Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα κανατε ποτε σχεση (η κατι αλλο) με καποιον/α που δεν σας πολυαρεσει, μονο και μονο για να νιωθετε (η να λετε) οτι εχετε σχεση η για να προσθεσετε ενα λιθαρακι ακομα στις εμπειριες σας; Η εστω, νιωσατε ποτε οτι τωρινη ή τοτε σας, σχεση , δεν ειχε μελλον επειδη ψαχνατε κατι περισσοτερο;

Συνηθως η παραπανω ατακα ταιριαζει και την λενε οι.. "εμπειροι" σε νεους. Οχι σε νεες διοτι, φανταζομαι, οσες εχω γνωρισει στους κυκλους μου τοσα χρονια, αυτες καθε τους σχεση πιστευουν οτι το ταιρι τους θα ειναι ο ενας και μοναδικος. Βλεπε 14χρονα με τη καραμελα του Σαγαπω, που φτανουν στα 23 και το εχουν πει ηδη σε τεσσερις διαφορετικους. Οχι οτι φταινε αυτες βεβαια, συνηθως.

Αφορμη για το θεμα γνωστος μου, που τα ειχε πριν κατι μηνες με 10αρι πχ, και μετα απο μηνες απραξιας και ασκοπης προσπαθειας, τον κερδισε ενα 6αρι αυτες τις μερες. Δεν εχω προβλημα με αυτο, απλως αναρωτιεμαι τι τον ωθησε να ριξει τα στανταρ του, και αν βλεπει μελλον σε αυτη τη σχεση , ποσο μαλλον οταν στο παρελθον του ειχε ηδη πανω απο 8αρια. Απ την αλλη ισως αυτος να βλεπει τα δικα μου τα 6αρια σαν 10αρια. (Σημειωση: για μενα 1=υπερβαρος, 12= νευρικη ανορεξια). Επισης οκ παιζει να εχει βρει καλυτερο χαρακτηρα ατομου που θελει για σχεση, αλλα ταιριαζει και αυτη η περιπτωση με τον τιτλο.. Και με τη πρωτη παραγραφο.

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μου συμβαίνει συνέχεια, ολες μου οι σχεσεις με βλεπανε ως ο ασχημος που θα περασω καμια βδομαδα μαζι του ετσι για εμπειρία, ολες ομως κ οι 2153

• Like 5
Δημοσ.

Σπαλιαρας και ετσι

με πλατη στον τοιχο πρεπει να προχωρας για να μην σε φανε τα σκαγια.

Εγω ειμαι παλιοπαραξενος αν δεν μου αρεσει κατι στον χαρακτηρα της δεν πα να ειναι και "12αρι" απλα δεν.Επισης θεωρω βλακωδες το να λες μπαζα κτλ και εγω κατι γκομενες με υπερβολικα ντυσηματα μαλλια υπερπαραγωγες τουπε θεογκομενας κτλ τις θεωρω σαβουρες για εσενα μπορει να ειναι "12αρια" η ομορφια ειναι καθαρα υποκειμενικο κριτηριο.Η μαλλον οχι η ομορφια εχει αντικειμενικα κριτηρια το πια θα θεωρεις εσυ το καλυτερο για εσενα ειναι υποκειμενικο.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω ειμαι παλιοπαραξενος αν δεν μου αρεσει κατι στον χαρακτηρα της δεν πα να ειναι και "12αρι" απλα δεν.Επισης θεωρω βλακωδες το να λες μπαζα κτλ και εγω κατι γκομενες με υπερβολικα ντυσηματα μαλλια υπερπαραγωγες τουπε θεογκομενας κτλ τις θεωρω σαβουρες για εσενα μπορει να ειναι "12αρια" η ομορφια ειναι καθαρα υποκειμενικο κριτηριο.Η μαλλον οχι η ομορφια εχει αντικειμενικα κριτηρια το πια θα θεωρεις εσυ το καλυτερο για εσενα ειναι υποκειμενικο.

Αν προσεξες στη τελευταια παραγραφο ακομα και το θεμα του χαρακτηρα ειναι ταιριαστο με τον τιτλο. Αν δεν σου αρεσει ο χαρακτηρας καποιας γιατι να τα φτιαξεις μαζι της πχ, και ας ειναι μοντελο..

Δημοσ.

Φαίνεται το ποιον του OP από τη κλίμακα.

Εγώ χρησιμοποιώ στα 100 να εχω και μεγαλύτερη ευελιξία.

Δημοσ.

Φαίνεται το ποιον του OP από τη κλίμακα.

Εγώ χρησιμοποιώ στα 100 να εχω και μεγαλύτερη ευελιξία.

Και εγω χρησιμοποιω το, στα 666 με το ανωτατο οριο τη πιο διαβολικη περιπτωση.

Επιφανειακο θεμα ναι, λυπαμαι που δημοσιευω αποψεις που ολοι εχετε μεσα σας αλλα δεν τις εξωτερικευετε για κρατησετε χαρακτηρα.

Μπαζο, δεν θεωρω κανενα ατομο. Και εγω μπαζο ειμαι. Απλως ειναι ενας πιασαρικος τιτλος μιας ατακας που οι περισσοτεροι ξερουμε, παρασκευη ειναι..Τρολ οχι. Αν ελεγα λιγοτερο εμφανισημο ατομο η λιγοτερο καλο σε θεμα χαρακτηρα ατομο, θα ηταν ευγενικο, αλλα.. Η ευγενεια μας μαρανε, καθως χανεται η ουσια.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει αυτό το "μπαζώνεις για να χτίσεις".Όποιας της αρέσεις και σου αρέσει απλά προχωράς χωρίς να το σκέφτεσαι,δεν είναι πυρηνική φυσική το πράγμα.Χώρια πλέον που το τι είναι μπάζο και τι δεν είναι σηκώνει μεγάλη κουβέντα.Βλέπεις κάτι γκόμενες που απλά έχουν αξιοπρεπέστατα σώματα,βάζουν δεν ξέρω και εγώ τι στα πρόσωπά τους όταν βγαίνουν βράδυ και το παίζουν ντίβες στα fb και στα Instagram ενώ άμα τις δεις άβαφες από κοντά ξενερώνεις την ζωή σου.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...