graig123 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 ξερετε τι χρειαζεται για να γινεις σεκιουριτας και ποσο κοστιζεi?
agamoi-thytai Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 https://www.google.gr/search?q=%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1+security
JohnTehGreek Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ξέχνα το πριν καν ξεκινήσεις. Ντελιβεράς βγάζει περισσότερα και έχει πιο νορμαλ ωράριο. Sorry για το οφ τοπικ, το καθήκον μου το έκανα. 1
Anorymous Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 ξερετε τι χρειαζεται για να γινεις σεκιουριτας και ποσο κοστιζεi?[/quote Υπάρχουν δύο τρόποι είτε πας σε ιεκ και κάνεις δύο χρόνια είτε πας σε κεκ και κάνεις εννιά μήνες.
dionisis1925 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Ξέχνα το πριν καν ξεκινήσεις. Ντελιβεράς βγάζει περισσότερα και έχει πιο νορμαλ ωράριο. Sorry για το οφ τοπικ, το καθήκον μου το έκανα. Έλα αρχηγέ αλήθεια ? Βγάζει ο Ντελιβεράς 800 ευρώ 5νθήμερο/8ωρο ? Sorry που στο χαλάω αλλά υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις και μάλλον δεν κάνεις σωστά το καθήκον , προφανώς είσαι εκτός κλάδου και απλά γράφεις ο,τι ακούς από εδώ και από εκεί. Όσο για τον φίλο που ρωτάει ΙΕΚ 2 χρόνια ή παρακολουθείς σεμινάρια που σε καμία περίπτωση δεν διαρκούν 9 μήνες,αν συμπληρώσεις 105 ώρες μαθημάτων μπορείς όταν βγει εξεταστική να δηλώσεις. Οι Εξετάσεις δεν είναι τόσο δύσκολες,αν διαβάσεις καλά και δεν απαντάς σαν τρελός θα περάσεις. 2
JohnTehGreek Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Έλα αρχηγέ αλήθεια ? Βγάζει ο Ντελιβεράς 800 ευρώ 5νθήμερο/8ωρο ? Sorry που στο χαλάω αλλά υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις και μάλλον δεν κάνεις σωστά το καθήκον , προφανώς είσαι εκτός κλάδου και απλά γράφεις ο,τι ακούς από εδώ και από εκεί. Όσο για τον φίλο που ρωτάει ΙΕΚ 2 χρόνια ή παρακολουθείς σεμινάρια που σε καμία περίπτωση δεν διαρκούν 9 μήνες,αν συμπληρώσεις 105 ώρες μαθημάτων μπορείς όταν βγει εξεταστική να δηλώσεις. Οι Εξετάσεις δεν είναι τόσο δύσκολες,αν διαβάσεις καλά και δεν απαντάς σαν τρελός θα περάσεις. Είμαι εκτός κλάδου. Ο γείτονας όμως που τον βλέπω καθημερινά είναι μέσα στον κλάδο. 400€ παίρνει (και κάτι ψιλά) και σκέφτεται να φύγει επειδή δεν την παλεύει όπως όλοι οι Σεριουριτάδες. Σεκιουριτάς που να δουλεύει 5νθήμερο/8ωρο με 800€ απλά δεν παίζει και αν παίζει άντε να είναι σε ποσοστό 2-3% από όλους τους Σεκιουριταδες που κυκλοφορούν.
dionisis1925 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Είμαι εκτός κλάδου. Ο γείτονας όμως που τον βλέπω καθημερινά είναι μέσα στον κλάδο. 400€ παίρνει (και κάτι ψιλά) και σκέφτεται να φύγει επειδή δεν την παλεύει όπως όλοι οι Σεριουριτάδες. Σεκιουριτάς που να δουλεύει 5νθήμερο/8ωρο με 800€ απλά δεν παίζει και αν παίζει άντε να είναι σε ποσοστό 2-3% από όλους τους Σεκιουριταδες που κυκλοφορούν. Εγώ ξέρω εμένα και άλλους 16 σίγουρα , υπάρχουν και άλλοι,γιατί σε άλλους κλάδους δεν υπάρχει εκμετάλλευση ? Αν δεν το κυνηγήσεις και κάτσεις σε μια εταιρεία που σε πηδάει ε συγνώμη κιόλας αλλά φταις και εσύ και όχι μόνο οι άλλοι. 2
oramatica Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 σεκιουριτας....το χειροτερο ωραριο μακραν....βαρετη δουλεια....κουραστικη....διχως ανοδο...γενικα μακρια.....το εχω κανει για χρονια... εκτος και αν εισαι σεκιουριτη σε κανα εφοπλιστη, εκει αλλαζει το θεμα.....
