Προς το περιεχόμενο

Το επερχόμενο Samsung Galaxy S8 πιθανόν να είναι σκέτο μία… οθόνη


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σύμφωνα με ένα άρθρο του The Investor στην Ν. Κορέα, που δημοσιεύτηκε λίγο μετά την έκθεση οθονών iMiD 2016 που πραγματοποιήθηκε στην Σεούλ την περασμένη εβδομάδα, ο Park Won-sang, ένας μηχανικός από το τμήμα κατασκευής οθονών της Samsung δήλωσε ότι το 90% της εμπρόσθιας όψης του κινητού θα είναι οθόνη.

Στο άρθρο του, το The Investor αναφέρει ότι κατά μέσο όρο, η οθόνη στα σημερινά smartphones καλύπτει περίπου το 80% της πρόσοψης τους. Αν αληθεύουν όσα ισχυρίζεται ο μηχανικός της Samsung, τότε το Galaxy S8 θα επιδεικνύει το μεγαλύτερο “screen-to-body ratio” που έχουμε συναντήσει σε κινητό της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας (λογικά θα βρίσκεται κοντά στην αναλογία που επιδεικνύει το Xiaomi Mi Mix το οποίο εντυπωσίασε τους περισσότερους χρήστες).

 

O Park Won-sang επίσης δήλωσε ότι η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία δεν πρόκειται να σταματήσει στο 90%, αφού έχει στόχο την κατασκευή μίας συσκευής μελλοντικά με οθόνη που θα καλύπτει το 99% της εμπρόσθιας όψης.

 

Η οθόνη του Galaxy S8 φυσικά θα είναι τύπου OLED ενώ φημολογείται ότι η εταιρεία θα εγκαταλείψει το home button, προσαρμόζοντας τον αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη.

 

Link.png Site: C|Net
Link.png Site: TheNextWeb

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είμαι σίγουρος ότι και σ' αυτό θα καταφέρουν να καταστρέψουν το σχέδιο βάζοντας το λογότυπο της εταιρείας στη φάτσα της συσκευής.

 

:)

  • Like 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραιο αλλα μου αρεσει να ειναι τα ηχεια μπροστα και στερεοφωνικα. Εξαλλου η ποιοτητα του ηχου του xiaomi ειναι για κλαματα. Μπορει να χριαζεται ακομη καποιος καιρος μεχρι να παει η τεχνολογια του piezoelectric σε ικανοποιητικα επιπεδα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και μετα λενε πως η xiaomi αντιγραφει της αλλες ετεριες...η xiaomi βγαζει ΚΙΝΗΤΑΡΕΣ οχι βομβες :)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Ειδατε τι εκανε η Xiaomi και ολοι τρεχουν να την αντιγραψουν

 

Η Samsung "παίζει" ήδη με συσκευές 2 γενιές μπροστά (S9, S10 ή όπως τα πει), όπως και η Apple "παίζει" ήδη με το iphone 8 & 9. Αν νομίζετε πως μια εταιρία μπορεί να βγάλει στην αγορά μια συσκευή μέσα σε 4-5 μήνες από την αρχική σύλληψη και το σχεδιασμό, είστε γελασμένοι! :)

  • Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...