Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σήμερα το πρωί πήγα στην τράπεζα να δω εάν υπάρχουν λεφτά στην κάρτα και μου έβγαλε -366.70 ευρώ. Γνωρίζει κανείς τι είναι αυτό το - γιατί προσπάθησα να βγάλω χρήματα και δεν μπόρεσα. Έγινε κρατήσει χρημάτων?

Δημοσ.

Αν δεν υπάρχει όριο υπερανάληψης μάλλον είναι κάποια δέσμευση που μπήκε (το ποιο συνηθισμένο στις μέρες μας λόγω κατάσχεσης από Δ.Ο.Υ. ή Ι.Κ.Α.)

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεν υπάρχει όριο υπερανάληψης μάλλον είναι κάποια δέσμευση που μπήκε (το ποιο συνηθισμένο στις μέρες μας λόγω κατάσχεσης από Δ.Ο.Υ. ή Ι.Κ.Α.)

Ισως κανω λαθος αλλα για κατασχεση λογαριασμου ή μερους του πρεπει η οφειλη να ειναι ανω απο 500 ευρω .

Δημοσ.

Παιδιά το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να κάνει υπέρ ανάληψη γιατί είναι από της απλές κάρτες χρεωστική δηλαδή όσο έχεις στην κάρτα για τόσο μπορείς να κάνεις ανάληψη. Στην Δ.Ο.Υ η στο ΙΚΑ δεν χρωστάει η μάνα μου και πρώτη φορά γίνεται αυτό όσο καιρό έμπαιναν λεφτά και κανονικά μπορούσα να κάνω ανάληψη.

Δημοσ.

Παιδιά το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να κάνει υπέρ ανάληψη γιατί είναι από της απλές κάρτες χρεωστική δηλαδή όσο έχεις στην κάρτα για τόσο μπορείς να κάνεις ανάληψη. Στην Δ.Ο.Υ η στο ΙΚΑ δεν χρωστάει η μάνα μου και πρώτη φορά γίνεται αυτό όσο καιρό έμπαιναν λεφτά και κανονικά μπορούσα να κάνω ανάληψη.

Παρε τηλεφωνο στην τραπεζα να ρωτησεις .Δεν ειναι διαφορετικες οι χρεωστκες απο τις αλλες που κανεις υπεραναληψη .Απλα πρεπει να το εχει εγρινει η Τραπεζα.Αν κατααβα καλα η καρτα ειναι της μαννας σου οποτε πρεπει αυτη να παρει τηλεφωνο να ρωτησει ή να παει σε καταστημα .Ποια τρεπεζα ειναι ?

Δημοσ.

Ισως κανω λαθος αλλα για κατασχεση λογαριασμου ή μερους του πρεπει η οφειλη να ειναι ανω απο 500 ευρω .

Αν υπάρχουν ήδη στο λογαριασμό 200€ και γίνει κατάσχεση για 500€ το υπόλοιπο γίνεται -300€

Η χρεωστική κάρτα συνδέεται με λογαριασμό ο οποίος μπορεί να έχει όριο υπερανάληψης και το υπόλοιπο να γίνεται αρνητικό (δηλαδή παίρνεις λεφτά χωρίς να έχεις σαν δάνειο που τοκίζεται).

Στη περίπτωση σου, επειδή δεν μπορείς να κάνεις ανάληψη το πιο πιθανό να υπάρχει κάποια δέσμευση. Πρέπει να ρωτήσεις την τράπεζα σου για να σου δώσει πληροφορίες - αν ο λογαριασμός δεν είναι και στο δικό σου όνομα θα πρέπει να ρωτήσει η μητέρα σου.

Δημοσ.

Η κάρτα είναι της εθνικής και ναι είναι της μάνας μου. Πως μπορώ να κάνω υπέρ ανάληψη με την δικιά μου κάρτα? Είναι κάτι σαν το καταναλωτικό δάνειο?

Το δωρο στους συνταξιουχους ειναι,μην ανησυχεις.

χαχαχαχχαχχαχχα

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σήμερα το πρωί πήγα στην τράπεζα να δω εάν υπάρχουν λεφτά στην κάρτα και μου έβγαλε -366.70 ευρώ. Γνωρίζει κανείς τι είναι αυτό το - γιατί προσπάθησα να βγάλω χρήματα και δεν μπόρεσα. Έγινε κρατήσει χρημάτων?

Μπες στην ιστοσελίδα του λογαριασμού σου, και δες τις κινήσεις.

Δεν είναι δύσκολο εν έτη 2016, που ζεις στο μεσαίωνα;

• Like 2
Δημοσ.

Έκανα κίνηση λογαριασμού και μου λέει ότι δεν υπάρχουν συναλλαγές.

Αδερφέ για να μπω στο σιτε να δω της κίνησις πρέπει να έχω ιβαν κάτι που δεν έχω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...