Πανος999 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Τι θα λεγατε να γραφαμε για το mm club?Δηλαδη τι εχουμε κερδισει κ με ποσα ευρω αγορες..(πανω κατω)Γιατι μου φαινεται σαν να μας κοροιδευουν λιγο..
NikosKallithea Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Τι να κερδίσεις δηλαδή όταν η τιμή είναι 50-100 ευρώ μεγαλύτερη από τον ανταγωνισμό 1 1
idomeneas7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Νομίζω 5 ευρώ έκπτωση που ήταν με την πρώτη αγορά. Είχα ρωτήσει και η τρίτη αγορά ήταν κάτι χαζό, usb flash ή κάτι τέτοιο. Δεν έχω φτάσει μέχρι εκεί γιατί δεν είδα να έχει νόημα. 1
Ghost_Rider Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Να γραψουμε για μια αλυσιδα που ανηκει στο καλαθι των αχρηστων... 1
Πανος999 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Αυτο λεω..μου ειχαν πει οτι αναλογως τα λεφτα που κανουν οι αγορες σου,ειναι κ τα δωρα..Κ εχουμε κανει 3 αγορες με τν καρτα μου!!μια εγω,μια ο μπαμπας κ μια ο ξαδερφος..Συνολικη αξια αγορων 1100..Κ κερδισα μια δωροεπιταγη των 5 ευρω(κ αυτη με αγορες πανω απο 30 ευρω)κ ενα ψηφιακο ρολοι αξιας 9 ευρω!!Δηλαδη αν οι αγορες μου ηταν 30 ευρω,τι θα μου δινανε;100 γραμμαρια φυστικια;Εκτος κ αυτοι απ τη λιστα μου.. 1
azuli Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δηλαδη αν οι αγορες μου ηταν 30 ευρω,τι θα μου δινανε; 100 γραμμαρια φυστικια; Εκτος κ αυτοι απ τη λιστα μου.. για 30 γραμμαρια το κοβω
KoreanW Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Για την ιστορία του πράγματος, αν υπήρξε κάποιος που πίστεψε σε αυτό το πρόγραμμα επιβράβευσης καλά θα κάνει να το ξανασκεφτεί. https://www.mediamarkt.gr/club Oυπς... Η σελίδα που ψάχνεις κάπου έχει παραπέσει! Μην ανησυχείς, έχουμε άλλες καλύτερες !!!
StamTheMan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, KoreanW είπε Για την ιστορία του πράγματος, αν υπήρξε κάποιος που πίστεψε σε αυτό το πρόγραμμα επιβράβευσης καλά θα κάνει να το ξανασκεφτεί. https://www.mediamarkt.gr/club Oυπς... Η σελίδα που ψάχνεις κάπου έχει παραπέσει! Μην ανησυχείς, έχουμε άλλες καλύτερες !!! Κανεις δεν πιστεψε. Μιλαμε για το χειροτερο "μεγαλο" καταστημα που υπαρχει. Και μην ξεθαβεις τους νεκρους μαν,πανε 4 χρονια..
KoreanW Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 α όχι καμία πρόθεση να τους ξεθάψω το πρόγραμμα έτρεχε μέχρι πριν μερικούς μήνες και ακόμα θα βρεις ενεργό μπανεράκι στη σελίδα τους ενημερωτικά πλέον για όποιον είχε καρτούλα τους
StamTheMan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, KoreanW είπε α όχι καμία πρόθεση να τους ξεθάψω Τωρα παντως ειναι θαμμενο για τα καλα,ουτε οι ιδιοι δεν παιζει να θυμουνται οτι υπηρξε. Μονο ενα θλιβερο thread στο insomnia θα φανερωνει στους μελλοντικους ταξιδιωτες,οδοιπορους και εξερευνητες του διαδικτυου,οτι υπηρξε καποτε κατι τετοιο. Αντε να ακολουθησει και η αλυσιδα σιγα σιγα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, StamTheMan είπε Κανεις δεν πιστεψε. Μιλαμε για το χειροτερο "μεγαλο" καταστημα που υπαρχει. Και μην ξεθαβεις τους νεκρους μαν,πανε 4 χρονια.. Ορισμένοι νεκροί ανασταινονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα