Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά πάμε καλά τελικά ως χώρα και λαός?

Που ακούστηκαν αυτά τα πράγματα?

ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ σε κοινό ρολόϊ?

Ενοικίαση κατοικίας με καταβολή εγγύησης χωρίς Συμβόλαιο?

Δηλαδή φίλε μου, μέσω ποιού τρόπου θεωρείς ότι είσαι κατοχυρωμένος έναντι της παράνοιας οποιουδήποτε προβληματικού?

Τον πληρώνεις και με μετρητά και πιστεύεις ότι θα το παραδεχτεί? Ως φιλοξενούμενο θα σε παρουσιάσει.

Αν είναι δυνατόν, δουλεύετε για ενα σπιτονοικονύρη τελικά?

δεν μπορεί να το ανεβάσει. το σπίτι του λογικά συνδέεται με τον γενικό του σπιτιού του ιδιοκτήτη, και η κατανάλωση μετριέται στο ρολόι του ιδιοκτήτη.

ουσιαστικά το σπίτι που μένει ο ts δηλώνεται ως ανοίκιαστο και το πιο πιθανό είναι να είναι κομμένο το ρεύμα από το ρολόι για να μην πληρώνει πάγιο στη ΔΕΗ.

αν κάνω κάπου λάθος στην παραπάνω υπόθεση, ας με διορθώσει ο ts 

Προφανώς, αλλά και η σύνδεση του μέσω άλλης παροχής δεν επιτρέπεται απο τη ΔΕΗ ούτε και απο την ΕΥΔΑΠ.

Μακάρι να καταλάβαινα με ποιό τρόπο υπολογίζιονται και πληρώνονται οι καταναλώσεις του ts.......

• Like 3
  • Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδή φίλε μου, μέσω ποιού τρόπου θεωρείς ότι είσαι κατοχυρωμένος έναντι της παράνοιας οποιουδήποτε προβληματικού?

Τον πληρώνεις και με μετρητά και πιστεύεις ότι θα το παραδεχτεί? Ως φιλοξενούμενο θα σε παρουσιάσει.

Προφανώς, αλλά και η σύνδεση του μέσω άλλης παροχής δεν επιτρέπεται απο τη ΔΕΗ ούτε και απο την ΕΥΔΑΠ.

Μακάρι να καταλάβαινα με ποιό τρόπο υπολογίζιονται και πληρώνονται οι καταναλώσεις του ts.......

Ο λόγος που δεν πιεσα για συμβολαιο ειναι γιατι καταλαβα στην πορεία τι μαλακας ειναι..δεν ήθελα να μεινω σε αυτο το σπιτι για πολυ καιρο...το σχεδιαζα να φυγω με το που βρω την ευκαιρια..αν εκανα συμβολαιο θα πληρωνα για τοσους μήνες, πραγμα που δεν θα μπορουσα, άρα εμεινα εδω έτσι μεχρι να δω τι θα κανω...

Δημοσ.

Θα του ξανα αναφερω πως σε 1 μηνα θα φυγω απο το σπιτι οποτε να το κρατησει απο την εγγυηση αλλα δεν νομιζω να δεχτει γιατι του το ειχα ξαναπει...

Σε αυτη τη περιπτωση τι κανω?

Μενω μεσα στο σπιτι, και ελπιζω να μην μου ξανα κανει καμια μαλακια, και αμα μου τη κανει, παιρνω το 100, ας υποθεσουμε πως συμμορφωνεται, μπορει με καποιο τροπο να μου κανει κατι νομικα?

Μπορει να με διωξει με καποιο τροπο τοσο αμεσα μεσω εξωσης?

Φίλε μου, έξωση κάνουμε σε ενοικιαστή βάσει Συμβολαίου και μόνο.

Εσύ απλά δεν "υπάρχεις" επισήμως και δίκιο δεν θα βρείς.

Για ποιό συμψηφισμό εγγύησης μιλάς, για αυτή που επισήμως δεν έχει πάρει ο ιδιοκτήτης?

Για να δώ πως θα το αποδείξεις .........

Ασε τις Εφορίες, Αστυνομίες κ.λ.π. και άρχισε να ψάχνεις για άλλο σπίτι, γιατί πολύ φοβάμαι ότι το μόνο που θα εισπράξεις είναι ενα "Ας πρόσεχες".

Δημοσ.

Τις προαλλες ηρθε και μου είπε πως το νερο εχει ερθει 40 ευρώ, και πως αυτος δεν πολυερχοταν σπιτι τοσο καιρο και πως ολο αυτο το ποσο θα το πληρωσω εγω !! χαχαχα !! οπως και της ΔΕΗ πριν λιγο καιρο μου ελεγε παλι τα ιδια, 90 ευρω, ενω εγω δεν καιω τιποτα...του ειπα πως οταν ερθει ηλεκτρολογος να υπολογισει μπροστα μου τι καταναλωση εχει κανει ο καθενας μονο τοτε θα πληρωσω..δεν του εχω πληρωσει λογαριασμους εως τωρα και ουτε προκειται

Δημοσ.

επειδή ακριβώς δεν επιτρέπεται είπα να του κάνει καταγγελία στη ΔΕΗ

αν κάνει το ίδιο και για το νερό, τότε και στην ΕΥΔΑΠ το ίδιο

για να υπολογιστούν οι καταναλώσεις του ts, μπαίνει ένα ενδιάμεσο ρολόι. από τον πίνακα της ΔΕΗ του ενός διαμερίσματος, στο καλώδιο που πηγαίνει το ρεύμα στον πίνακα του άλλου διαμερίσματος

Δημοσ.

τι να κανω σε περιπτωση που μου ξανακατεβασει το ρευμα???

μπροω να παρω την αστυνομια τηλ η δεν θα δωσει σημασια??

μετα τις γιορτες σκοπευω να νοικιασω αλλου σπιτι...αλλα οσο ειμαι εδω τι μπορω να κανω αμα μου ξανακανει κατι τετοιο?

Έτσι όπως τα λες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Να πάρεις τηλέφωνο την αστυνομία και να της πεις τι ακριβώς?

Μόνο αν είχες σκοπό να μείνεις θα μπορούσες να κάνεις πολλά.

Δημοσ.

Ο λόγος που δεν πιεσα για συμβολαιο ειναι γιατι καταλαβα στην πορεία τι μαλακας ειναι..δεν ήθελα να μεινω σε αυτο το σπιτι για πολυ καιρο...το σχεδιαζα να φυγω με το που βρω την ευκαιρια..αν εκανα συμβολαιο θα πληρωνα για τοσους μήνες, πραγμα που δεν θα μπορουσα, άρα εμεινα εδω έτσι μεχρι να δω τι θα κανω...

Φιλε μου,

Αν είχες στα χέρια σου Συμβόλαιο και Αποδείξεις πληρωμής για την εγγύηση και τα ενοίκια, θα αφαιρούσες απο τα ενοίκια τη συνολική δαπάνη των όποιων επισκευών χωρίς να ρωτήσεις τον ιδιοκτήτη ή τουλάχιστον θα είχες δικαίωμα "εξώδικης πρόσκλησης" και επιστροφής χρημάτων καθώς το μισθωμένο ακίνητο δεν ανταποκρίνεται στα συμφωνηθέντα (δόλος).

Τώρα όμως ........................

• Super Moderators
Δημοσ.

Τις προαλλες ηρθε και μου είπε πως το νερο εχει ερθει 40 ευρώ, και πως αυτος δεν πολυερχοταν σπιτι τοσο καιρο και πως ολο αυτο το ποσο θα το πληρωσω εγω !! χαχαχα !! οπως και της ΔΕΗ πριν λιγο καιρο μου ελεγε παλι τα ιδια, 90 ευρω, ενω εγω δεν καιω τιποτα...του ειπα πως οταν ερθει ηλεκτρολογος να υπολογισει μπροστα μου τι καταναλωση εχει κανει ο καθενας μονο τοτε θα πληρωσω..δεν του εχω πληρωσει λογαριασμους εως τωρα και ουτε προκειται

Μαζεύεις τα πράγματά σου σιγά σιγά και φεύγεις. Εξάλλου έπιπλα κλπ δεν έχεις. Όπως δεν "υπάρχεις" νομικά τόσο καιρό που μένεις εκεί, δεν θα υπάρχεις και αν θα "φύγεις νύχτα"... 

• Like 6
Δημοσ.

Ότι και να λες εσυ ο ιδιοκτήτης έχει εγγύηση 460 ευρώ και μόλις τα φέσια σου (μιας και λες ότι δεν έχεις πληρωσει κανένα λογαριασμό) φτάσουν το ποσό της εγγύησης θα σε πετάξει έξω μιας και ουσιαστικά είσαι σαν να μην υπάρχεις στο σπιτι

Δημοσ.

Μαζεύεις τα πράγματά σου σιγά σιγά και φεύγεις. Εξάλλου έπιπλα κλπ δεν έχεις. Όπως δεν "υπάρχεις" νομικά τόσο καιρό που μένεις εκεί, δεν θα υπάρχεις και αν θα "φύγεις νύχτα"... 

Μεχρι τις 10-15-20 γεναρη πρεπει να είμαι εδω..

Τοτε θα εχω τα χρήματα να νοικιάσω καπου αλλου...προς το παρόν δεν μου φτάνουν..

Δημοσ.

Θα του ξανα αναφερω πως σε 1 μηνα θα φυγω απο το σπιτι οποτε να το κρατησει απο την εγγυηση αλλα δεν νομιζω να δεχτει γιατι του το ειχα ξαναπει...

Σε αυτη τη περιπτωση τι κανω?

Μενω μεσα στο σπιτι, και ελπιζω να μην μου ξανα κανει καμια μαλακια, και αμα μου τη κανει, παιρνω το 100, ας υποθεσουμε πως συμμορφωνεται, μπορει με καποιο τροπο να μου κανει κατι νομικα?

Μπορει να με διωξει με καποιο τροπο τοσο αμεσα μεσω εξωσης?

τι εξωση να κανει ρε ο απατεωνας ο μαλακας ο νεοελληνας (παρακαλω να μην διαγραφει) ... που δεν φαινεσαι πουθενα ...νομικα οσο μενεις εσυ σε αυτο το σπιτι αλλο τοσο μενω κι εγω...

• Like 4
Δημοσ.

επειδή ακριβώς δεν επιτρέπεται είπα να του κάνει καταγγελία στη ΔΕΗ

αν κάνει το ίδιο και για το νερό, τότε και στην ΕΥΔΑΠ το ίδιο

για να υπολογιστούν οι καταναλώσεις του ts, μπαίνει ένα ενδιάμεσο ρολόι. από τον πίνακα της ΔΕΗ του ενός διαμερίσματος, στο καλώδιο που πηγαίνει το ρεύμα στον πίνακα του άλλου διαμερίσματος

Ελα όμως που σε πρόλαβε ο ts και απ' ότι θα διαβάσεις ούτε ενδιάμεσο ρολόϊ δεν υπάρχει.

Καλά καλά ούτε τα ενδιάμεσα ρολόγια επιτρέπει και αναγνωρίζει η ΔΕΗ.

Για την ΕΥΔΑΠ προφανώς η έννοια "ενδιάμεσο" ρολόϊ δεν υφίσταται.

Μιλάμε για ιδιοκτήτη που θέλει πολύ ξύλο.

• Like 1
Δημοσ.

Ελα όμως που σε πρόλαβε ο ts και απ' ότι θα διαβάσεις ούτε ενδιάμεσο ρολόϊ δεν υπάρχει.

Καλά καλά ούτε τα ενδιάμεσα ρολόγια επιτρέπει και αναγνωρίζει η ΔΕΗ.

Για την ΕΥΔΑΠ προφανώς η έννοια "ενδιάμεσο" ρολόϊ δεν υφίσταται.

Μιλάμε για ιδιοκτήτη που θέλει πολύ ξύλο.

ειναι χριστιανος ομως :devil: :devil: :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...