sam75 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Εβγαλα χρήματα σαββατοκύριακο από ΑΤΜ και σήμερα μου γράφει στην απόδειξη ότι βγήκαν 12/12 δηλαδή σήμερα, έτσι γίνεται πάντα;
sam75 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Σήμερα πέρασε λογιστικά η ανάληψη. Έτσι δηλαδή δουλεύει το σύστημα; είναι σίγουρο;
makfil Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Το ΣΚ είναι αργίες και όλες οι τραπεζικές πράξεις λογίζονται τη ΔΕ. 1
sam75 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Το ΣΚ είναι αργίες και όλες οι τραπεζικές πράξεις λογίζονται τη ΔΕ.Ωραιος, μπορεί να βγάλει κάποιος χρήμα με το βιβλιάριο μου κ ταυτότητα; Η πρέπει να είμαι εγώ;
Joshua21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ωραιος, μπορεί να βγάλει κάποιος χρήμα με το βιβλιάριο μου κ ταυτότητα; Η πρέπει να είμαι εγώ; Μόνο αν είναι συνδικαιούχος στο λογαριασμό, και μόνο αν έχει τη δική του ταυτότητα. 1
gokuthelegend Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Σε ποια τράπεζα είσαι; Εγώ είμαι στην Πειραιώς και οι κινήσεις στο ΑΤΜ εμφανίζονται κανονικά το Σαββατοκύριακο. Μάλιστα όταν γυρνάω σπίτι μπαίνω στο e-banking και βλέπω άμεσα ότι κινήσεις έκανα, ακόμη και αν η ανάληψη των χρημάτων έγινε 10 λεπτά πριν (το σπίτι μου με το ΑΤΜ της συγκεκριμένης τράπεζας είναι σε απόσταση αναπνοής).
isay Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Σε ποια τράπεζα είσαι; Εγώ είμαι στην Πειραιώς και οι κινήσεις στο ΑΤΜ εμφανίζονται κανονικά το Σαββατοκύριακο. Μάλιστα όταν γυρνάω σπίτι μπαίνω στο e-banking και βλέπω άμεσα ότι κινήσεις έκανα, ακόμη και αν η ανάληψη των χρημάτων έγινε 10 λεπτά πριν (το σπίτι μου με το ΑΤΜ της συγκεκριμένης τράπεζας είναι σε απόσταση αναπνοής). Κάποια ΑΤΜ ειναι με απευθείας κατάθεση μετρητων (χωρίς φακελο) γιατί εχουν μετρητη. Αυτα εμφανίζουν τη συναλλαγή απευθείας (αν και οι υπάλληλοι κάνουν καταμέτρηση-επαλήθεση την επομενη εργάσιμη. Οσα ΔΕΝ εχουν το παραπάνω σύστημα, γινεται καταθεση και η καταμέτρηση/καταχώρηση γινεται την επομενη εργάσιμη που θα γινει η καταμετρηση απο τους υπαλλήλους. 1
gokuthelegend Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Κάποια ΑΤΜ ειναι με απευθείας κατάθεση μετρητων (χωρίς φακελο) γιατί εχουν μετρητη. Αυτα εμφανίζουν τη συναλλαγή απευθείας (αν και οι υπάλληλοι κάνουν καταμέτρηση-επαλήθεση την επομενη εργάσιμη. Οσα ΔΕΝ εχουν το παραπάνω σύστημα, γινεται καταθεση και η καταμέτρηση/καταχώρηση γινεται την επομενη εργάσιμη που θα γινει η καταμετρηση απο τους υπαλλήλους. Ο δημιουργός του θέματος μιλάει για ανάληψη χρημάτων, όχι για κατάθεση. Εβγαλα χρήματα σαββατοκύριακο από ΑΤΜ και σήμερα μου γράφει στην απόδειξη ότι βγήκαν 12/12 δηλαδή σήμερα, έτσι γίνεται πάντα;
sam75 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Λοιπόν πάμε ξανά. Είμαι Πειραιώς τράπεζα. Έκανα ανάληψη νομίζω Σάββατο, σήμερα βλέπω το ίδιο ποσόν με ημερομηνία όμως 12/12 και όχι 10/12. Και ρωτάω : το σημερινό είναι του Σαββάτου η μου άρπαξε κάποιος λεφτά; Σε ποια τράπεζα είσαι; Εγώ είμαι στην Πειραιώς και οι κινήσεις στο ΑΤΜ εμφανίζονται κανονικά το Σαββατοκύριακο. Μάλιστα όταν γυρνάω σπίτι μπαίνω στο e-banking και βλέπω άμεσα ότι κινήσεις έκανα, ακόμη και αν η ανάληψη των χρημάτων έγινε 10 λεπτά πριν (το σπίτι μου με το ΑΤΜ της συγκεκριμένης τράπεζας είναι σε απόσταση αναπνοής). Στη ίδια είμαστε, τι μπορεί να έγινε τότε; Μου φάγανε λεφτά;
gokuthelegend Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Λοιπόν πάμε ξανά. Είμαι Πειραιώς τράπεζα. Έκανα ανάληψη νομίζω Σάββατο, σήμερα βλέπω το ίδιο ποσόν με ημερομηνία όμως 12/12 και όχι 10/12. Και ρωτάω : το σημερινό είναι του Σαββάτου η μου άρπαξε κάποιος λεφτά; Στη ίδια είμαστε, τι μπορεί να έγινε τότε; Μου φάγανε λεφτά; που το βλέπεις αυτό; Πας στο ΑΤΜ και επιλέγεις να σου βγάλει τις τελευταίες κινήσεις, ή πας στο κατάστημα και κάνεις ενημέρωση βιβλιαρίου; Επίσης, από το Σάββατο πόσες αναλήψεις έκανες εσύ ο ίδιος;
sam75 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 που το βλέπεις αυτό; Πας στο ΑΤΜ και επιλέγεις να σου βγάλει τις τελευταίες κινήσεις, ή πας στο κατάστημα και κάνεις ενημέρωση βιβλιαρίου; Επίσης, από το Σάββατο πόσες αναλήψεις έκανες εσύ ο ίδιος;Πήγα πάλι σήμερα Να βγάλω χρήματα και πάντα πριν βγάλω βγάζω τις τελευταίες κινήσεις ναι. Μου γράφει ότι σήμερα έβγαλα 200. Το Σάββατο έκανα μια αυτά τα 200. Λογικά θα είναι αυτά απλά τα έγραψε σήμερα;
gokuthelegend Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 στις κινήσεις βγάζει τις 10 τελευταίες, οι προηγούμενες αναλήψεις που φαίνονται μέσα σε αυτές τις 10 τι ημερομηνίες έχουν;
kfyros Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Πήγα πάλι σήμερα Να βγάλω χρήματα και πάντα πριν βγάλω βγάζω τις τελευταίες κινήσεις ναι. Μου γράφει ότι σήμερα έβγαλα 200. Το Σάββατο έκανα μια αυτά τα 200. Λογικά θα είναι αυτά απλά τα έγραψε σήμερα; μήπως κοίταξες τις τελευταίες κινήσεις ΑΦΟΥ τράβηξες τα γιούρος ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα