Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε Ολους,

Θελω να ρωτησω αν καποιος γνωριζει, που μπορω να βρω αυτοκολλητα, ανεξαρτητου σχηματος κ μεγεθους, σε λαπτοπ και βαλιτσα θελω να κολλησω αυτοκολλητα λογοτυπων απο μαρκες ρουχων π.χ Hurley, Volcom, vans και οτιδηποτε αλλο!

Δημοσ.

Καλησπερα σε Ολους,

Θελω να ρωτησω αν καποιος γνωριζει, που μπορω να βρω αυτοκολλητα, ανεξαρτητου σχηματος κ μεγεθους, σε λαπτοπ και βαλιτσα θελω να κολλησω αυτοκολλητα λογοτυπων απο μαρκες ρουχων π.χ Hurley, Volcom, vans και οτιδηποτε αλλο!

Σε πληρώνουν για να τους κάνεις διαφήμιση; Εαν ναι, ζήτα από τις ίδιες τις εταιρίες που θα τις διαφημίζεις. Αλλιώς, χωρίς να είμαι σίγουρος, αν πας σε καταστήματα που πουλάνε αυτά τα ρούχα ίσως και να έχουν, εγώ είχα πάει σε ένα χθες (μένω επαρχία σε χωριό, λίγο δύσκολο να σε κατατοπίσω που ακριβώς) και έβλεπα διάφορα αυτοκόλλητα κολλημένα στους τοίχους.

Δημοσ.

Μια χαρα θα γινει το λαπτοπ!

Τεσπα ευχαριστω παιδια!

Το ξερω οτι εχει ebay κσι τα σχετικα, αλλα τα θελω τωρα οχι σε 3 βδομαδες!

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, φαντάζομαι τα θες για να κάνεις καγκουρίες σαν μερικούς στο εξωτερικό που τα γεμίζουν απ'έξω.

Δημοσ.

Τι σας νοιαζει τι θελει να κανει και ποσο καγκουρας θα φαινεται. Ο καθενας γουσταρει αλλα πραγματα..

Δεν ρωτησε πως θα φαινεται αλλα που τα βρισκει.

Κατα τα αλλα, ρωτα σε καταστηματα με τις σχετικες μαρκες και skateοστυλ. Νομιζω θυμαμαι να πουλανε ή μπορει να εχουν κανενα στο συρταρι.

• Like 4
Δημοσ.

Θενκ γιου!

Ξερω ξερω γιατι απο κει παιρνω ρουχα κ μαζι δινουν αυτοκολλητα, αλλα τοτε δεν τα χρειαζομουν τα αυτοκολλητα! Τωρα που θελω δεν μπορω να βρω, ολοκληρη Αθηνα δεν εχει καποιο καταστημα με τετοια ειδη;

Δημοσ.

Τι σας νοιαζει τι θελει να κανει και ποσο καγκουρας θα φαινεται. Ο καθενας γουσταρει αλλα πραγματα..

Δεν ρωτησε πως θα φαινεται αλλα που τα βρισκει.

Κατα τα αλλα, ρωτα σε καταστηματα με τις σχετικες μαρκες και skateοστυλ. Νομιζω θυμαμαι να πουλανε ή μπορει να εχουν κανενα στο συρταρι.

Ακριβώς έτσι.

Ρωτάει ένας άνθρωπος (και όχι μόνο εδώ) που θα βρει το Χ πράγμα κι επειδή έκανε το "λάθος" να αναφέρει τι θέλει να το κάνει αμέσως (σχεδόν) όλοι λένε τη γνώμη τους για το τι θέλει να κάνει.

Δεν καταλαβαίνουμε πολλοί νομίζω ότι άλλα topics ζητάνε γνώμη και άλλα...γνώση.

Και η διαφορά ανάμεσα στα δύο είναι πολύ παραπάνω από ένα γράμμα ;)

Ακριβως!

+1000000 από μένα

Δεν με εκφράζει το στυλ που θες να δημιουργήσεις (ίσως θέμα ηλικίας) αλλά πραγματικά respect για την απάντηση η οποία τα λέει όλα χωρίς να δίνει λαβές για περιατέρω σχολιασμό

• Like 3
Δημοσ.

Ακριβώς έτσι.

Ρωτάει ένας άνθρωπος (και όχι μόνο εδώ) που θα βρει το Χ πράγμα κι επειδή έκανε το "λάθος" να αναφέρει τι θέλει να το κάνει αμέσως (σχεδόν) όλοι λένε τη γνώμη τους για το τι θέλει να κάνει.

+1000000 από μένα

Δεν με εκφράζει το στυλ που θες να δημιουργήσεις (ίσως θέμα ηλικίας) αλλά πραγματικά respect για την απάντηση η οποία τα λέει όλα χωρίς να δίνει λαβές για περιατέρω σχολιασμό

Να 'σαι καλα, και βεβαιως εχεις δικιο αλλα δεν μπορουμε να περασουμε τις αποψεις μας σε ολους, και δεν υπαρχει λογος αντιπαραθεσης για το τιποτα πραγματικα!

• Like 1
Δημοσ.

Να 'σαι καλα, και βεβαιως εχεις δικιο αλλα δεν μπορουμε να περασουμε τις αποψεις μας σε ολους, και δεν υπαρχει λογος αντιπαραθεσης για το τιποτα πραγματικα!

Once again respect για το σκεπτικό σου.

Αν μάλιστα είσαι νέος άνθρωπος (δεν σε ξέρω) τότε πραγματικά μπορώ να σκεφτώ ότι δεν χάθηκε κάθε ελπίδα (σε πολλούς τομείς)

• Like 1
Δημοσ.

Once again respect για το σκεπτικό σου.

Αν μάλιστα είσαι νέος άνθρωπος (δεν σε ξέρω) τότε πραγματικά μπορώ να σκεφτώ ότι δεν χάθηκε κάθε ελπίδα (σε πολλούς τομείς)

Να'σαι καλα και παλι, οπως σκεφτεστε και εσεις για την δικια μου γενια, ετσι και γω σκεφτομαι για την επομενη γενια που τις περισσοτερες φορες μας απογοητευει,και το θεωρω, 'σχεδον' λαθος ολων μας! Υ.Γ 20 ειμαι!

Δημοσ.

Ακριβώς έτσι.

+1000000 από μένα

Γενικά συμφωνώ, αλλά καμιά φορά χρειάζεται και καμιά γνώμη! Θυμάμαι πχ ένα θέμα που στο περίπου έλεγε είμαι άνεργος, χωρίς εισόδημα, οι γονείς στον τηρεσία, πως μπορώ να πάρω smartphone των 700€ με δόσεις; Ε εκεί λες μια γνώμη :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...