Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τοσο καιρο το ειχα δωρεαν και τωρα μου ηρθε ενα μηνυμα αν θελω να συνεχισω να το εχω σε προνομιακη τιμη 6 ευρω το χρονο. Ειναι βολικο και σκεφτομαι να συνεχισω να το εχω. Απλα οταν μπαινω στο site της alpha bank, λεει για 12 ευρω το χρονο, η καθε καρτα. Τι ακριβως ισχυει;

Δημοσ.

Εμενα μου ερχονται μηνυματα στο κινητο τους τελευταιους μηνες οταν κανω αγορες απο την καρτα, αλλα δε βλεπω καποια χρεωση 1 ευρω το μηνα.

Δημοσ.

Ε τοτε γιατι λες οτι δωρεαν ειναι μονο για email; Στο κινητο μου ερχονται δωρεαν τα μηνυματα.. Παντως σε email δεν μου ερχεται κατι.

Δημοσ.

Στην american express είναι δωρεάν. Στη visa είναι κανονικά 1€ το μήνα αλλά τώρα έχουν προσφορά στη μισή τιμή, 6€ το χρόνο.

(Για χρεωστικές κάρτες μιλάω, στις πιστωτικές νομίζω είναι δωρεάν).

Δημοσ.

Ε τοτε γιατι λες οτι δωρεαν ειναι μονο για email; Στο κινητο μου ερχονται δωρεαν τα μηνυματα.. Παντως σε email δεν μου ερχεται κατι.

έτσι ήταν πριν την προσφορά
Δημοσ.

Τοσο καιρο το ειχα δωρεαν και τωρα μου ηρθε ενα μηνυμα αν θελω να συνεχισω να το εχω σε προνομιακη τιμη 6 ευρω το χρονο. Ειναι βολικο και σκεφτομαι να συνεχισω να το εχω. Απλα οταν μπαινω στο site της alpha bank, λεει για 12 ευρω το χρονο, η καθε καρτα. Τι ακριβως ισχυει;

Διάβασε πιο προσεκτικά το μήνυμα που πήρες.

Η "προσφορά" είναι για τις χρεωστικές, κυρίως, κάρτες Enter που πήραμε μετά τα CC, για να κάνουμε ανάληψη από τα ΑΤΜ και να μην στεκόμαστε στην ουρά.

Σ΄αυτές, δεν είχαμε χρέωση κάθε μήνα, όπως στις πιστωτικές, για το alert, και οι αρμόδιοι της Alpha σκέφτηκαν να μας βάλουν στο τρυπάκι και γι' αυτές. 

Δημοσ.

Και εγώ πάντως τόσο καιρό λαμβάνω σμσ στο κινητό χωρίς να με χρεώνουν. Αν κρατήσω μόνο τα μαιλ θα συνεχίσει να είναι δωρεάν;

Δημοσ.

Εμενα μου ερχονται μηνυματα στο κινητο τους τελευταιους μηνες οταν κανω αγορες απο την καρτα, αλλα δε βλεπω καποια χρεωση 1 ευρω το μηνα.

Γράφοντας "τους τελευταίους μήνες" εννοείς από 14/10/16 μέχρι 31/12? Για αυτό το διάστημα ναι, προσφέρεται σε όλους δωρεάν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...