Moderators stormrain Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Βackstage pass για τη συναυλια της Sarah Brightman απο ραδιοφωνικο σταθμο. Την επομενη εβδομαδα στο καπακι κερδιζω και το εισητηριο απο τον ιδιο ραδιοφωνικο σταθμο. Φαση ή ειχα γαματο ονομα και το διαλεγαν επειδη ετσι, ή ημουν τρελα κ@λοφαρδος ή δεν επαιρνε κανεις μερος στον διαγωνισμο. Α και προχθες κερδισα ενα δωρο 40 ευρω απο τα Caprice. Δεν εχω διαλεξει ακομα τι θα ειναι αυτο. 1
mech35 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Μία τάπα charizard και μία τάπα moltres στην ίδια σακούλα γαριδάκια. 7
theoritikos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Το πιο πρόσφατο απόκτημα μου ειναι από δευτερη θέση σε διαγωνισμό street fighter 3 στο πλαισιο μίας έκθεσης ρετρό υπολογιστών. Ήταν ένα μπλουζάκι με την σταμπα του διοργανωτή. Το δώρο σαν χρηματική αξία είναι μηδαμινό, όχι όμως και το πώς το απόκτησα. Ο διαγωνισμός εγινε σε μία περίοδο όπου ήμουν αρκετά πεσμενος ψυχολογικα λόγω κάποιων άτυχων επιλογων. Είχε ανακοινωθεί δύο βδομάδες πριν, έτσι ώστε να δηλώσουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι. Εγω,ξέροντας πως το επίπεδο αυτων που παίζουν το παιχνιδι είναι υψηλο δεν δήλωσα συμμετοχή.Δήλωσε ομως ένας φίλος μου (που έχει καλό επίπεδο ) Πάμε στην έκθεση , αλλά δεν έβγαιναν αρκετές δυάδες επειδή δεν δήλωσαν αρκετοί συμμετοχή. Οι διοργανωτές με προέτρεψαν να βάλω συμμετοχή έτσι για το χαβαλε . Χμμ δεν ξέρω, είναι καλοί οι αντίπαλοι, δεν έχω ελπίδες κλπ κλπ. Τελικά ενδιδω και βάζω και εγω συμμετοχή μαζί με άλλα άτομα για να συμπληρωθεί η ομάδα. Πως το φέρνει ή τυχη, ή ομάδα που επαιξα απαρτίζονταν από άτομα που δεν ξεραν το παιχνίδι , σε αντίθεση με τον φίλο που οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι του. Από την ομαδα μου βγαινω με μεγάλη ευκολία πρώτος και πάω στον τελικό με τον νικητή της άλλης ομαδας. Φυσικά εχασα, αλλά ήμουν στην τετράδα των νικητων! Ο φίλος μου και οι διοργανωτες ειχαν πεθανει στα γέλια ! Από την μία να το παίζω δύσκολος και απο την άλλη να κερδίζω . Μου έφτιαξε την διάθεση , και ακομα και τώρα όταν την φοραω σκαω ενα χαμόγελο ενθυμουμενος το ιστορικό 2
παπι Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Ειχα βαλει 20€ σε νουμερο στη ρουλετα. 700 κατι πηρα πισω. (Τα οποια και εχασα πιο μετα) 3
gokuthelegend Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Σπούδαζα, ήταν Παρασκευή, είχα ξεμείνει με 10 ευρώ κυριολεκτικά και ο μπαμπάς θα μου έστελνε "χαρτζιλίκι" από Δευτέρα. Αφού βγαίνω για καφέ με έναν φίλο και χαλάω 1.5 ευρώ, με ψήνει να πάμε να παίξουμε ΚΙΝΟ. Περιττό να πω ότι χάλασα και τα υπόλοιπα 7,5 ευρώ. Καθώς σκέφτομαι από μέσα μου πως θα την περάσω το ΣΚ, παίζω το τελευταίο 50λεπτο και κερδίζω 10 ευρώ. Στην ουσία πήρα πίσω τον καφέ που ήπια νωρίτερα.
flik Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Σε διαγωνισμό στο fb, πριν μερικά χρόνια, πριν γίνει μόδα να βγαίνουν άπειροι διαγωνισμοί, κέρδισα 2ημερο σε hotel resort 5* στην Θάσο. Με είχαν πάρει τηλέφωνο και ούτε θυμόμουν οτι είχα συμμετέχει σε διαγωνισμό (μέχρι τότε ούτε είχα συμμετάσχει ποτέ), τότε με ένα απλό like γινόταν. Τον επόμενο χρόνο κυνηγούσα αρκετά τους διαγωνισμούς, δεν ξανακέρδισα ποτέ τίποτα. Το μόνο πράγμα που έχω κερδίσει ποτέ μου (οι σούπερ τύχες με 100δρχ που παίζαμε παιδιά δεν πιάνεται)
redhotstef Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Το καλυτερο οχι.. Αλλα το πιο κουφο που μου ερχεται τωρα που λετε για τυχερα παιχνιδια . 2004 τοτε που επαιζε η εθνικη με αλλες χωρες δεν θυμαμαι ποιες ομαδες επαιξα αλλα ηταν εκεινη τη περιοδο. Επαιξα στοιχημα να κερδισει στο πρωτο ημιχρονο η μια ομαδα (1) και στο δευτερο η αλλη (2). Ειχε αποδοση 27.5 ευρω. Κερδισα τελικα γυρω στα 30 ευρω (παιζοντας με 1.2€).
Silverage Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Ipod απο coca cola. 4€ τρεις φορές στη σειρά στο Euromillions, ενώ στο τζόκερ έχω κερδίσει μία μόνο φορά τόσα χρόνια 2,5€. Απατεώνες. Που θα πάει όμως, θα τα κερδίσω τα εκατομμύρια.
Gtr34 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Τα μεγαλύτερα δώρα που έχω κερδίσει: - 20000δρχ στο ξυστό. - Ένα αρνί σε διαγωνισμό του κρεοπωλείου της γειτονιάς. - Στυλό Parker.
e-tic Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εν έτη 2012 πήρα την απόφαση να κρεμαστώ. Αποφασίσαμε με τη σύζυγο να πάμε για εβδομάδα του μέλιτος στην Πάρο. Λίγες μέρες πριν το γάμο κερδίζω ακτοπλοϊκά a class (καμπίνα + αυτοκίνητο)! Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους κερδίζω απο μούρικα ένα Nook HD (τότε κόστιζε περίπου $400) και αφού μπλέκουμε σε μια ιστορία με τελωνεία, μου δίνουν την αξία του σε δωροεπιταγή απο B&N. Είχα άλλη μία δωροεπιταγή $20, χώνω και άλλο ένα $50 και παίρνω ένα Nook HD+ το οποίο στέλνω σε φίλο που ήταν εκεί και μου το έφερε μέσα στη βαλίτσα του. Ακόμα το έχω, φυσικά rooted με android marshmallow! Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2016 από e-tic
*nenya* Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Περυσι σε αποκριατικο χορο του συλλογου Λεωνιδιου...κερδισα το 1ο δωρο, TV Samsung. Οι ντοπιοι με κοιτουσαν σαν να ηθελαν να με σφαξουν. Λεω να ξαναπαω 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα