Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Προσφατα μου ηρθε λογαριασμος για 299 kWh για τους μηνες Ιουνιο-Ιουλιο-Αυγουστο-Σεπτεμβριο με του 3 απο αυτους (σχεδον) να λειπω. Το μονο που λειτουργουσα ηταν ο υπολογιστης της υπογραφης μου (οχι ολη μερα) και το ac Το βραδυ.

Τωρα πηγα εξω στο ρολοι και ειδα οτι εχω ηδη σχεδον 200 kWh σε 1 μηνα μονο. Περα απο τον υπολογιστη μου, λειτουργει και ενας αφυγραντηρας (inventor armony 20L) 2-3 ωρες μερα παρα μερα. Το βρισκεται φυσιολογικο ή να παρω τηλ μηπως υπαρχει "διαρροη"?

Δεν μαγειρευω σπιτι, τρωω λεσχη. Κανα τοστακι ή κανα αυγο να κανω.

Δημοσ.

μια χαρα εισαι.μην γελοιεσαι,ο υπολογιστης και ο αφυγραντηρας και καμια λαμπιτσα και κανα ανεμνηστηρι ,το θελουν το ρευματακι τους.προσφατα μετρησα απο περιεργεια εναν καταψυκτη βουτας σπιτιου,αλλα και ενα μοτερ μεγαλου ψυγειου.και τα δυο,επιαναν τα 400-500 βατ ανα ωρα.στον μηνα ο καταψυκτης,με ανεβαζει κατα 200 κιλοβατ!!!!!!!και δεν του φαινοταν γμτ............

Δημοσ.

Έλειπες συνεχώς και τους τρεις μήνες?

Οχι, Σεπτεμρβιο γυρισα για 1 εβδομαδα για εξεταστικη 

Δημοσ.

Το καλοκαίρι, για ένα μήνα ουσιαστικά που ζούσες στο σπίτι, έκαψες 299 kWh. Αυτή τη στιγμή, πάλι για ένα μήνα, είσαι ακόμη στις  200  kWh. Γιατί σου φαίνεται περίεργο;

Δημοσ.

Καλησπερα,

Προσφατα μου ηρθε λογαριασμος για 299 kWh για τους μηνες Ιουνιο-Ιουλιο-Αυγουστο-Σεπτεμβριο με του 3 απο αυτους (σχεδον) να λειπω. Το μονο που λειτουργουσα ηταν ο υπολογιστης της υπογραφης μου (οχι ολη μερα) και το ac Το βραδυ.

Τωρα πηγα εξω στο ρολοι και ειδα οτι εχω ηδη σχεδον 200 kWh σε 1 μηνα μονο. Περα απο τον υπολογιστη μου, λειτουργει και ενας αφυγραντηρας (inventor armony 20L) 2-3 ωρες μερα παρα μερα. Το βρισκεται φυσιολογικο ή να παρω τηλ μηπως υπαρχει "διαρροη"?

Υπολόγισε τις καταναλώσεις σου, και θα δεις αν η κατανάλωση είναι φυσιολογική ή όχι.

Πάντως εκ πρώτης όψεως φυσιολογική μου φαίνεται, το ac είναι από τις πιο ενεργοβόρες συσκευές σε ένα σπίτι.

Δημοσ.

Φυσιολογικη κατανάλωση έχεις χαλάρωσε

Το a\c και τα υπόλοιπα είναι ενεργοβορα όσο και αν δεν τους φαίνεται

Μόνο αν είναι inverter σώζεται καπως

Δημοσ.

Ο επιτραπεζιος υπολογιστης καιει περιπου 170 με 200watt/h.

Για μενα αν συνεχιστει αυτο να παρεις εναν μετρητη καταναλωσης και να δεις η καθε σου συσκευη τι καιει ανα ωρα.

Σε τετοια φαση ειχα ατομο που ειχε το ιδιο προβλημα και τελικα με τον μετρητη τον βρηκε τον φταιχτει..

Δημοσ.

Όχι και 200W, το πολύ 100. Ο δικός μου π.χ. όταν δεν παίζω παιχνίδια 80W καίει.

Οσους επιτραπεζιους εχω μετρησει εκει παιζουν..

Ο δικο σου μπορει να εχει μικρο τροφοδοτικο και γενικα να ειναι αδυναμος σε χαρακτηριστικα..

Δημοσ.

Ο δικο σου μπορει να εχει μικρο τροφοδοτικο και γενικα να ειναι αδυναμος σε χαρακτηριστικα..

cool story bro.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

To μέγεθος του τροφοδοτικού δεν έχει σημασία, το πόσο τραβάνε τα parts του PC έχει και η κατανάλωση σε idle/windows είναι χαμηλή...

• Like 2
Δημοσ.

βγαζεις τα παντα εκτος και κοιτας αν γυρναει το ρολοι.

β.για το pc αναλογως τι Pc ειναι.εχω δει Pc με 100 και εχω δει Pc Με 600 + με sli

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

β.για το pc αναλογως τι Pc ειναι.εχω δει Pc με 100 και εχω δει Pc Με 600 + με sli

π.χ. όταν δεν παίζω παιχνίδια 80W καίει.

Έχεις δει PC με SLI να καίει 600w χωρίς να τρέχει παιχνίδια (άρα "idle" στα windows) ? Ούτε πριν 10 χρόνια...

• Like 1
Δημοσ.

1000W τροφοδοτικό έχω, μπορείς να δεις στην υπογραφή μου αλλά δεν έχει σημασία, τραβάει όσα χρειάζεται κάθε φορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...