sam75 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Γιατί αμφιβάλλουν; Έτσι φαίνεται, κλείστε κάνα ραντεβού οι ελεύθεροι Αντε. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Εμείς; Να αμφιβάλλουμε; Είμαι τόσο σίγουρη όσο ότι και η ΑΕΚ θα πάρει το πρωτάθλημα... στο μπάσκετ.
vrwmiaris Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Έτσι φαίνεται, κλείστε κάνα ραντεβού οι ελεύθεροι Αντε. Η νενυ ήρθε από τα μέρη μου, αλλά δεν είχα βρει να παρκάρω.είχα φάει και μπαν και δεν μπορούσα να τους γράψω να με περιμένουν,οψόμεθα για την επόμενη φορά Όσο για την bf, δεν την κόβω να γουστάρει λαϊκά παιδιά 1
sam75 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Η νενυ ήρθε από τα μέρη μου, αλλά δεν είχα βρει να παρκάρω.είχα φάει και μπαν και δεν μπορούσα να τους γράψω να με περιμένουν,οψόμεθα για την επόμενη φορά Όσο για την bf, δεν την κόβω να γουστάρει λαϊκά παιδιά Δεν βρήκες να παρκάρεις ; που ρε συ; δικαιολογία την κόβω.
ADHD Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Κάθε θρεντ στο ινσόμνια που σέβεται τον εαυτό του έχει αναφορά σε άλφα μέιλ κοπέλα μου!!!! Ακόμα να καταλάβεις τί ΑΡΣΕΝΙΚΑΡΕΣ έχουμε εδώ μέσα; GTA 3
l337 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 δεν σου λεω οτι εισαι λιγοτερο αντρας σου λεω οτι θα περνουσες πολυ καλυτερα σε αυτα τα 27 χρονια αν ειχες το πανω χερι.Και αυτη το ιδιο πιστευω. Κυριως στο σεξουαλικο κομματι και καλα να περνας οταν πιστευεις και πιστευει οτι εισαι το "alpha male" (και ας μην εισαι) τα πραγματτα ειναι καπως πιο παθιασμενα (Βεβαια μετα απο 27 χρονια που λες το παθος εχει ηδη απολιθωθει). Αποψη μου παντα δεν σημαινει ντε και καλα οτι ειναι σωστη ουτε οτι δεν υπαρχουν εξαιρεσεις Για να έχεις το πάνω χέρι αυτόματα σημαίνει ότι πρέπει να βλέπεις την γυναίκα υπό. Μπορούσες να το πεις και πιο απλά δηλαδή. Επίσης διαβάζοντας περί "alpha male" κατάλαβα ότι η κατάσταση είναι σοβαρή.. Προσπαθείς να το σώσεις βέβαια όλο αυτό, γράφοντας το παραπάνω με το bold, αλλά δε νομίζω ότι σώζεται κιόλας. 2
chrisxkar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Κάθε θρεντ στο ινσόμνια που σέβεται τον εαυτό του έχει αναφορά σε άλφα μέιλ κοπέλα μου!!!! Ακόμα να καταλάβεις τί ΑΡΣΕΝΙΚΑΡΕΣ έχουμε εδώ μέσα; συμβολικος ορος/ρολος σε καποιους τομεις δεν μιλησαμε για τον αντρα που τσακωνει την γυναικα απο τα μαλλια και τον σερνει στην σπηλια Για να έχεις το πάνω χέρι αυτόματα σημαίνει ότι πρέπει να βλέπεις την γυναίκα υπό. Μπορούσες να το πεις και πιο απλά δηλαδή. Επίσης διαβάζοντας περί "alpha male" κατάλαβα ότι η κατάσταση είναι σοβαρή.. Προσπαθείς να το σώσεις βέβαια όλο αυτό, γράφοντας το παραπάνω με το bold, αλλά δε νομίζω ότι σώζεται κιόλας. Οχι δεν σημαινει οτι ειναι υπο σημαινει οτι η γυναικα θεωρει οτι μπορει να στηριχθει πανω του εστω και αν αυτο υπαρχει μονο στο μυαλο της. Οταν τρως παντοφλα χανεις τον "ρολο" του αντρα
skiabox Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μεταξύ μας εντελώς, δεν ξέρω τι γίνεται με τις γυναίκες, αλλά αυτό με την αγαμία ισχύει 100% για τους άντρες που καυχιούνται για "πολλά κιλά αρχίδια". Συνήθως πρόκειται για πουθενάδες πρώτου βαθμού με θέματα μήκους, αγαμίας κλπ. Μια επίσκεψη στο μπλαμπλα το επιβεβαιώνει σχεδόν κάθε μέρα. Τι λέτε; Καλά σίγουρα. Ξέρω άνδρες και γυναίκες που δεν έχουν κάνει καν σχέση (40+). Η χρεοκοπία δεν είναι τυχαία. Χρεοκοπείς όταν αυτό που κάνει ή πιστεύεις είναι κατά 95% λάθος.