JohnTehGreek Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ ξέρω εμένα και άλλους 16 σίγουρα , υπάρχουν και άλλοι,γιατί σε άλλους κλάδους δεν υπάρχει εκμετάλλευση ? Αν δεν το κυνηγήσεις και κάτσεις σε μια εταιρεία που σε πηδάει ε συγνώμη κιόλας αλλά φταις και εσύ και όχι μόνο οι άλλοι. Δεν διαφωνώ ότι σε άλλους κλάδους υπάρχει εκμετάλλευση. Σε όλους υπάρχει θα έλεγα. Αλλά σαν σεκιουριτάς αν δεν πας σε μια τοπ εταιρία (βλέπε αυτούς στα μεγάλα καταστήματα, στο Μετρο, σε σημαντικά πρόσωπα κτλ.) τότε σίγουρα θα καταλήξεις να παίρνεις έναν ψωρομισθό και θα έχεις ένα κακό ωράριο!
Miracle Worker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ ξέρω εμένα και άλλους 16 σίγουρα , υπάρχουν και άλλοι,γιατί σε άλλους κλάδους δεν υπάρχει εκμετάλλευση ? Αν δεν το κυνηγήσεις και κάτσεις σε μια εταιρεία που σε πηδάει ε συγνώμη κιόλας αλλά φταις και εσύ και όχι μόνο οι άλλοι. Πες και σε τι πόστο ή σε τι περιοχή, να ξέρει και ο άνθρωπος τι κυνηγάει. *περιοχή εννοώ κανένα νησί όπως Κέρκυρα, Ρόδο, που έχει πιο πολλά λεφτά
e-tic Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 εκτος και αν εισαι σεκιουριτη σε κανα εφοπλιστη, εκει αλλαζει το θεμα..... Δεν νομίζω οτι οι εφοπλιστές ψωνίζουν ασφάλεια απο το πανέρι... Εκεί ζητάνε άλλα προσόντα (πολεμικές τέχνες, άδεια οπλοφορίας, ασφάλεια VIP κα.) 1
dionisis1925 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δεν διαφωνώ ότι σε άλλους κλάδους υπάρχει εκμετάλλευση. Σε όλους υπάρχει θα έλεγα. Αλλά σαν σεκιουριτάς αν δεν πας σε μια τοπ εταιρία (βλέπε αυτούς στα μεγάλα καταστήματα, στο Μετρο, σε σημαντικά πρόσωπα κτλ.) τότε σίγουρα θα καταλήξεις να παίρνεις έναν ψωρομισθό και θα έχεις ένα κακό ωράριο! Μόλις εγραψες δυο απο τα χειρότερα πόστα μετρό και μεγάλα καταστήματα μη δίνεις άκυρα παραδείγματα, για VIP δεν ψάχνουν φύλακα αρχηγέ αλλά μπράβους Υ.Γ Δεν είμαι σε νησί και ουτε μπορω να αποκαλυψω πόστο.
παπι Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δουλευα παλια, ειχε καλα λαφτα αλλα τα παρατησα επειδη η βαρεμαρα δεν παλευεται. Μια βδομαδα και γεια σας.
phanispal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Πάντως απ' το πολύ σύντομο πέρασμά μου απ' τον κλάδο, θεωρώ πως είσαι είτε πολύ τυχερός Διονύση, είτε το είχες το βυσματάκι σου για να παίρνεις 5€/ώρα με καλές συνθήκες. Αλλά και πάλι αυτό το κυλιώμενο ωράριο και οι νυχτερινές βάρδιες, σε διαλύουν σιγά-σιγά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα