Kunodontas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Εχω προσεξει τελευταια οτι ενω αναλογικα υπαρχουν περισσοτερες γυναικες αποτι οι αντρες, τελικα φαινεται οτι οι αντρες ειναι αρκετα απελπισμενοι στην αναζητηση συντροφου (ειτε για ξεπετα ειτε για μονιμο), βλεπω γυναικες με αδιαφορη εμφανιση να εχουν ωραιους αντρες (ειτε για σεξ ειτε για πιο σταθερο) και ωραιους αντρες να ψαχνουν απεγνωσμενα γυναικα. Τι ακριβως παει λαθος;
zianna Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Εχω προσεξει τελευταια οτι ενω αναλογικα υπαρχουν περισσοτερες γυναικες αποτι οι αντρες, τελικα φαινεται οτι οι αντρες ειναι αρκετα απελπισμενοι στην αναζητηση συντροφου (ειτε για ξεπετα ειτε για μονιμο), βλεπω γυναικες με αδιαφορη εμφανιση να εχουν ωραιους αντρες (ειτε για σεξ ειτε για πιο σταθερο) και ωραιους αντρες να ψαχνουν απεγνωσμενα γυναικα. Τι ακριβως παει λαθος;Οι ωραίοι άντρες είναι μπατίρηδες; Και παλαιότερα έβλεπες τα ίδια μην νομίζεις. Ο μέτριος σε εμφάνιση κάνει πάντα ευκολότερα το βήμα, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια δηλαδή χυλοπίτες οπότε δεν έχει να χάσει κάτι και ξαναδοκιμάζει και ξανά και κάποια στιγμή ίσως του κάτσει, και βλέπεις τον μέτριο με την όμορφη, ή τον όμορφο με την μέτρια. Επίσης ο όμορφος/η συνήθως έχει και ψηλότερα τον αμανέ οπότε λιγοστεύουν οι επιλογές του/της. Μετά παίζει, και πάντα έπαιζε σημασία και η οικονομική κατάσταση του άλλου.
livefreeordie Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Επισης αυτην την απελπισια που λες την μυριζομαστε απο μακρια και πιστεψε με δεν ειναι καθολου σεξυ! 4
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Ξεκινάς λάθος, αναλογικά υπάρχουν περισσότεροι άνδρες από ότι γυναίκες. Ibtl
xristos97 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Τουλαχιστον να το ανοιγες παρασκευη που εχει μεγαλυτερο traffic το insomnia. Δεν τα λεμε τυχαια αυτα. 2
Kunodontas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Τουλαχιστον να το ανοιγες παρασκευη που εχει μεγαλυτερο traffic το insomnia. Δεν τα λεμε τυχαια αυτα. Δε λεω κατι που δεν ισχυει ουτε υπαρχει καποιο τρολαρισμα. Το ερωτημα ειναι ξεκαθαρο. Φταινε οι αντρες κατα βαση η οι γυναικες που υπαρχει αυτη η κατασταση;
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Εγώ νομίζω ότι φταίει ο Βίσνου. Εσείς παιδιά;
zianna Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δε λεω κατι που δεν ισχυει ουτε υπαρχει καποιο τρολαρισμα. Το ερωτημα ειναι ξεκαθαρο. Φταινε οι αντρες κατα βαση η οι γυναικες που υπαρχει αυτη η κατασταση; Στο εξήγησα αναλυτικότατα στο πρώτο κιόλας μήνυμα. Τι έγινε, δεν σε βόλεψε η κατάσταση; Τόσο κούκλος είσαι ή δεν έφαγες ακόμα μπόλικες χυλόπιτες μπας και σου κάτσει;
Gtr34 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δεν είναι για όλους η εμφάνιση το κύριο κριτήριο επιλογής συντρόφου.Όπως δεν είναι και η αντίληψη του καθενός, για το ποιος είναι απελπισμένος ή ωραίος ή άσχημος, ο γενικός κανόνας. 2
vrwmiaris Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δεν πιστεύω ότι υπάρχει απελπισία, ίσως ότι πλέον περιμένουν μέσω ίντερνετ να γνωρίσουν κάποια.έχει αλλάξει το πράγμα.σίγουρα δίνει κάποιο μπόνους η ζέστη τσέπη ειδικά στην πρώτη γνωριμία
livefreeordie Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Στο εξήγησα αναλυτικότατα στο πρώτο κιόλας μήνυμα. Τι έγινε, δεν σε βόλεψε η κατάσταση; Τόσο κούκλος είσαι ή δεν έφαγες ακόμα μπόλικες χυλόπιτες μπας και σου κάτσει; παιζει να ειναι απο αυτους που νομιζουν πως ειναι κουκλοι και τους αντιστοιχουν μονο μοντελα ενω στην πραγματικοτητα ειναι μετριοτητες και γιαυτο τρωνε ακυρα μιας και δε την πεφτουν σε κοινες θνητες! χαχαχα 1
volos27 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Εγω παντως μονο με μοντελα παω, τις απλα ομορφες τις στελνω στεγνα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις