Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γάλα με δημητριακά ή γιαούρτι με δημητριακά ή 2 κριτσίνια με τυρί και χυμό και λίγο αργότερα φρούτο με τόστ ή τυρί με κουλούρι. Μου χει μείνει από τότε που ξεκίνησα δίαιτα.

Δημοσ.

Tι ταχινι? μια κουπα? 1 κουταλια της σούπας? 1 κουταλιά του γλυκού?

οι φετες είναι λευκο ψωμί?

φτωχο φαινεται. Ως προς την πρωτεϊνη τουλάχιστον. ξΕΚΙΝΆς φτωχά την ημέρα σου.

Δημοσ.

To πρωι με το που ξυπναω θελω κατι γλυκο... Οτιδηποτε, κρουασαν, ντονατς, σοκολατα, παστα!

Βεβαια σπανια τα τρωω αυτα, συνηθως ωραιο αγνο μελι!

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο το ψωμί http://karamolegos-bkr.gr/meal/καραμολέγκος-αργοψημένο/ (δυο φετες απο αυτο)

με ταχίνι κακάο (ισα να το καλυψουν 2 κουταλιες του γλυκου περιπου)

Παραπανω θα φουσκωσω πρωι πρωι δε μπορω να φαω πολύ

Παχιές φέτες για αυτό φουσκώνεις. Το ταχινι είναι οκ όπως το τρώς και είναι και ωραια δυναμωτική τροφή. Αλλα το ταχινι-κακαο παιζει να έχει ζάχαρη μέσα. Οποτε καλυτερα επελεξε το σκέτο. Εγω στη θέση σου θα έβαζα και 1 γιαουρτι τοτάλ 2% με με 3-4 κουταλιές της σούπας βρώμη και μέλι ή σταφιδες και μια μπανανίτσα.

Και αν θές να εισαι και ακομα μεγαλύτερος μάγκας παιξε μπάλα με χαρουπόμελο. Βάλε σε ένα μπώλ γιαουρτι 2% τοτάλ νιφάδες βρώμης και χαρουπόμελο από πάνω.... δεν έχεις ξαναφάει τέτοιο πράγμα!

Δημοσ.

1 μπολ κρύο γάλα με βρώμη + κανέλα

1 σφιχτό αυγό

1 (πιτσο) τοστ =ψωμί,κέτσαπ, λιγη ριγανη, τυρί, αλλαντικό, ψωμί, τοστιέρα!

σε 3 ώρες ψωμολυσσαω, αλλά ξανά τρώω ο.τι σκατα βρω.

καμιά φορά και αν δε βαριέμαι τη βαβουρα, φτιάχνω scrambled eggs που ειναι από τα αγαπημένα μου!

Δημοσ.

Το πρωινό μου πάντα φροντίζω να είναι πλούσιο. το θεωρώ το βασικότερο γεύμα και δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου δίχως αυτό. 
Ως εκ τούτου, φροντίζω για την κατάλληλη "ιεροτελεστία"
Πάντα περιλαμβάνει αυγά στο αντικολλητικό
Ορισμένες μέρες έχει βρώμη, κακάο, φιστίκια και ορισμένες φορές έχει γερμανικό ψωμί με φυστικοβούτυρο.
Πάντα συνοδευμένα με φρούτο, είτε ακτινίδιο είτε μήλο και με ελληνικό καφέ ενίοτε συν τσάι (πράσινο ή χαμομήλι) 

Δημοσ.

1 μπολ κρύο γάλα με βρώμη + κανέλα

1 σφιχτό αυγό

1 (πιτσο) τοστ =ψωμί,κέτσαπ, λιγη ριγανη, τυρί, αλλαντικό, ψωμί, τοστιέρα!

σε 3 ώρες ψωμολυσσαω, αλλά ξανά τρώω ο.τι σκατα βρω.

καμιά φορά και αν δε βαριέμαι τη βαβουρα, φτιάχνω scrambled eggs που ειναι από τα αγαπημένα μου!

Λιγο ακριβη δεν ειναι η τοστιερα για καθε πρωινο; Καλυτερα μεινε μονο με το τοστ... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...