defacer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Για να έχεις το πάνω χέρι αυτόματα σημαίνει ότι πρέπει να βλέπεις την γυναίκα υπό. Μπορούσες να το πεις και πιο απλά δηλαδή. Έχασες το καλύτερο, εκεί που λέει ότι αν είχες εσύ το πάνω χέρι θα περνούσε και η άλλη καλύτερα. Όχι πατριαρχία για όνομα του θεού, απλά δεν ξέρουν τα καημένα πως θα περάσουν καλά και βοηθάει κάποιος να τις βάζει σε μια σειρά. Μετά έχει ο άλλος τη γυναίκα σε κάποιο βαθμό Χ καταπιεσμένη 30 χρόνια και what do you know? Επειδή αισθάνεται αδύναμη να ξεφύγει από την καταπίεση γκρινιάζει. Ααααα γυναίκες. ΥΓ υπάρχουν βέβαια και γκρινιάρηδες άνθρωποι που δεν έμαθαν στο σπίτι πώς να συνεννοούνται γι' αυτό που θέλουν (και γω υπήρξα τέτοιος). Ευτυχώς για μας όμως δεν είναι γυναικείο προνόμιο. 5
chrisxkar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Έχασες το καλύτερο, εκεί που λέει ότι αν είχες εσύ το πάνω χέρι θα περνούσε και η άλλη καλύτερα. Όχι πατριαρχία για όνομα του θεού, απλά δεν ξέρουν τα καημένα πως θα περάσουν καλά και βοηθάει κάποιος να τις βάζει σε μια σειρά. το πανω χερι μπορει να σημαινει απλα οτι δεν τις τρως απο την γυναικα σου.Θα μπορουσε να σημαινει οτι οταν ερχεται ιδιατερη στιγμη κατευθυνεις εσυ το κρεβατι πολλες φορες.Πρεπει ντε και καλα να σημαινει οτι εισαι φαλοκρατης?
l337 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 συμβολικος ορος/ρολος σε καποιους τομεις δεν μιλησαμε για τον αντρα που τσακωνει την γυναικα απο τα μαλλια και τον σερνει στην σπηλια Οχι δεν σημαινει οτι ειναι υπο σημαινει οτι η γυναικα θεωρει οτι μπορει να στηριχθει πανω του εστω και αν αυτο υπαρχει μονο στο μυαλο της. Οταν τρως παντοφλα χανεις τον "ρολο" του αντρα Για να έχεις το πάνω χέρι και η γυναίκα να θεωρεί ότι μπορεί να στηριχτεί πάνω σου σημαίνει ότι την έχεις κάνει να σε φοβάται και την έχεις κάνει ανασφαλή (fail). Κάνεις trigger δηλαδή την ανασφάλεια της και το όποιο ψυχισμό της για να την έχεις του χεριού σου. Αυτό λέγεται χειρισμός και όλα τα παραπάνω σε μία σχέση είναι χειριστικά. Φυσικά, για να κάνει και ένας άντρας κάτι τέτοιο είναι και ο ίδιος ανασφαλής. Για να μη φας παντόφλα, μαθαίνεις να αγαπάς την γυναίκα δίπλα σου γι' αυτό που είναι (και όχι γι' αυτό πιθανόν που θα ήθελες να είναι), μαθαίνεις να αποδέχεσαι πάνω της ότι δεν μπορείς να αποδεχτείς πάνω σου, προσπαθείς να την ακούς και να την καταλαβαίνεις και τέλος λειτουργείς στην καθημερινότητα σου με τέτοιο τρόπο ώστε να βρίσκει μαζί σου την συναισθηματική ομπρέλλα που χρειάζεται. Έτσι και εκείνη θα νιώθει ασφαλής, έτσι κι εκείνη θα σε εκτιμά και θα σε σέβεται και έτσι και εκείνη θα σε βλέπει ως σύντροφο της και όχι ως τον ανώριμο μπαμπούλα. Τα υπόλοιπα όλα (περί παντόφλας και alpha males) είναι σεξιστικές ιστορίες για αγρίους (και alpha males) 3
defacer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 το πανω χερι μπορει να σημαινει απλα οτι δεν τις τρως απο την γυναικα σου.Θα μπορουσε να σημαινει οτι οταν ερχεται ιδιατερη στιγμη κατευθυνεις εσυ το κρεβατι πολλες φορες.Πρεπει ντε και καλα να σημαινει οτι εισαι φαλοκρατης? Όταν στην ιδιαίτερη στιγμή κατευθύνω εγώ το κρεβάτι πολλές φορές τότε περιγράφω την κατάσταση ως "σε αντίθεση με την κοπέλα, μου αρέσει να παίρνω πρωτοβουλίες". Όχι "έχω το πάνω χέρι". 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις