gamer73 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ του έστειλα αίτηση επιστροφής αλλα δεν έστειλε την τσάντα πίσω Ελπίζω μην χρειαστεί να πληρώσω και χρήματα στον απατεώνα
doctorScien Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Φιλε μου που ακριβώς φαίνεται ότι έχει πάρει πίσω 400 λίρες μήπως έχεις μπερδευτεί και βλέπεις την ίδια συναλλάγή?
gamer73 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Ειναι 207 λίρες απο eBay και άλλες 207 απο PayPal Σύνολο εχει πάρει 414 λίρες!!!!
doctorScien Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Τσεκαρες το transcaction id οτι ειναι διαφορετικο?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Βρε αγόρι μου καλό το refund του ebay γίνεται μέσω PayPal , πο την στιγμή που λες ότι είναι ανοικτό το dispute του PayPal αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν αποφασίσει το PayPal τουλάχιστον οπότε δεν έχει κάνει refund, πάρε τηλέφωνο το support του ebay και εξήγησε τους ότι πως έκαναν refund χωρίς ο αγοραστής να δώσει tracking ότι έστειλε την τσάντα πίσω? Εκτός αν εσύ στο case που άνοιξε ο αγοραστής αρνήθηκες να στείλεις shipping label η όπως το λένε οπότε το ebay έκρινε ότι δεν έχεις όρεξη να συνεργαστείς 1
gamer73 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δεν έστειλα shipping label ήταν πολυ ακριβό δεν έχουν shipping label τα ΕΛΤΑ Και γιατί μου δείχνει το balance -235 pounds????? Τα εχει πάρει τα χρήματα απο αυτούς απλα αυτός έβαλε μεσάζων την τράπεζα του
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δεν έστειλα shipping label ήταν πολυ ακριβό δεν έχουν shipping label τα ΕΛΤΑ Και γιατί μου δείχνει το balance -235 pounds????? Τα εχει πάρει τα χρήματα απο αυτούς απλα αυτός έβαλε μεσάζων την τράπεζα του Αν έγραψες ότι δεν του στέλνεις label το περνούν ότι δεν δέχεσαι να συνεργαστείς οπότε χάνεις την υπόθεση Το balance είναι αρνητικό γιατί παίζει ν μην μπόρεσε να τραβήξει λεφτά από την τράπεζα (όπως όταν περνουμε refund από την τράπεζα αργούν μερικές μέρες τα λεφτά έτσι έχει κι διαδικασία να γίνει πο εσένα προς αυτών το refund) Αν πήρε 2 φορές τα λεφτά όπως λες πρέπει στο λογαριασμό του PayPal να σου βγάζει 2 επιστροφές από 235 όχι 1
gamer73 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Άρα θα εξαληφθει το dispute???? Μου είπαν να περιμένω 5 μερες
gbouros Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Την τσάντα δεν πρόκειται να την πάρει πίσω. Το ebay πλήρωσε από την τσέπη του τον αγοραστή και άφησε τον πωλητή να κρατήσει τα λεφτά της συναλλαγής. Το paypal δεν έχει βγάλει ακόμα απόφαση αλλά είναι πάγια τακτική του να δεσμεύει τα χρήματα μέχρι να λήξη η υπόθεση. Μόλις δει ότι ο αγοραστής έχει πάρει τα χρήματα του από το ebay θα κλείσει την υπόθεση υπέρ σου. Απλά πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) και να τους εξηγήσεις ότι ο αγοραστής έχει ήδη πάρει τα χρήματα του πίσω από το ebay και έχει κρατήσει και την τσάντα παρότι ψευδώς δήλωνε ότι δεν είναι γνήσια. 1
gamer73 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Το ξέρω φίλε μου αυτό έκανα τους πήρα 2 φορές τηλ και περιμένω αυτή την βδομάδα να δω τι θα γίνει όποτε κερδισμένος βγήκε αυτός ο κλέφτης
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Κατσε με οσα μας ελεγες ως τωρα εγω τουλαχιστον καταλαβα οτι σου εχουν τραβηξει απο το λογαριασμο σου 400 λιρες
gamer73 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Όχι είναι τα μισά 235 λίρες ελπίζω να τελειώσει το στορυ όπως περιγράφει ο φίλος παραπάνω μπορω να βάλω αρνητικο feedback σε αυτό τον αγοραστή και να του κάνω report? Πραγματικά πολύ κακός αγοραστής
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Όχι είναι τα μισά 235 λίρες ελπίζω να τελειώσει το στορυ όπως περιγράφει ο φίλος παραπάνω μπορω να βάλω αρνητικο feedback σε αυτό τον αγοραστή και να του κάνω report? Πραγματικά πολύ κακός αγοραστήςΤα μισά στα πήραν ήδη από το λογαριασμό σου ή απλά είναι τα δεσμευμενα στο PayPal?
gamer73 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Είναι δεσμευμένα αρνητικό balance:-( ακόμα περίμενω να μου απαντήσουν Υπάρχει τρόπος να καταγγείλεις κάποιον και να τον πετάξουν από το eBay?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Είναι δεσμευμένα αρνητικό balance:-( ακόμα περίμενω να μου απαντήσουν Υπάρχει τρόπος να καταγγείλεις κάποιον και να τον πετάξουν από το eBay? Ειναι τοσο ευκολο να κανεις αλλο λογαριασμο paypal-ebay που δεν θα καταφερεις κατι Αρα ακομα απο εσενα δεν εχουν παρει λεφτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα