Miracle Worker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Υ.Γ Δεν είμαι σε νησί και ουτε μπορω να αποκαλυψω πόστο. Προφανώς δε ζήτησα να πεις κάτι συγκεκριμένο, όσο πιο γενικό γίνεται, απλά να έχουμε μια ιδέα για τι μιλάμε. Τι είναι αυτό που δώσει την καλή θέση, η ευθύνη, η επικοινωνία, ο κίνδυνος, η απόσταση, σύμβαση απευθείας με την επιχείρηση, η άνοδος στην ιεραρχία κλπ. Πχ φαντάζομαι οι security-υποδοχή σε μερικές πολυεθνικές θα παίρνουν καλύτερα χρήματα.
Anorymous Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Το μόνο θετικό με τον σεκιουριτα είναι ότι βρίσκει δουλειά σχετικά εύκολα, αρκετή γνωστή μου βρήκαν έτσι δουλειά. 1
idomeneas7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Οι σεκιουριταδες υποδοχη τα ίδια σκατά παίρνουν με αυτούς στο μετρό. Δεν είμαι στον χώρο αλλά ξέρω διάφορα από Ασπις, που τωρα νομιζω ειναι g4s, από 3 άτομα που ήταν εκεί κάποτε. 'Εφυγαν αναγκαστικα και χωρίς αποζημίωση γιατί όταν θέλουν να σουτάρουν κάποιον, τον στέλνουν σε άθλια φύλαξη και πολύ μακριά από το σπίτι του για να παραιτηθεί. 1
EvilEyes Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Συνήθως το ωράριο είναι 12ωρο με 2.5-3 ευρώ η ώρα. Είναι βαρετή δουλειά με είτε πάρα πολύ ορθοστασια η πάρα πολύ καθισιό. Το θέμα είναι να σου κάτσει καλή φύλαξη. Γενικα εάν είσαι πιτσιρικάς η έχεις ανάγκη τα χρήματα και δεν υπάρχει επιλογή, είναι μια εναλλακτική λύση καθώς βρίσκεις δουλεια αρκετά εύκολα. 1
zio10 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ ξέρω εμένα και άλλους 16 σίγουρα , υπάρχουν και άλλοι,γιατί σε άλλους κλάδους δεν υπάρχει εκμετάλλευση ? Αν δεν το κυνηγήσεις και κάτσεις σε μια εταιρεία που σε πηδάει ε συγνώμη κιόλας αλλά φταις και εσύ και όχι μόνο οι άλλοι. Πιστεύω ότι εσύ και οι άλλοι 16 είστε η εξαίρεση πάντως. Πόσοι να δουλεύουν με τέτοιες συνθήκες; Μπορεί να είστε ένα μικρό τριψήφιο νούμερο πανελληνίως. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια, από αυτά που έχω ακούσει λέω. 2
haris_216 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να απαξιώσω τους εργαζόμενους στο συγκεκριμένο χώρο (που πραγματικά θέλει αντοχές για να αντέξεις ωράρια, κλπ) αλλά πραγματικά, 2 χρόνια σπουδές για security;;; Ή έχουμε ανέβει πολύ ως κοινωνία και δεν γίνεται τίποτα χωρίς "σπουδές" ή κάποιοι έχουν στήσει ωραία φάμπρικα για να εισπράτουν. Τελικά μόνο κουλουρτζήδες σαλεπιτζήδες ξέφυγαν. Άντε να δούμε για πόσο ακόμη. 4
idomeneas7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Είχα δει μια διαφημιση προσφατα για καλλωπιστη σκύλων από κάποιο ιεκ της συμφοράς. Μπορεί να είναι και βοηθός καλλωπιστή σκύλων, δεν θυμάμαι.
zio10 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Είχα δει μια διαφημιση προσφατα για καλλωπιστη σκύλων από κάποιο ιεκ της συμφοράς. Μπορεί να είναι και βοηθός καλλωπιστή σκύλων, δεν θυμάμαι. Βοηθός θα είναι, καλλωπιστής βγαίνεις από ΑΕΙ μόνο! 1
dionisis1925 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 ενταξει προφανως πληρωνεσαι πολυ καλα γιατι εισαι ο Τζον Ραμπο. επισης, απο την αντιδραση σου στο θεμα, φαινεται οτι εχεις τον καταλληλο χαρακτηρα για σεκιουριτας Ούτε ο Ράμπο είμαι,ούτε μπράβος ούτε νομίζω πως απάντησα ειρωνικά σε κάτι,μόνος σου βγάζεις τα δικά σου συμπεράσματα για ένα επάγγελμα που υπάρχουν άνθρωποι με παιδιά/οικογένειες ή άνθρωποι που έχουν ρίξεις τις απαιτήσεις τους απλά για να μην παίρνουν εύκολα λεφτά από τον μπαμπά και την μαμά,εσύ συνέχισε την ειρωνεία και το στυλάκι..για το ίντερνετ καλός είσαι και τον χαρακτήρα μου δεν τον κρίνεις εσύ αλλά οι άνθρωποι που με κρατάνε στην δουλειά επειδή το αξίζω και όχι από λύπηση. Και ούτε βύσμα είμαι,σε νοσοκομείο εργάζομαι.
zio10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Ούτε ο Ράμπο είμαι,ούτε μπράβος ούτε νομίζω πως απάντησα ειρωνικά σε κάτι,μόνος σου βγάζεις τα δικά σου συμπεράσματα για ένα επάγγελμα που υπάρχουν άνθρωποι με παιδιά/οικογένειες ή άνθρωποι που έχουν ρίξεις τις απαιτήσεις τους απλά για να μην παίρνουν εύκολα λεφτά από τον μπαμπά και την μαμά,εσύ συνέχισε την ειρωνεία και το στυλάκι..για το ίντερνετ καλός είσαι και τον χαρακτήρα μου δεν τον κρίνεις εσύ αλλά οι άνθρωποι που με κρατάνε στην δουλειά επειδή το αξίζω και όχι από λύπηση. Και ούτε βύσμα είμαι,σε νοσοκομείο εργάζομαι. Σε δημόσιο νοσοκομείο;
dionisis1925 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Ναι,η προϋπηρεσία μέτρησε στο διορισμό που φυσικά δεν είναι απεριορίστου χρόνου,στα περισσότερα νοσοκομεία της χώρας έχουν φύγει τα ιδιωτικά συνεργεία και έχουμε σωθεί οι εργαζόμενοι,καλύτερες συνθήκες εργασίας και μισθού. 2
AntiCambeR Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/609014-%ce%ba%ce%b5%ce%bc%ce%b5%ce%b1-security/?hl=security#entry54854518 http://www.insomnia.gr/topic/609495-%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1-security/?hl=security
thunderspeeder Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά του φόρουμ είμαι νέος στον κλάδο και είμαι στην αγορά εργασίας. Πάω σε εταιρίες συνέντευξη και ακόμα ψάχνω να βρω κάτι σε ωράριο καταστημάτων σχετικά κοντά στην περιοχή μου ή να υπάρχει μέσω να πάω. Σήμερα πήγα σε μια σχετικά μεγάλη εταιρία σεκιούριτι για συνέντευξη ή έτσι νόμιζα γιατί αυτοί ήθελαν να με προσλάβουν με το καλημέρα. Μου ζήτησαν ένα κάρο χαρτιά τα πήγα και φωτογραφία ταυτότητας και αφού έκλεισα ραντεβού μπήκα και μίλησα αρχικά με τον διευθυντή. Μου είπε είναι 8ωρη εργασία μπορώ να σε βάλω και σε εμπορικό κατάστημα με ρώτησε αν έχω μέσο μεταφοράς του λέω όχι ιδιαίτερα για αυτό κοιτάω για να μπορώ με μέσα. Μου λέει μπορώ να σου βρω κοντά στην περιοχή σου και να σου πω και μισθό 2,70 την ώρα γιατί μου λέει δεν έχεις ξαναδουλέψει αλλά θα αυξηθεί σε ένα εξάμηνο το ωρομίσθιο ανάλογα με το πως τα πας στην δουλεία και την αξιολόγηση του επόπτη. Μου λέει αν θες και είσαι οκ πηγαίνεις στον επόπτη και την γραμματέα για να μιλήσεις για τα υπόλοιπα και την στολή. Πάω ήταν μια γυναίκα κάτι περνούσε στον υπολογιστή μου λέει είσαι διαθέσιμος και αύριο; Της κάνω ναι. Μου κάνει αύριο 8:30 κάνει εγκαίνια ένα από τα νέα καταστήματά μας στον Άλιμο έχει λεωφορείο να πας από 8 μέχρι 21:30. Της κάνω να σας πω για την περιοχή μου δεν μιλήσαμε οκ για αυτό αλλά θα υπογράψω συμβόλαιο και δεν θα μου πείτε που θα πάω. Μου κάνει πήγαινε εσύ και θα δούμε εμείς κατάστημα. Της κάνω δεν υπογράφω θα προτιμήσω να πάω και σε άλλες συνεντεύξεις πρώτα και άρχισαν και αυτή και ένας άλλος να μου κάνουν επίθεση του τύπου τι ήρθες εδώ για πρόσληψη αφού κοιτάς αλλού. Δεν ήθελα να πω στα μούτρα τους πω κάτι μου βρομάει και είπα πως μάλλον κατι δεν κατάλαβα καλά και ήθελα να μάθω για τις θέσεις που δίνουν και που είναι. Παρένθεση και σε άλλη εταιρία που είχα πάει και τους είπα για συνέντευξη απλά ήρθα δεν μου είπαν πέραν του που σε περιοχή θα δουλέψω δεν είπαν τίποτα ούτε για μισθό ούτε για ρεπό ούτε για ωράριο. έχω την αίσθηση πως περιμένουν πρώτα να ξέρουν πως θα υπογράψεις και αυτό μου βρωμάει. Εγώ δεν δέχτηκα να υπογράψω γιατί δεν είδα πρόθεση να με βάλουν κάπου να με βολέψει αλλά ήθελαν να κάνουν την δουλεία τους και ίσως μετά με πήγαιναν όπου είχαν ανάγκη. Ξέρει κανείς αν πέραν του 8ωρου σε πληρώνουν οι περισσότερες εταιρίες το ωρομίσθιο και αν υπάρχουν σχετικά κάποιες σοβαρές εταιρίες σχετικά που να είναι σχετικά συνεπείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα