Προς το περιεχόμενο

UEFI windows


algox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2poqq75.jpg2czvz8k.jpgπαιδια θελω να γραψω windows 10 σε εξωτερικο σκληρο.το θεμα ειναι πως εχω πολλα αρχεια μεσα.Αν περασω εκει τα windows θα μου κρατησει τα αλλα αρχεια?εχω cd με windows 7 αλλα στο bios εχει την εξης επιλογη οπως φαινεται στις παραπανω φωτογραφιες.Υποδοχη για dvd rom εχει αλλα δεν εχω εγω.Με usb γινεται το format?

To μοντελο του λαπτοπ ειναι το Turbox W950TU

Επεξ/σία από algox
Δημοσ.

Αυτό που θέλεις να κάνεις δεν γίνεται με τον κλασσικό τρόπο εγκατάστασης των windows.

Ο ένας (και επίσημος) τρόπος είναι μέσα από windows 8 enterprise και την επιλογή wtg (windows-to-go). Με αυτό θα έχεις μια πλήρως λειτουργική εγκατάσταση των 8 enterprise, όπως τα έχεις ήδη στημένα, για δουλειά σε άλλους υπολογιστές και σε κίνηση. Προορίζεται για υπάλληλους που θέλουν να συνεχίζουν να δουλεύουν όπως δούλευαν στο γραφείο, όπου κι αν βρίσκονται.

Το κακό είναι ότι για να στηθούν σε usb θα πρέπει να πάρεις ειδικά και εγκεκριμένα usb stick για wtg τα οποία όμως είναι και ακριβά. Αυτά είναι στην ουσία ssd δίσκοι σε usb και είναι πολύ γρήγορα.

 

Ο άλλος (μη επίσημος) τρόπος είναι να ακολουθήσεις το παρακάτω βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=tQSbNIasGms

Δημοσ.

Ειμαι εδω και δε μπορω να κανω κατι.Καμια βοηθεια;Μηπως εδω πρεπει να κανω το format με εντολες?(commands)

Οποιος ξερει ας με βοηθησει plz2iw7zw0.jpg

Δημοσ.

η ερώτησή σου δεν είναι πλήρως σαφής(για μένα τουλάχιστον)

θες να γράψεις τα 10αρια σε εξωτερική μονάδα ώστε να εκκινήσεις απο αυτά και να τα περάσεις σε κάποιον υπολογιστή Η θες να κάνεις εγκατάσταση τα 10αρια σε εξωτερικό μέσο και απλά να το βάζεις στον εκάστοτε υπολογιστή και να έχεις το δικό σου Λ/Σ;

 

ΤΟ δευτερο γίνεται ΜΟΝΟ υπο αρκετούς περιορισμούς και συγκεκριμένη έκδοση των 10

Δημοσ.

Αν πας να γράψεις σε εξωτερικό σκληρό τα win 10 για να μπορέσεις να κάνεις boot και εγγραφή από εκεί, θα σου σβήσει ότι άλλα αρχεία έχεις μέσα.

Πρόσεξε διότι με τα περάματα που κάνεις θα χάσεις ότι άλλο έχεις μέσα!!

Δημοσ.

παιδια σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας.Το βρηκα και τελικα ηταν πολυ απλο.εκει που λεει: UEFI BOOT τα εκανα ολα disable f4 save & exit και μετα μου εκανε boot απο usb κανονικοτατα.περασα τα 10αρια και ολα κομπλε!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...