Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα σταθώ καθόλου στην τιμή και στην ποιότητα του ηχείου.Στο πρώτο γιατί απευθύνεται σε μια συγκεκριμένη αγορά και στο δεύτερο γιατί αν δεν ακουσεις την απόδοση δεν μπορείς να έχεις άποψη.

Θα σταθώ στα σχόλια που διαβάζω για κιτς και κακάσχημο.

Προσωπικά το βρίσκω πανέμορφο. Είναι από τις ποιο όμορφες και εμπνευσμένες υλοποιήσεις μοντέρνου βιομηχανικού ντιζάιν που έχω δει ποτέ μου.

Σίγουρα το τι βρίσκεις όμορφο είναι υποκειμενικό. Το να αναγνωρίζεις όμως την ομορφιά και την αξία ενός έργου τέχνης είναι και θέμα καλλιέργειας.

Και στην Ελλάδα η παιδεία περί τέχνης είναι μηδενική.

Δεν περιμένω βέβαια και κάτι παραπάνω από μια χώρα τις οποίας οι χωριάτες στοιβάχτηκαν στις ασχημότερες οικοδομές του κόσμου και έγιναν αστοί μέσα σε μια νύχτα με τον νόμο της αντιπαροχής, ζούνε στις πόλεις με τις ασχημότερες οικοδομές της Ευρώπης και πετούνε σκουπίδια χωρίς κανένα ενδοιασμό μπροστά στα αρχαία και βυζαντινά τους μνημεία που θαυμάζει όλος ο κόσμος.

Ηθελα να ήξερα εσείς που λέτε πως το συγκεκριμένο ηχείο είναι κακάσχημο και κιτς αν έχετε πάει ποτέ σε όλα τα μουσεία της πόλης σας, αν παρακολουθείται καθόλου την μοντέρνα και σύγχρονη τέχνη, πόσες ώρες έχετε καθίσει μπροστά σε κάποιον πίνακα μεγάλου ζωγράφου για να νιώσετε  το συναίσθημα που ήθελε να αναπαράγει ο καλλιτέχνης του.

Αν έχετε κάνει όλα τα παραπάνω τότε η άποψή σας είναι σεβαστή. Αν όχι τότε καλά θα ήτανε να καθίσετε να αναρωτηθείτε γιατί μια εταιρία που έχει παράγει μερικά από τα ομορφότερα αυτοκίνητα του κόσμου κατέληξε σε αυτό το σχέδιο για κάτι που κοστίζει μια μικρή περιουσία.

• Like 2
  • Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

anax111 θα συμφωνησω μαζι σου το ειπες  πολυ καλυτερα απο μενα  προσωπικα δεν το εχω δει/ακουσει απο κοντα,

δυστηχως  λογω χρονου δεν εχω επισκεφτει ολα τα μουσεια αλλα οτι μπορω κανω,σιγουρα το τι κρινει κανεις ομορφο και σικ ειναι αντικειμενικο αλλα πιστευω  οτι οι πιο πολλοι εδω μεσα αν εκαναν μια  κληρωση για το τιμονι μιας Lamborghini Murcielago ακομα και μιας Miura θα παιρναν μερος, περι παιδειας θα συμφωνησω ακομα εχουμε πολυυυυυ δρομοοοοο αυτο πιστευω ισχυει για τους  πιο πολλους απο εμας δεν ξερουμε να κρινουμε  πινακες και εργα  τεχνης

Δημοσ.

Δεν θα σταθώ καθόλου στην τιμή και στην ποιότητα του ηχείου.Στο πρώτο γιατί απευθύνεται σε μια συγκεκριμένη αγορά και στο δεύτερο γιατί αν δεν ακουσεις την απόδοση δεν μπορείς να έχει άποψη.

Θα σταθώ στα σχόλια που διαβάζω για κιτς και κακάσχημο.

Προσωπικά το βρίσκω πανέμορφο. Είναι από τις ποιο όμορφες και εμπνευσμένες υλοποιήσεις μοντέρνου βιομηχανικού ντιζάιν που έχω δει ποτέ μου.

Σίγουρα το τι βρίσκεις όμορφο είναι υποκειμενικό. Το να αναγνωρίζεις όμως την ομορφιά και την αξία ενός έργου τέχνης είναι και θέμα καλλιέργειας.

Και στην Ελλάδα η παιδεία περί τέχνης είναι μηδενική.

Δεν περιμένω βέβαια και κάτι παραπάνω από μια χώρα τις οποίας οι χωριάτες στοιβάχτηκαν στις ασχημότερες οικοδομές του κόσμου και έγιναν αστοί μέσα σε μια νύχτα με τον νόμο της αντιπαροχής, ζούνε στις πόλεις με τις ασχημότερες οικοδομές της Ευρώπης και πετούνε σκουπίδια χωρίς κανένα ενδοιασμό μπροστά στα αρχαία και βυζαντινά τους μνημεία που θαυμάζει όλος ο κόσμος.

Ηθελα να ήξερα εσείς που λέτε πως το συγκεκριμένο ηχείο είναι κακάσχημο και κιτς αν έχετε πάει ποτέ σε όλα τα μουσεία της πόλης σας, αν παρακολουθείται καθόλου την μοντέρνα και σύγχρονη τέχνη, πόσες ώρες έχετε καθίσει μπροστά σε κάποιον πίνακα μεγάλου ζωγράφου για να νιώσετε  το συναίσθημα που ήθελε να αναπαράγει ο καλλιτέχνης του.

Αν έχετε κάνει όλα τα παραπάνω τότε η άποψή σας είναι σεβαστή. Αν όχι τότε καλά θα ήτανε να καθίσετε να αναρωτηθείτε γιατί μια εταιρία που έχει παράγει μερικά από τα ομορφότερα αυτοκίνητα του κόσμου έδωσε κατέληξε σε αυτό το σχέδιο για κάτι που κοστίζει μια μικρή περιουσία.

Ακόμα και ο τελευταίος στον κόσμο να ήμουν από άποψη τέχνης....  ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ !!!!!

ΕΛΕΟΣ !!!!

Δημοσ.

Wnet βγες στους δρόμους να βροντοφωνάξεις. Να κάνεις δίωρη στάση εργασίας, κάτι τέλοσπαντον! Τα θαυμαστικά σου είναι απλά λίγα11!!11!!!!11

• Like 1
Δημοσ.

Wnet βγες στους δρόμους να βροντοφωνάξεις. Να κάνεις δίωρη στάση εργασίας, κάτι τέλοσπαντον! Τα θαυμαστικά σου είναι απλά λίγα11!!11!!!!11

αν και το λες ειρωνικά, έχεις δίκαιο.... τι θέλω κι ασχολούμαι;

θα αφήσω όσους το θαυμάζουν και κόπτονται τόσο να συνεχίσουν να το κάνουν και θα πάω να θαυμάσω και εγώ εκεί που νομίζω....

• Like 1
Δημοσ.

wnet δεν ειναι θεμα  θαυμασμου απλα  οι πιο πολλοι μπαινουν για να σπασουν πλακα  και γι αυτο ενας  διαλογος  καταληγει να  γινεται απλα  ''μουτζουρα'', εγω  προσωπικα δεν σου λεω  αν μαρεσει η οχι αλλα αντικειμενικα κανεις  μας  δεν το εχει  δει απο κοντα  απλα  οι πιο πολλοι βλεπουν ενα  απιαστο για μας  νουμερο και νομιζουν οτι νταξει καλο θα  ηταν  να τρολλαρουν λιγο

Δημοσ.

Η διαφορα βρισκεται καθαρα στον τροπο σκεψης. ενας ανθρωπος ο οποιος ζει με 5-10-100 χιλιαρικα το χρονο, βλεποντας ενα τετοιο προιον, ακουσια το μυαλο του παει στη χρησιμοτητα του προιοντος στην ομορφια του, και γενικοτερα στο αν ολα αυτα που εχει μαθει στη ζωη του οτι εχουν αξια αντιπροσωπευονται απο την αξια του προιοντος. Προφανως και οχι, διοτι οπως σωστα ειπωθηκε, το πρωτο που μας ερχεται στο μυαλο, ειναι οτι με 20 χιλιαρικα στηνουμε ηχοσυστημα να κανουμ παρτυ σε γηπεδο.

Οταν ομως καποιος ζει με με 1-2-50-100 εκατομμυρια ευρω το χρονο, εχει δυο τρεις φεραρι ή λαμποργκινι στο γκαραζ του καθε σπιτιου του, δε βλεπει ενα ηχοσυστημα, αλλα απλα ενα συλλεκτικο κομματι, που απλα μπορει να ηταν ολο το υπολοιπο σχεδιο, και χωρις ηχεια να μην εβγαζε καν ηχο. Παλι το ιδιο θα ηταν για αυτον, ενα ακομη συλλεκτικο κομματι που εβγαλε μια εταιρια που ουτως η αλλως και τα αμαξια της ειναι συλλεκτικα. Αρα για αυτον η αποκτηση του, ειναι το ιδιο πραγμα με την αποκτηση του οποιουδηποτε αλλου συλεκτικου αντικειμενου, απο ενα γαντι η μια μπαλα, μεχρι ενα πινακα ενος ζωγραφου που δεν τον ξερει ουτε η μανα του αλλα καποιοι καταφεραν να τον κανουν συλλεκτικο.

Αλλα ποσά, αλλος τροπος σκεψης.

• Like 2
Δημοσ.

μαύρο, πορτοκαλί, κόκκινο και κίτρινο χρώμα !!! Αυτο ειναι και το μεγαλυτερο προβλημα.. σε τι χρωμα να το παρω..

Δημοσ.

αν και το λες ειρωνικά, έχεις δίκαιο.... τι θέλω κι ασχολούμαι;

θα αφήσω όσους το θαυμάζουν και κόπτονται τόσο να συνεχίσουν να το κάνουν και θα πάω να θαυμάσω και εγώ εκεί που νομίζω....

Φυσικά και σου κάνω πλάκα μην το πάρεις προσωπικά. Είπαμε πως είναι δικαίωμα του καθενός να έχει διαφορετική αίσθηση του κομψού και του κιτς και επίσης ένα αντικείμενο αναδεικνύεται ή κατακρημνίζεται και από τον περιβάλλων χώρο .

Δημοσ.

Ένα ιδιαίτερο αντικείμενο για ιδιαίτερα γούστα και ακόμα πιο ιδιαίτερα πορτοφόλια. Όσοι πιστοί θα προσέλθουν.**Off-topic** Αυτό που δυστυχώς είναι θλιβερα κοινό και καθόλα ΜΗ ιδιαίτερο είναι πως σχεδόν κάθε αρθρο γίνεται αφορμή να βγάλουμε ολοι τον κομπλεξισμό μας από οποία οπτική γωνία και αν εξεταζουμε το θέμα. Είναι πραγματικά απογοητευτικό πώς καθε θέμα μετατρέπεται σε flame πλέον. Μερικοί έχετε ξεχάσει η δεν μαθατε ακομα, ανεξαρτητα απο ηλικια, τι πάει να πει διάλογος και ανταλλαγή απόψεων και επιδίδεστε σε αγώνες ανάδειξης του εγώ σας.

• Like 1
Δημοσ.

Πιανεται κοροϊδο ο Ελληνας? Αυτα ειναι για κατι βλακες που δεν ξερουν να ξοδεψουν σωστα τα λεφτα τους. 400 πανερια λουλουδια πεταμε με αυτα τα λεφτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...