DDevil Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Εχω να παω σε 3 διαφορετικες συναθροισεις!! της Π......ς παλι φετος Τα καλυτερα φιλε ειναι τα ρεβεγιόν σε σπιτια .... να ειστε καλεσμένοι σε ενα σπιτι να παιζει μεγάλη παρέα - πάρτυ 20 άτομα και βάλε να παιζει ωραιο φαγητο (ας πάει και ο καθε καλεσμένος με το δικο του) κρασάκι - ΠΟΤΆΚΙ και καλή μουσικη. Ειχαμε κάνει ένα τέτοιο πάρτι πριν 2 χρονια στο οποιο ήμουν dj ειχε μαζέψει καμια 50αρια άτομα. Γάμησε εκεινο το βράδυ η φάση .... Ε δεν είναι τιμωρία ρε συ, δίκαιο είναι αν η δουλειά είναι τέτοια. Είναι πιο δίκαιο δηλαδή να δουλεύουν οι ίδιοι και Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά; Να μη δουλευει κανεις καμια απο τις 2 αργιες 1
zio10 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Τα καλυτερα φιλε ειναι τα ρεβεγιόν σε σπιτια .... να ειστε καλεσμένοι σε ενα σπιτι να παιζει μεγάλη παρέα - πάρτυ 20 άτομα και βάλε να παιζει ωραιο φαγητο (ας πάει και ο καθε καλεσμένος με το δικο του) κρασάκι - ΠΟΤΆΚΙ και καλή μουσικη. Ειχαμε κάνει ένα τέτοιο πάρτι πριν 2 χρονια στο οποιο ήμουν dj ειχε μαζέψει καμια 50αρια άτομα. Γάμησε εκεινο το βράδυ η φάση .... Να μη δουλευει κανεις καμια απο τις 2 αργιες Είναι πολλές δουλειές που δεν γίνεται αυτό όμως. Προσωπικά όταν δούλευα δεν με πείραζε και ιδιαίτερα πάντως, στο πρόγραμμα είναι, τι να κάνουμε
zio10 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Θα βαλω 3-4 κιλα.. Θέλει πρόγραμμα αλλά πιστεύω θα τα καταφέρεις! Πιστεύω να έχεις ξεκινήσει ήδη ε; 1
anwnymh29 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Θέλει πρόγραμμα αλλά πιστεύω θα τα καταφέρεις! Πιστεύω να έχεις ξεκινήσει ήδη ε; Οχι ακομα..τωρα να κανω χωρο για να γινει η δουλεια σωστα! 1
DDevil Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Θα βαλω 3-4 κιλα.. ΕΙΧΕς πει θα γυμναστεις .... κανονισε να σε παρασυρουν οι αντιφιτνεσάκηδες και να γινεις σαν γιουβαρλάκι.
anwnymh29 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 ΕΙΧΕς πει θα γυμναστεις .... κανονισε να σε παρασυρουν οι αντιφιτνεσάκηδες και να γινεις σαν γιουβαρλάκι. Αγορι εχω χασει 10 κιλα.. μου αξιζει λιγη κραιπαλιτσα!! Η γυμναστικη δεν φευγει απο την ζωη μου. 1
saxos55 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 θα γραφω ανεκδοτα στο φορουμ Πότε λες να ξεκινήσεις;
DDevil Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Αγορι εχω χασει 10 κιλα.. μου αξιζει λιγη κραιπαλιτσα!! Η γυμναστικη δεν φευγει απο την ζωη μου. Άτσα. Μπράβο , μπραβο αλλα σε έχουμε χάσει δεν μπαινεις στο φιτνεσ θρεντ να πεις κανα γεια ... να ανεβάσεις και καμια φώτο με την .... προοδο σου :-D 1
anwnymh29 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Άτσα. Μπράβο , μπραβο αλλα σε έχουμε χάσει δεν μπαινεις στο φιτνεσ θρεντ να πεις κανα γεια ... να ανεβάσεις και καμια φώτο με την .... προοδο σου :-D Τυπου πριν και μετα ε?? Eιμαι πολυ ευχαριστημενη με οσα καταφερα διχως γυμναστηρια,διχως ειδικους αλλα μονο με την θεληση μου και φυσικα με υπομονη.Δεν ειμαι χαζη ολο αυτο να το ισοπεδωσω με μελομακαρονα.. 2
DDevil Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Τυπου πριν και μετα ε?? Eιμαι πολυ ευχαριστημενη με οσα καταφερα διχως γυμναστηρια,διχως ειδικους αλλα μονο με την θεληση μου και φυσικα με υπομονη.Δεν ειμαι χαζη ολο αυτο να το ισοπεδωσω με μελομακαρονα.. Διάλεξε μια μέρα πχ Χριστουγεννα και φάε οτι θες .... και αλλες 2 μετά μέσα στις γιορτες πχ παραμονη και ανημερα πρωτοχρονιας. Δεν θα πάρεις τιποτα. Αρκει να μην γουρουνιάζεις καθε μέρα ολες τις γιορτές. 1
InfernoN Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 θα κοροιδευω αυτους που λενε οτι τα μελομακαρονα (λαδερες μλκιες) ειναι καλυτερα απτους κουραμπιεδες(βουτυρενιοι παραδεισοι) 4
zio10 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 θα κοροιδευω αυτους που λενε οτι τα μελομακαρονα (λαδερες μλκιες) ειναι καλυτερα απτους κουραμπιεδες(βουτυρενιοι παραδεισοι) Οι σιροπιαστοί κουραμπιέδες θα είχαν ενδιαφέρον! (Τίμιοι οι κουραμπιέδες αλλά δεν υπάρχει σύγκριση... ). 3
l337 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Οι σιροπιαστοί κουραμπιέδες θα είχαν ενδιαφέρον! (Τίμιοι οι κουραμπιέδες αλλά δεν υπάρχει σύγκριση... ). Πιθανόν αλλά δεν θα ήταν μετά κουραμπιέδες. (είσαι ασεβής ως προς τους κουραμπιέδες ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα