Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Ποιό είναι περίπου το κόστος για ακτινογραφία θώρακα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο αν πληρώσεις μετρητά;
Anorymous Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Ποιό είναι περίπου το κόστος για ακτινογραφία θώρακα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο αν πληρώσεις μετρητά; Αν Θημαμε κάνα 5 ευρώ. 2
Θεkλα Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 5 ευρω θυμάμαι και εγω. Η τουλάχιστον οχι παραπάνω.
idomeneas7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Εγω θυμάμαι 4 στο κατ αλλα μια δεκαετία πριν.
dionisis1925 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Τζάμπα δεν έπρεπε να είναι κανονικά; Άμα έχεις ασφάλεια δεν υπάρχει χρέωση,αλλιώς πληρώνεις 2,5 με 3 ευρώ. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 4 ευρώ είναι τελικά. Πλέον τζάμπα μπορούν να τις βγάλουν και οι ανασφάλιστοι με έναν νόμο που πέρασε το 2016, εγώ δεν το γνώριζα εχτές και τις πλήρωσα, αλλά κάτι αλλες εξετάσεις που μου έγραψε ο γιατρός από βδομάδα θα τις κάνω δωρεάν. 1
Kostasspil Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Εγω εβγαλα πριν κανα 3μηνο τσαμπα, αναφαλιστος τοτε
nikos-thess Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μόνο αν εισαι στρατιώτης ξέρω ότι είναι τσάμπα. Επίσης νομίζω και άνεργοι αλλά δεν είμαι σίγουρος. Πάντως δεν κοστίζει 5-6 ευρω πρέπει να ειναι παιδιά όντως...
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μόνο αν εισαι στρατιώτης ξέρω ότι είναι τσάμπα. Επίσης νομίζω και άνεργοι αλλά δεν είμαι σίγουρος. Πάντως δεν κοστίζει 5-6 ευρω πρέπει να ειναι παιδιά όντως... Από οτι μου είπαν και έψαξα και εχτές δωρεάν για όλους τους ανασφάλιστους είναι, όταν βρω το παραπεμπτικό θα γράψω και τον νόμο που το λέει.
G1O Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 για τους ανασφαλιστους δωρεαν εξετασεις αλλα και τα φαρμακα ειτε απο νοσοκομεια ειτε φαρμακεια,νομος 2016 http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/asfalish/95161/nomos-i-dorean-perithalpsi-anasfaliston-mono-me-to-amka-farmaka-kai-gia-to-vivliario-pronoias http://tvxs.gr/news/ellada/dorean-prosbasi-stin-ygeia-mono-me-amka-gia-toys-anasfalistoys http://www.e-dimosio.gr/oikonomia/99312/ip-igias-dorean-apo-ta-idiotika-farmakia-ta-farmaka-gia-tous-anasfalistous/ κανενα νοσοκομειο δεν πρεπει να ζητησει χρηματα για ακτινες , αξονικο και μαγνητικο τομογραφο,,γενικα ολες τις εξετασεις και πριν το νομο αυτο χρειαστηκε γνωστος μου ανεργος ανασφαλιστος σε νοσοκομειο β ελλαδας εξετασεις κτλ,πηγε και του ειπε ο γιατρος αν ειναι δυνατον να μην κανουμε εξετασεις και να αφησουμε τα να παιδια να πεθανουν και προωθησε αμεσα τις ενεργειες καρδιογραφημα ,ακτινες θωρακα,αιματολογικες δωρεαν,γινεται κρατηση απο ολους σε ολα τα ταμεια καθε μηνα στη μισθοδοσια 6% για ανεργους ανασφαλιστους 1
Ghost_Rider Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 κανενας μα κανενας δε πληρωνει τιποτε σε δημοσια ειδαλλως θα λεγονταν ιδιωτικα να ξερουμε 2 - 3 πραγματακια
iordanis77 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 κανενας μα κανενας δε πληρωνει τιποτε σε δημοσια ειδαλλως θα λεγονταν ιδιωτικα να ξερουμε 2 - 3 πραγματακια Ναι βεβαια, τιποτα εκτος απο τα φακελακια... 1 1
Ghost_Rider Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Ναι βεβαια, τιποτα εκτος απο τα φακελακια... τοσες επεμβασεις εχω κανει τιποτε δεν εχω δωσει απλα το χειριστηκα καταλληλως...ειναι να το χεις φιλε και ολα μελι γαλα ακομη περδικι ειμαι και σε μιλαω
G1O Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 τοσες επεμβασεις εχω κανει τιποτε δεν εχω δωσει απλα το χειριστηκα καταλληλως...ειναι να το χεις φιλε και ολα μελι γαλα ακομη περδικι ειμαι και σε μιλαω δηλαδη η αλλη εκδοχη που καποιος δεν θα το ''χειριστει'' οπως εσυ πως θα πρεπει να βγει απο το νοσοκομειο ;σε αναπηρικη καρεκλα; τα χειρουργεια οπως και οι χειρουργοι δουλευουν σχεδον με φακελακια, διαφορετικα περιμενει καποιος αρκετα ειδικα σε νοσοκομεια μεγαλα,βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα λιγοτερες σε σχεση με το λαδωμα 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα