Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,τι θα μπορουσε να κανει κανεις που εχει κρουσματα καταθλιψης?εκτος απο το να συμβουλευτει γιατρο

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σας,τι θα μπορουσε να κανει κανεις που εχει κρουσματα καταθλιψης?εκτος απο το να συμβουλευτει γιατρο

Προσπάθησε να βρείς την αιτία της κατάθλιψης (αν δεν το έχεις κάνει ακόμα) και να προσπαθήσεις να την λύσεις/ξεπεράσεις.

Δημοσ.

Η κατάθλιψη ειναι μεγαλο μανίκι, φρόντισε να βρεις κάτι να ασχοληθείς και να βγεις απο το σπίτι, ποδήλατο, γυμναστήριο, χόμπι, γυναίκες(λέμε τώρα χαχααα) κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως μπερδεύεις την κατάθλιψη με μια γενικότερη απαισιοδοξία;

Μόνο γιατρός μπορεί να διαγνώσει  την κατάθλιψη αν όντως έχεις και μόνο αυτός μπορεί να σου πει τι θα κάνεις.

• Like 2
Δημοσ.

Κατάθλιψη λόγο κάποιας απώλειας δικαιολογείται η λόγο κάποιων τραυμάτων παιδικών χρόνων αλλά ότι και να ναι η αντιμετώπιση καλύτερα Μόνο με θεραπεία εκτός φαρμάκων

Δημοσ.

Ναι ημουν υπερβολικος σιγουρα η καταθιψη ειναι μεγαλη λεξη και δεν προκειται για κατι τετοιο απλα δεν ηξερα πως να το εκφρασω

Για να μην πολυλογω αυτο που νιωθω ειναι ενα παρα πολυ μεγαλο κενο,τιποτα δεν με κανει χαρουμενο,νιωθω σαν να τα εχω δοκιμασει ολα και επισης νιωθω παρα πολυ μονος,ολο αυτο με φθηρει ψυχολογικα

Δημοσ.

Αδερφέ βρες ένα χόμπυ, γυμναστήριο θα είναι; παρακολούθηση αθλητικών; το κυνήγι του τζόκερ θα είναι; απλά μην κάθεσαι σπίτι μόνος σου και κλαις τη μοίρα σου

Δημοσ.

Ναι ημουν υπερβολικος σιγουρα η καταθιψη ειναι μεγαλη λεξη και δεν προκειται για κατι τετοιο απλα δεν ηξερα πως να το εκφρασω

Για να μην πολυλογω αυτο που νιωθω ειναι ενα παρα πολυ μεγαλο κενο,τιποτα δεν με κανει χαρουμενο,νιωθω σαν να τα εχω δοκιμασει ολα και επισης νιωθω παρα πολυ μονος,ολο αυτο με φθηρει ψυχολογικα

Αν νιώθεις αυτά που περιγράφει το παραπάνω βίντεο τότε έχεις κατάθλιψη. Κάνε αυτό που σου είπα.

Δημοσ.

Θεέ μου τι λέτε μερικοί εδώ μέσα.

Όσοι δεν γνωρίζετε από κατάθλιψη θα σας παρακαλούσα να μην λέτε βλακείες στον άνθρωπο.

Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, το πιο σωστό που μπορείς να κάνεις είναι να επισκεφθείς κάποιον ειδικό. Αυτό είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα :)

Δημοσ.

Άρχισε τρέξιμο ή το ελάχιστο 30' περπάτημα ή γενική γυμναστική. Με αυτό τον τρόπο αυξάνονται οι ενδορφίνες και η σερετονίνη για να νιώθεις ωραία. 

Με την καμία μην κόψεις το φαγητό. 

Δημοσ.

Θεέ μου τι λέτε μερικοί εδώ μέσα.

Όσοι δεν γνωρίζετε από κατάθλιψη θα σας παρακαλούσα να μην λέτε βλακείες στον άνθρωπο.

Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, το πιο σωστό που μπορείς να κάνεις είναι να επισκεφθείς κάποιον ειδικό. Αυτό είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα :)

Ναι αλλά είπε τι μπορεί να κάνει πέραν του ειδικού.. Υπάρχουν και κάποιοι που τα καταφέρνουν και χωρίς ειδικό πάντως. :)

Δημοσ.

Υπάρχουν δεν διαφωνώ. Όμως το σωστό για εμένα είναι να προτείνω να επισκεφθεί γιατρό και ας πάει και μόνο μια φορά.

Όταν πονάει το πόδι μας πάμε στον ορθοπεδικό σωστά; Όταν πονάει η ψυχή μας γιατί να μην πάμε στον αρμόδιο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...