ikaruga24 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μην το σκέφτεσαι καθόλου τότε, το παίρνεις άνετα. Πραγματικά στα λεφτά του δεν παίζει τίποτε τόσο αξιόλογο με τόσα πολλά high end στοιχεία. Τώρα για εμένα θα δω τι θα κάνω, ή θα πάω προς Honor 8 ή θα κάνω λίγο υπομονή παραπάνω για να τσιμπήσω κάνα moto z play το οποίο φαντάζομαι ότι θα καταφέρει να φτάσει γύρω στα 350 σχετικά σύντομα.
mp44christos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Φιλε παρε τοτε μεταχειρισμένο το 6π. στα 300 θα βρεις και με θήκες και με τζαμακι.
mp44christos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Συμφωνώ αλλά δεν έχω αγοράσει ποτέ μεταχειρισμένο και γενικά προτιμώ να παίρνω καινούρια τηλέφωνα. Σε τιμή το Nexus θεωρείται ότι δεν είναι υπερκοστολογημένο και είναι καλή για αγορά; Αν ηταν στα 300 θα ηταν καλη αγορα... Αφου σε ενδιαφέρουν τ roms το 6π η το style θα σου αρεσουν μονο... Το 6π εχει υπερβολικά πολλά roms να διαλέξεις (δεκαπλάσια απο το στυλε θα ελεγα). Σαν εναλλακτική υπαρχει και oneplus.
mp44christos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό είναι το ζήτημα, ότι αν παίζεις με roms τα διαθέσιμα κινητά είναι πολύ λίγα. Στα 300 από πολύ δύσκολο έως αδύνατο το βλέπω για το Nexus 6p. Και 350 να ήταν, θα το αγόραζα, αλλά τώρα είναι 400+. Το one plus από ό,τι ξέρω έχει 4 βδομάδες αναμονή και δεν είμαι και τόσο ζεστός να αγοράσω από έξω. Οπότε, προς το παρόν, μόνο την επιλογή του moto x style έχω. 300 με 350 το βρίσκεις μεταχειρισμενο στις αγγελίες με θήκες και τζαμακι. Για την χρήση που το θες πιστεύω καλα ειναι.
ikaruga24 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Λοιπόν παιδιά το θέμα κλείνει. Ξαναπήρα Moto X style αλλά αυτή τη φορά το λευκό με bamboo + powerbank 12000 xiaomi στα 12 ευρώ (δεν μου αρέσει η λύση 100% αλλά θα την παλέψω και τα υπόλοιπα που θα μάζευα για Moto Z play θα γίνουν μεταχειρισμένο PS4. Ευχαριστώ όλους που ασχολήθηκαν με το θέμα μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα