Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου αρέσει που πρέπει να γίνει ολόκληρη έρευνα για να δουν ότι τα ποτά είναι νοθευμένα και ότι τα πιτσιρίκια το είχαν σκάσει...

επίσης είμαι 100% σίγουρος ότι το μαγαζί θα συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα και αυτό το ΣΚ τίγκα στα 15χρονα...

• Like 2
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πρώτη Λυκείου(2002 ή 3 δεν θυμάμαι) έχουμε πάει 4ημερη χωρίς την συγκατάθεση του Διευθυντή του σχολείου με απόφαση του 15μελους,ο Διευθυντής έπαιρνε τηλέφωνα σπίτια και τρομοκρατούσε τους γονείς,μας απειλούσε με 5ημερη αποβολή,εν τέλει πήγαμε και κανείς δεν έπαθε τίποτα,ήπιαμε ναι,ξερνάγαμε σαν γατιά οκ αλλά ως εκεί.

Δευτέρα Λυκείου 5ημέρη μαζί με την Τρίτη Λυκείου επειδή δεν μάζευαν άτομα,με συνοδούς καθηγητές και 4-5 άτομα στο κρεβάτι σε κατάσταση hang over.

Όλα αυτά τα αναφέρω επειδή διάβασα για παράνομο αλκοολ,φταίξιμο γονέων κτλπ,όσο και προσεκτικοί να είναι οι γονείς δεν μπορούν να έχουν τα παιδιά τους εσώκλειστα..τι το πάθουν σε ένα κλαμπ της Αθήνας τι σε μια σχολική εκδρομή το ίδιο είναι,το θέμα είναι να καταλάβουν τα ίδια τα παιδιά τα όρια τους.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν κάναμε κι εμείς τα ίδια στα 15;

Όταν δεν τα κάναμε εμείς όμως δεν ήταν και παράνομο.

Τα κάναμε/τα κάνουμε κ.τ.λ., το όλο θέμα ήταν ότι 15χρόνα σε club γίνανε λιώμα και απλά εμείς είμαστε χαλαροί, ε και τι έγινε συμβαίνουν αυτά, παιδιά είναι κ.τ.λ. αντι ξέρω γω να είχε κλείσει το μέρος δια παντώς από την αστυνομία και ο ιδιοκτήτης να είχε πάει επιτόπου αυτόφωρο όπως φαντάζομαι θα γίνονταν σε καμιά βόρειο/κέντρο ευρωπαϊκή χώρα και όχι στην μπανανία της Ευρώπης, πιστεύοντας* οτι είναι παράνομη η κατανάλωση/πώληση αλκοόλ σε ανήλικους..

* και κοιτώντας στην wikipedia για αυτό, βλέπω κάτι του στυλ, δεν υπάρχει όριο ηλικίας για να πιεις στην Ελλάδα, αλλά υπάρχει όριο ηλικίας για να αγοράσεις (18). Κάπως, ...because fuck logic, στέλνω τον αδερφό μου που είναι 19 και μου φέρνει μια κάβα σπίτι.

Και ελπίζοντας οτι έστω οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι να είναι λίγο πιο λογικοί κοιτάω και βλέπω, ότι σε αρκετές χώρες δεν υπάρχει όριο ηλικίας για κατανάλωση αλλά όριο για αγορά μόνο (στην Γερμανία μπορείς να αγοράσεις όσα μπυρόνια θες από 16 χρονών, αλλά όχι ουίσκι :wacko:, μπορείς να πιεις όσες μπύρες θες από τα 14 αρκεί να σε επιβλέπει ενήλικος... )

defeated... :-(

Δημοσ.

Πιστεύοντας* οτι είναι παράνομη η κατανάλωση/πώληση αλκοόλ σε ανήλικους..[...]

Και ελπίζοντας οτι έστω οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι να είναι λίγο πιο λογικοί κοιτάω και βλέπω, ότι σε αρκετές χώρες δεν υπάρχει όριο ηλικίας για κατανάλωση αλλά όριο για αγορά μόνο

Έλα στο μαγευτικό UK που απαγορεύεται αυστηρώς (με επίδειξη ταυτότητας μόνο!!1111) η πώληση αλκοόλ σε ανήλικους (θεωρητικά και η κατανάλωση τους) και Παρασκευές/Σάββατα βράδυ να μην προλαβαίνουν τα κλάρκ να φορτώνουν από τα πεζοδρόμια τις κορασίδες των καθωσπρέπει girls-only Catholic schools.

ΥΓ Άκυρο για το "Ευρωπαίοι" τώρα πια μουχαχα.

Δημοσ.

Έλα στο μαγευτικό UK που απαγορεύεται αυστηρώς (με επίδειξη ταυτότητας μόνο!!1111) η πώληση αλκοόλ σε ανήλικους (θεωρητικά και η κατανάλωση τους) και Παρασκευές/Σάββατα βράδυ να μην προλαβαίνουν τα κλάρκ να φορτώνουν από τα πεζοδρόμια τις κορασίδες των καθωσπρέπει girls-only Catholic schools.

η διαφορά είναι πως τα ανηλικα εδω δεν μπορούν να καταναλώσουν αλκοόλ στο 90%+ των μαγαζιών. Επισης ο νόμος εδω προβλέπει να αρνηθείς ποτο ακομα κ σε ενήλικα που ειναι ηδη μεθυσμένος ή θελει να δώσει το ποτο σε μεθυσμένο κ.α. πολλά.
Δημοσ.

Την είδαν ιστορία τα 15 χρονα. Βόρεια προάστια, κλαμπς, λεφτά του μπαμπά και της μαμάς, ποτά... Jesus!!! Ελλαδαρα και τα μεγαλεία σου!

• Like 1
Δημοσ.

η διαφορά είναι πως τα ανηλικα εδω δεν μπορούν να καταναλώσουν αλκοόλ στο 90%+ των μαγαζιών. Επισης ο νόμος εδω προβλέπει να αρνηθείς ποτο ακομα κ σε ενήλικα που ειναι ηδη μεθυσμένος ή θελει να δώσει το ποτο σε μεθυσμένο κ.α. πολλά.

Δυστυχώς άσχετο και ούτε αναιρεί αυτό που λέω:

Underage drinking in Britain 'among worst in the world'

British teenagers rank among worst in world for binge drinking, a major international report will disclose later this week.

They are expected to show that Britain has the fourth highest levels of underage drinking among 15-year-olds.

The ranking is a slight improvement on the last publication of the report when Britain's teens were placed second behind only Denmark as the heaviest consumers of beer, wine, or spirits.

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/law-and-order/2140278/Underage-drinking-in-Britain-among-worst-in-the-world.html

ίσα ίσα, η ειδική αναφορά μου δεν ήταν τυχαία

The UK is a high prevalence country for underage alcohol use. Girls aged 15–16 years report binge drinking and drunkenness more than boys. Girls are also more likely than boys to be admitted to hospital for alcohol related harm.

http://www.ijdp.org/article/S0955-3959(13)00123-0/abstract?cc=y=

Δημοσ.

Πρώτη Λυκείου(2002 ή 3 δεν θυμάμαι) έχουμε πάει 4ημερη χωρίς την συγκατάθεση του Διευθυντή του σχολείου με απόφαση του 15μελους,ο Διευθυντής έπαιρνε τηλέφωνα σπίτια και τρομοκρατούσε τους γονείς,μας απειλούσε με 5ημερη αποβολή,εν τέλει πήγαμε και κανείς δεν έπαθε τίποτα,ήπιαμε ναι,ξερνάγαμε σαν γατιά οκ αλλά ως εκεί.

Δευτέρα Λυκείου 5ημέρη μαζί με την Τρίτη Λυκείου επειδή δεν μάζευαν άτομα,με συνοδούς καθηγητές και 4-5 άτομα στο κρεβάτι σε κατάσταση hang over.

Όλα αυτά τα αναφέρω επειδή διάβασα για παράνομο αλκοολ,φταίξιμο γονέων κτλπ,όσο και προσεκτικοί να είναι οι γονείς δεν μπορούν να έχουν τα παιδιά τους εσώκλειστα..τι το πάθουν σε ένα κλαμπ της Αθήνας τι σε μια σχολική εκδρομή το ίδιο είναι,το θέμα είναι να καταλάβουν τα ίδια τα παιδιά τα όρια τους.

Όχι καλύτερα να μην καταλάβουν τα "όρια" τους. Μπορείς να πεθάνεις από το αλκοόλ ειδικά αν συντρέχουν και κάποια προβλήματα υγείας.

Οι ενήλικες υποτίθεται υπάρχουν ώστε να μην συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις...

Δημοσ.

Ε περίμενε κι εσύ μέχρι το Μάρτιο. Τότε είναι που η βρετανία θα κλαίει επίσημα το CETA.

Δημοσ.

Δυστυχώς άσχετο και ούτε αναιρεί αυτό που λέω:

ίσα ίσα, η ειδική αναφορά μου δεν ήταν τυχαία

δεν ειπα πως δεν πίνουν ισα ισα ναρκωτικά κ αλκοόλ δωστους δεν θελουν τπτ αλλο απλα δεν πίνουν εξω σε μαγαζιά με την ιδια ευκολια που πίνουμε εμεις. Τα στατιστικά ομως επρεπε να λενε κ τα αντίστοιχα των ενηλίκων γιατι ήμαστε προϊόν τον γονιων μας κ της κοινωνιας. Εδω ειτε νεος ειτε ενηλικας ο σκοπος ειναι ενας ποτο μεχρι θανατου απο τις 10 το πρωι. Ενω εμεις μετα απο μια ηλικια πίνουμε πιο ορθολογικά.

Υγ ακομα τους κανει εντύπωση πως θελω να τσιμπαω όταν πινω τις μπυρες μου.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ επειδή πίνω μόνο ένα ποτό και αυτό ελαφρύ καταλαβαίνω αμέσως τη νοθεία.

Δύο φορές μου έδωσαν νοθευμένη ποτό το οποίο φυσικά έκανε μπαμ από μακρυά οπότε δεν το ήπια τελικά.

Η μία ήταν στο καρναβάλι της Πάτρας όπου μου σερβίραν νοθευμένο kalhua.

Πόσο βλάκας μπορεί να είναι κάποιος που νοθεύει τόσο ελαφρύ ποτό;

για να παρεις ποτο στο καρναβαλι της πατρας πρεπει ναχεις τασεις αυτοκτονιας.

Δημοσ.

Τα κάναμε/τα κάνουμε κ.τ.λ., το όλο θέμα ήταν ότι 15χρόνα σε club γίνανε λιώμα και απλά εμείς είμαστε χαλαροί, ε και τι έγινε συμβαίνουν αυτά, παιδιά είναι κ.τ.λ. αντι ξέρω γω να είχε κλείσει το μέρος δια παντώς από την αστυνομία και ο ιδιοκτήτης να είχε πάει επιτόπου αυτόφωρο όπως φαντάζομαι θα γίνονταν σε καμιά βόρειο/κέντρο ευρωπαϊκή χώρα και όχι στην μπανανία της Ευρώπης, πιστεύοντας* οτι είναι παράνομη η κατανάλωση/πώληση αλκοόλ σε ανήλικους..

Αυτό που έγραψα στο Λούσι δεν ήταν απόπειρα σοβαρής απάντησης. Χαβαλέ έκανα ("όταν εμείς δεν τα κάναμε") επισημαίνοντας πως θα έπρεπε να προσέχουν περισσότερο οι εμπλεκόμενοι αφού είναι παράνομο και βέβαια δε θα την πληρώσουν οι ανήλικοι.

Το θέμα του αλκοόλ είναι πολύ ακανθώδες και προσωπικά πιστεύω (δε θέλει να είσαι και ιδιοφυία) ότι όποιος το αφήσει στα χέρια της κοινωνίας ή/και της νομοθεσίας θα εκπλαγεί δυσάρεστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...