makfil Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Ήρεμοι είμαστε και ήρεμα συζητάμε. Σωστά όσα λες, αλλά ο TS δήλωσε ότι δεν έχει ούτε e-banking ούτε ενημέρωση με SMS. @sam75 Στο 1ο σου post γράφεις Εβγαλα χρήματα σαββατοκύριακο από ΑΤΜ και σήμερα μου γράφει στην απόδειξη ότι βγήκαν 12/12 δηλαδή σήμερα, έτσι γίνεται πάντα; Αυτό σημαίνει ότι πήγες χθες ΔΕ στο ΑΤΜ και πήρες απόδειξη που αναφέρει και το υπόλοιπο.
sam75 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Ήρεμοι είμαστε και ήρεμα συζητάμε. Σωστά όσα λες, αλλά ο TS δήλωσε ότι δεν έχει ούτε e-banking ούτε ενημέρωση με SMS. @sam75 Στο 1ο σου post γράφεις Εβγαλα χρήματα σαββατοκύριακο από ΑΤΜ και σήμερα μου γράφει στην απόδειξη ότι βγήκαν 12/12 δηλαδή σήμερα, έτσι γίνεται πάντα; Αυτό σημαίνει ότι πήγες χθες ΔΕ στο ΑΤΜ και πήρες απόδειξη που αναφέρει και το υπόλοιπο. Ναι αλλά δεν ξέρω ποσα είχα Σάββατο γιστι πέταξα το χαρτί.
gokuthelegend Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Ναι αλλά δεν ξέρω ποσα είχα Σάββατο γιστι πέταξα το χαρτί. Δεν μιλάμε για 10-20 ευρώ που είναι αμελητέο ποσό, αλλά για 200 ευρώ. Δεν μπορείς να καταλάβεις αν σου λείπουν 200 ολόκληρα ευρώ παραπάνω; Πήγα πάλι σήμερα Να βγάλω χρήματα και πάντα πριν βγάλω βγάζω τις τελευταίες κινήσεις ναι. Μου γράφει ότι σήμερα έβγαλα 200. Το Σάββατο έκανα μια αυτά τα 200. Λογικά θα είναι αυτά απλά τα έγραψε σήμερα;
sam75 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Για να ρωτάω δεν μπορώ όχι. Λογικά δεν λείπουν όμως. Μου έκανε απλά εντύπωση που γράφει 12/12
logokrimenos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Όχι λογικά, σίγουρα δεν σου πήραν λεφτά. Απο την στιγμή που υπάρχει μόνο ΜΙΑ ανάληψη αυτές τις μέρες στα 200€, είναι αυτή που έκανες. Για λογιστικούς λόγους η τράπεζα έκανε την χρέωση 2 μέρες μετά, αν είχες e-banking και έμπαινες στον λογαριασμό σου θα έβλεπες οτι θα υπήρχαν δεσμευμένα αυτά τα 200€ και την Δευτέρα θα χρεωνόταν κανονικά στον λογαριασμό σου. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Το σίγουρο είναι πως δεν πήρε κανείς χρήματα από τον TS ούτε και χρεώθηκε 2 φορές. Απλά για κάποιο λόγο η λογιστική χρέωση έγινε 2 ημέρες μετά τη συναλλαγή. Και σε μένα στη συναλλαγή που περιέγραψα, το sms ότι έβγαλα λεφτά ήρθε 2 ημέρες μετά τη συναλλαγή... Το λογιστικό υπόλοιπο του λογαριασμού όμως, είχε μειωθεί άμεσα τη στιγμή της συναλλαγής. Δεν παίρνω ποτέ απόδειξη από τα ATM μιας και έχω sms και email alerts για όλες τις συναλλαγές, για να τσεκάρω εκείνη τη στιγμή τι ημερομηνία θα έγραφε το χαρτί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα