Προς το περιεχόμενο

Black screen με το που ανοίγει το desktop


garanis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Προχτές ξαφνικά ενω ειχα αφησει το pc σε sleep mode το ανοιξα και μου βγαζει μαύρη οθόνη. Απο πίσω φαίνεται οτι τα Windows τρεχουν κανονικα καθως ακούγονται ήχοι απο usb stick. Το κλείνω απο το κουμπι και μολις ανοιγει δεν εμφανίζεται τπτ ουτε το σήμα απο τα bios παρα μονο μαύρη οθονη και πάλι φαίνεται οτι απο πισωτα φορτονει τα Windows απο τονηχο απο usb stick οταν από συνδέω την οθονη κτλ. Τρεχω win 10 kai othoni u2410 dell. Dokimasa kalwdio vga kaipali to idio. Προσπαθώ να μπω στο bios πατωντας f8 f10 alla tpt... Κάποιος μια λύση. Sos παρακαλω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από τα λεγόμενα σου υποθέτω πως είναι σταθερός Η/Υ. Δοκίμασε μια άλλη οθόνη ή βάλε την οθόνη σου σε άλλο Η/Υ. Έτσι θα σιγουρευτούμε πως δεν φταίει η οθόνη.

Αν είναι laptop θα έχει βύσμα VGA συνέδεσε μια εξωτερική οθόνη. Αν και πάλι δεν βλέπεις τίποτα μάλλον έκαψε κάρτα γραφικών.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι ειναι Desktop .Μολις εβαλα αλλη οθονη και λειτουργει ... Στην παλια την δοκιμασα για extension kai den doulevei .Εκανα και το test χρωματων και δουλευουν κανονικα ...γνωριζει κανενας τπ γιατι δεν δουλευει ι αν παιζει κατι απο το συστημα ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημερα !!!Δοκιμασα αλλη οθονη - εδειχνε κανονικα - εκανα update τους drivers της καρτας γραφικων (μου ειχε μηνυμα οτι υπαρχουν διαθεσιμοι - και αφου εγινε το update , επαιζα με τις ρυθμισεις της οθονης (απο την οθονη ) και ξαφνικα θαυμα !!! Η οθονη εδειχνε μονο στο custom color sta presets ( εχει πχ Standar -game - multimedia ..... adobe rgb  kai Custome ) . Η οθονη δειχνει μονο στο Custome ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρώτο σου θέμα από ότι κατάλαβα λύθηκε ήταν πρόβλημα στην οθόνη. 

Για το θέμα που δημιουργήθηκε μετά το "σκάλισμα" της νέας οθόνης, κοίτα κάπου αν έχεις εργοστασιακές ρυθμίσεις, κάποιο reset για να την επαναφέρεις.  Μια άλλη λύση, αποσύνδεσε την από το ρεύμα και τον Η/Υ και άφησε την για λίγη ώρα. Πιστεύω θα επανέρθει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...