρώ είναι τελικά.

Πλέον τζάμπα μπορούν να τις βγάλουν και οι ανασφάλιστοι με έναν νόμο που πέρασε το 2016, εγώ δεν το γνώριζα εχτές και τις πλήρωσα, αλλά κάτι αλλες εξετάσεις που μου έγραψε ο γιατρός από βδομάδα θα τις κάνω δωρεάν.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο αν εισαι στρατιώτης ξέρω ότι είναι τσάμπα. Επίσης νομίζω και άνεργοι αλλά δεν είμαι σίγουρος. Πάντως δεν κοστίζει 5-6 ευρω πρέπει να ειναι παιδιά όντως...

Δημοσ.

Μόνο αν εισαι στρατιώτης ξέρω ότι είναι τσάμπα. Επίσης νομίζω και άνεργοι αλλά δεν είμαι σίγουρος. Πάντως δεν κοστίζει 5-6 ευρω πρέπει να ειναι παιδιά όντως...

Από οτι μου είπαν και έψαξα και εχτές δωρεάν για όλους τους ανασφάλιστους είναι, όταν βρω το παραπεμπτικό θα γράψω και τον νόμο που το λέει.

Δημοσ.

για τους ανασφαλιστους δωρεαν εξετασεις αλλα και τα φαρμακα ειτε απο νοσοκομεια ειτε φαρμακεια,νομος 2016

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/asfalish/95161/nomos-i-dorean-perithalpsi-anasfaliston-mono-me-to-amka-farmaka-kai-gia-to-vivliario-pronoias

http://tvxs.gr/news/ellada/dorean-prosbasi-stin-ygeia-mono-me-amka-gia-toys-anasfalistoys

http://www.e-dimosio.gr/oikonomia/99312/ip-igias-dorean-apo-ta-idiotika-farmakia-ta-farmaka-gia-tous-anasfalistous/

κανενα νοσοκομειο δεν πρεπει να ζητησει χρηματα για ακτινες , αξονικο και μαγνητικο τομογραφο,,γενικα ολες τις εξετασεις

και πριν το νομο αυτο χρειαστηκε γνωστος μου ανεργος ανασφαλιστος σε νοσοκομειο β ελλαδας εξετασεις κτλ,πηγε και του ειπε ο γιατρος αν ειναι δυνατον να μην κανουμε εξετασεις και να αφησουμε τα να παιδια να πεθανουν και προωθησε αμεσα τις ενεργειες καρδιογραφημα ,ακτινες θωρακα,αιματολογικες δωρεαν,γινεται κρατηση απο ολους σε ολα τα ταμεια καθε μηνα στη μισθοδοσια 6% για ανεργους ανασφαλιστους

• Like 1
Δημοσ.

κανενας μα κανενας δε πληρωνει τιποτε σε δημοσια ειδαλλως θα λεγονταν ιδιωτικα να ξερουμε 2 - 3 πραγματακια

Δημοσ.

κανενας μα κανενας δε πληρωνει τιποτε σε δημοσια ειδαλλως θα λεγονταν ιδιωτικα να ξερουμε 2 - 3 πραγματακια

Ναι βεβαια, τιποτα εκτος απο τα φακελακια...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ναι βεβαια, τιποτα εκτος απο τα φακελακια...

τοσες επεμβασεις εχω κανει τιποτε δεν εχω δωσει απλα το χειριστηκα καταλληλως...ειναι να το χεις φιλε 

και ολα μελι γαλα ακομη περδικι ειμαι και σε μιλαω :)

Δημοσ.

τοσες επεμβασεις εχω κανει τιποτε δεν εχω δωσει απλα το χειριστηκα καταλληλως...ειναι να το χεις φιλε 

και ολα μελι γαλα ακομη περδικι ειμαι και σε μιλαω :)

δηλαδη η αλλη εκδοχη που καποιος δεν θα το ''χειριστει'' οπως εσυ πως θα πρεπει να βγει απο το νοσοκομειο ;σε αναπηρικη καρεκλα;

τα χειρουργεια οπως και οι χειρουργοι δουλευουν σχεδον με φακελακια, διαφορετικα περιμενει καποιος αρκετα ειδικα σε νοσοκομεια μεγαλα,βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα λιγοτερες σε σχεση με το λαδωμα 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...