overpower Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα, Προσφατα μου ηρθε λογαριασμος για 299 kWh για τους μηνες Ιουνιο-Ιουλιο-Αυγουστο-Σεπτεμβριο με του 3 απο αυτους (σχεδον) να λειπω. Το μονο που λειτουργουσα ηταν ο υπολογιστης της υπογραφης μου (οχι ολη μερα) και το ac Το βραδυ. Τωρα πηγα εξω στο ρολοι και ειδα οτι εχω ηδη σχεδον 200 kWh σε 1 μηνα μονο. Περα απο τον υπολογιστη μου, λειτουργει και ενας αφυγραντηρας (inventor armony 20L) 2-3 ωρες μερα παρα μερα. Το βρισκεται φυσιολογικο ή να παρω τηλ μηπως υπαρχει "διαρροη"? Δεν μαγειρευω σπιτι, τρωω λεσχη. Κανα τοστακι ή κανα αυγο να κανω.
dollyyy19 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 μια χαρα εισαι.μην γελοιεσαι,ο υπολογιστης και ο αφυγραντηρας και καμια λαμπιτσα και κανα ανεμνηστηρι ,το θελουν το ρευματακι τους.προσφατα μετρησα απο περιεργεια εναν καταψυκτη βουτας σπιτιου,αλλα και ενα μοτερ μεγαλου ψυγειου.και τα δυο,επιαναν τα 400-500 βατ ανα ωρα.στον μηνα ο καταψυκτης,με ανεβαζει κατα 200 κιλοβατ!!!!!!!και δεν του φαινοταν γμτ............
overpower Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Έλειπες συνεχώς και τους τρεις μήνες? Οχι, Σεπτεμρβιο γυρισα για 1 εβδομαδα για εξεταστικη
Ison_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Το καλοκαίρι, για ένα μήνα ουσιαστικά που ζούσες στο σπίτι, έκαψες 299 kWh. Αυτή τη στιγμή, πάλι για ένα μήνα, είσαι ακόμη στις 200 kWh. Γιατί σου φαίνεται περίεργο;
Joshua21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα, Προσφατα μου ηρθε λογαριασμος για 299 kWh για τους μηνες Ιουνιο-Ιουλιο-Αυγουστο-Σεπτεμβριο με του 3 απο αυτους (σχεδον) να λειπω. Το μονο που λειτουργουσα ηταν ο υπολογιστης της υπογραφης μου (οχι ολη μερα) και το ac Το βραδυ. Τωρα πηγα εξω στο ρολοι και ειδα οτι εχω ηδη σχεδον 200 kWh σε 1 μηνα μονο. Περα απο τον υπολογιστη μου, λειτουργει και ενας αφυγραντηρας (inventor armony 20L) 2-3 ωρες μερα παρα μερα. Το βρισκεται φυσιολογικο ή να παρω τηλ μηπως υπαρχει "διαρροη"? Δεν μαγειρευω σπιτι, τρωω λεσχη. Κανα τοστακι ή κανα αυγο να κανω. Υπολόγισε τις καταναλώσεις σου, και θα δεις αν η κατανάλωση είναι φυσιολογική ή όχι. Πάντως εκ πρώτης όψεως φυσιολογική μου φαίνεται, το ac είναι από τις πιο ενεργοβόρες συσκευές σε ένα σπίτι.
stelios18120 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Φυσιολογικη κατανάλωση έχεις χαλάρωσε Το a\c και τα υπόλοιπα είναι ενεργοβορα όσο και αν δεν τους φαίνεται Μόνο αν είναι inverter σώζεται καπως
gia_nnis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Τωρα πηγα εξω στο ρολοι και ειδα οτι εχω ηδη σχεδον 200 kWh σε 1 μηνα μονο. Περα απο τον υπολογιστη μου, λειτουργει και ενας αφυγραντηρας (inventor armony 20L) 2-3 ωρες μερα παρα μερα. Το βρισκεται φυσιολογικο ή να παρω τηλ μηπως υπαρχει "διαρροη"? Δεν μαγειρευω σπιτι, τρωω λεσχη. Κανα τοστακι ή κανα αυγο να κανω. Ο επιτραπεζιος υπολογιστης καιει περιπου 170 με 200watt/h. Για μενα αν συνεχιστει αυτο να παρεις εναν μετρητη καταναλωσης και να δεις η καθε σου συσκευη τι καιει ανα ωρα. Σε τετοια φαση ειχα ατομο που ειχε το ιδιο προβλημα και τελικα με τον μετρητη τον βρηκε τον φταιχτει..
Silverage Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Όχι και 200W, το πολύ 100. Ο δικός μου π.χ. όταν δεν παίζω παιχνίδια 80W καίει.
gia_nnis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Όχι και 200W, το πολύ 100. Ο δικός μου π.χ. όταν δεν παίζω παιχνίδια 80W καίει.Οσους επιτραπεζιους εχω μετρησει εκει παιζουν.. Ο δικο σου μπορει να εχει μικρο τροφοδοτικο και γενικα να ειναι αδυναμος σε χαρακτηριστικα..
NT1G Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Οσους επιτραπεζιους εχω μετρησει εκει παιζουν.. Ο δικο σου μπορει να εχει μικρο τροφοδοτικο και γενικα να ειναι αδυναμος σε χαρακτηριστικα.. cool story bro. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 To μέγεθος του τροφοδοτικού δεν έχει σημασία, το πόσο τραβάνε τα parts του PC έχει και η κατανάλωση σε idle/windows είναι χαμηλή... 2
poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 βγαζεις τα παντα εκτος και κοιτας αν γυρναει το ρολοι. β.για το pc αναλογως τι Pc ειναι.εχω δει Pc με 100 και εχω δει Pc Με 600 + με sli 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 β.για το pc αναλογως τι Pc ειναι.εχω δει Pc με 100 και εχω δει Pc Με 600 + με sli π.χ. όταν δεν παίζω παιχνίδια 80W καίει. Έχεις δει PC με SLI να καίει 600w χωρίς να τρέχει παιχνίδια (άρα "idle" στα windows) ? Ούτε πριν 10 χρόνια... 1
Silverage Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Οσους επιτραπεζιους εχω μετρησει εκει παιζουν.. Ο δικο σου μπορει να εχει μικρο τροφοδοτικο και γενικα να ειναι αδυναμος σε χαρακτηριστικα.. 1000W τροφοδοτικό έχω, μπορείς να δεις στην υπογραφή μου αλλά δεν έχει σημασία, τραβάει όσα χρειάζεται κάθε φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα