Getta Robo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 1 minute ago, pontez2 said: Πρέπει να μη κατάλαβε αυτος που σε έκοψε. Μου ξεκαθάρισαν προσφατα οτι τα αντιφλεγμονώδη ενοχλουν (μπορει δηλαδή κατά την εξέταση του αιματος να δωσουν αυξημένη ενδειξη ηπατιτηδας ή κάτι παρόμοιο) και για αυτο καλό ειναι να έχουν παρέλθει 5 ημέρες. 3 εβδομάδες????Τι διαολο άκουσε? Οτι πηρες βιολογικο παράγοντα? Δυστυχως δεν ειναι ετσι. Και εξηγουμε, ειμαι ο πρωτος που θα βγει και θα μιλησει για το προβλημα που πολλοι συμπολιτες μας δεν αιμοδοτουν. Αλλα φυσικα, δεν δινει το αλαθητο και σε πολλους γιατρους και νοσοκομες. Προσωπικα εχω κοπει 2 φορες απο αιμοδοσια. Η πρωτη για την ασπιρινη, και η δευτερη επειδη ειχα φαει μεσημερι φακες (...) και το θεωρησαν βαρυ γευμα για αργα το απογευμα που πηγα να δωσω. Οπου περασα απο εξεταση απο νοσοκομα. 2 φαουλ σε μια βραδια. Εχω ακουσει παρα πολλες αντιστοιχες ιστοριες με προβληματικο προσωπικο σε τμηματα αιμοδοσιων. Απο την μια μιλανε για αγνοια η και αρνηση του κοσμου να αιμοδοτει, απο την αλλη ομως υπαρχουν και τετοια φαινομενα. Και δεν εχουν γινει παρα ελαχιστα για να εξαλειφθουν. 1
pontez2 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Σαφέστατα. Εαν το κράτος ειχε επενδυσει σωστά στην υγεία και τα τμηματα αιμοδοσιων ηταν σωστά πλαισιωμένα, θα έδινε και περισσότερος κοσμος αίμα. Τι να κάνουμε. Η αιμοδοσία ειναι μια υπηρεσία που χρειάζονται πολλοί και εξειδικευμένοι υπάλληλοι. Χρονια τωρα λέμε οτι χρειαζομαστε προσληψεις στην υγεία και στην εκπαιδευση. Μπορουν να έχουν λιγότερους υπαλλήλους στη Βουλή ας πουμε ή να μειωθουν λιγο οι μισθοι τους...Τι ειπα τωρα ε? 1
Getta Robo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Ηρθε και παραλαβα λοιπον χθες την καρτα. Εχει τα κλασικα στοιχεια, ονοματεπωνυμο, ΑΜΚΑ, ομαδα αιματος κτλ. Δεν εχει αριθμο αστυνομικης ταυτοτητας και τοποθεσια. Κατι που μου ειπαν, αλλα με καθε επιφυλαξη για το κατα ποσο ισχυει για την παραλαβη καρτων. Εχει να κανει ο φορτος που εχει το εκαστοτε καταστημα vodafone. Αν πχ εχουν μεγαλο ογκο απο καρτες και λοιπα που πρεπει να παραδωσουν, αργουνε. Γιαυτο και δηλωσα να αποσταλει σε υποκαταστημα με λιγο φορτο εργασιας, και φαινομενικα την πηρα και γρηγορα. 1
kostakiss Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 προσπαθω να κανω εγγραφη στο https://www.blooddonorregistry.gr/ αλλα μου ζηταει εναν κωδικο..απο που θα τον προμηθευτω?
Getta Robo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 1 minute ago, kostakiss said: προσπαθω να κανω εγγραφη στο https://www.blooddonorregistry.gr/ αλλα μου ζηταει εναν κωδικο..απο που θα τον προμηθευτω? Παρε τους τηλεφωνο καλυτερα αυριο να στον στειλουν στο κινητο σου. 1
Adanos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 17 ώρες πριν, kostakiss είπε προσπαθω να κανω εγγραφη στο https://www.blooddonorregistry.gr/ αλλα μου ζηταει εναν κωδικο..απο που θα τον προμηθευτω? Όταν δώσεις αίμα εθελοντικά θα δηλώσεις το email ή κινητό σου. Όταν γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι, θα σου έρθει σε μήνυμα ή e-mail ο κωδικός ενεργοποίησης (2-3 μέρες). Τον βάζεις, βάζεις και nickname κλπ και έτοιμος. 1 1
pontez2 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μου ρθε και εμένα το μνμ εν τέλη. Καθυστέρηση αλλα οκ.
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 On 13/2/2018 at 1:24 PM, pontez2 said: Σαφέστατα. Εαν το κράτος ειχε επενδυσει σωστά στην υγεία και τα τμηματα αιμοδοσιων ηταν σωστά πλαισιωμένα, θα έδινε και περισσότερος κοσμος αίμα. Τι να κάνουμε. Η αιμοδοσία ειναι μια υπηρεσία που χρειάζονται πολλοί και εξειδικευμένοι υπάλληλοι. Χρονια τωρα λέμε οτι χρειαζομαστε προσληψεις στην υγεία και στην εκπαιδευση. Μπορουν να έχουν λιγότερους υπαλλήλους στη Βουλή ας πουμε ή να μειωθουν λιγο οι μισθοι τους...Τι ειπα τωρα ε? φταιει και η νοοτροπια μας οχι μονο τκ ρατος.οταν βλεπω ατομα εδω μεσα να ρωτανε για ποιο λογο να δωσουν αιμα ή ατομα να λενε οτι δεν δινω αιμα επειδη δεν δινουν λεφτα οπως στο εξωτερικο. On 13/2/2018 at 1:20 PM, Getta Robo said: Δυστυχως δεν ειναι ετσι. Και εξηγουμε, ειμαι ο πρωτος που θα βγει και θα μιλησει για το προβλημα που πολλοι συμπολιτες μας δεν αιμοδοτουν. Αλλα φυσικα, δεν δινει το αλαθητο και σε πολλους γιατρους και νοσοκομες. Προσωπικα εχω κοπει 2 φορες απο αιμοδοσια. Η πρωτη για την ασπιρινη, και η δευτερη επειδη ειχα φαει μεσημερι φακες (...) και το θεωρησαν βαρυ γευμα για αργα το απογευμα που πηγα να δωσω. Οπου περασα απο εξεταση απο νοσοκομα. 2 φαουλ σε μια βραδια. Εχω ακουσει παρα πολλες αντιστοιχες ιστοριες με προβληματικο προσωπικο σε τμηματα αιμοδοσιων. Απο την μια μιλανε για αγνοια η και αρνηση του κοσμου να αιμοδοτει, απο την αλλη ομως υπαρχουν και τετοια φαινομενα. Και δεν εχουν γινει παρα ελαχιστα για να εξαλειφθουν. και οι δυο πλευρες φταινε δυστυχως. On 9/2/2018 at 9:29 PM, orck said: Δινω συστηματικα καθε 6 μηνες για μια τραπεζα αιματος στην εργασια μου (ουτε που ξερω εαν αυτο ειναι καλυτερο για εμενα η για τους ασθενεις που το εχουν αναγκη), μου εχουν πει δυο φορες για αυτην την ηλεκτρονικη καρτα αλλα ποτε δεν ελαβα τον κωδικο που γραφει ο φιλος παραπανω... Εχω ακομη την χαρτινη καρτα, εχει καποια διαφορα η πλαστικη; ναι η πλαστικη ειναι για να εχεις πληρο ελεγχο των αιμοδοσιων σου ηλεκτρονικα.βλεπεις ποτε εδωσες βαζεις Reminder ποτε θα ξαναδωσεις για να σου στειλει sms. On 9/2/2018 at 4:40 PM, Muchacho said: Πάε καιρός.Την εγγραφή,αίτηση για την κάρτα κτλ την έκανα στην αιμοδοσία του νοσοκομείου,όχι από την ιστοσελίδα τους. https://www.blooddonorregistry.gr/ Σε αυτήν την σελίδα αναφέρομαι.Για την εγγραφή ζητάει κωδικό που ποτέ δεν μου ήρθε.Υποτίθεται πως μετά από αιμοδοσία θα σου έρθει,αλλά εγώ έχω δώσει περίπου 10 φορές από τότε και δεν έχει έρθει τίποτα. δεν επρεπε να το αφησεις τοσο.,επρεπε να μιλησεις απο την δευτερη φορα κιολας On 9/2/2018 at 4:20 PM, Muchacho said: Δεν μου ήρθε ποτέ ο κωδικός εγγραφής,αυτό είναι το πρόβλημα.Οπότε δεν μπορώ να καν να κάνω εγγραφή. εκει μιλας με την υποστηριξη ή και με το νοσοκομειο μερικες φορες αφου εχουν προσβαση σε αυτο το συστημα On 9/2/2018 at 4:35 PM, Getta Robo said: Δεν σο ερχεται στο ηλεκτρονικο στου ταχυδρομειο η σε μηνυμα στο κινητο, το ειχα παθει και εγω. Δεν καταλαβαινω που εμπλεκεται ομως το νοσοκομειο, δεν συμπληρωσα την παραμικρη αιτηση σε αυτους, ολα μεσα απο την σελιδα τους τα προχωρησα. Ποτε τους τηλεφωνησες και σου ειπαν να επικοινωνησεις με το νοσοκομειο; το νοσοκομειο επισης μπορει να κανει αλλαγες στην καρτελλα σου.αλλαγη που ηθελα δεν μπορουσαν να την κανουν τα ατομα απο το site και μου την εκανε το νοσοκομειο. On 9/2/2018 at 4:06 PM, pontez2 said: Αλήθεια? Μια φορά στο Γεννηματάς που τους το ειπα, μου ειπαν οτι όλοι για να καλύψουν ανάγκες έρχονται οποτε δε τους ξεχωριζουμε και δεν έχει κανεις προταιρεότητα. ολοι αυτο κανουν.first in first out. On 31/1/2018 at 4:34 PM, Getta Robo said: Στη σελιδα blooddonorregistry εχει τα στοιχεια της παλιας ταυτοτητας μου και δεν μπορω να κανω κατι, ελπιζω να μην δημιουργηθει προβλημα. Στο τηλεφωνο μου ειπανε για 21-40 μερες αναμονη, ελπιζω να μην χρειαστει οντως τοσο. μιλα μαζι τους να την αλλαξουν εκτος αν σε αφηνει να την αλλαξεις εσυ.και απο το νοσοκομειο μπορουν να κανουν αλλαγες On 9/2/2018 at 1:26 PM, pontez2 said: Έχει λάβει κανεις από τα συνεργαζόμενα καταστήματα, την κάρτα του? Εμενα μου έχει έρθει μνμ οτι έχει εγκριθεί εδω και 1 μηνα, αλλά για να παραλάβω οχι ακομα. μεσα απο το site βλεπεις την εξελιξη On 9/2/2018 at 3:41 PM, pontez2 said: Ενα πράγμα με ενοχλεί στην αιμοδοσία. Η αναμονή. Και επειδη δινω μονο απογεύματα, γίνεται της καραπαυτής απο κοσμο που πάει να δοσει αιμα για δικούς του ανθρώπους και συνηθως σε ιδιωτικά νοσοκομεία που για ένα στραμπουλιγμα σου ζητάνε 2 φiάλες Κάτι για εμάς τους απλους εθελοντές δε γινεται ρε παιδί μου εγω παω στο ναυτικο νοσοκομειο αθηνων. σχεδον μηδεν αναμονη On 9/2/2018 at 3:59 PM, fortenick said: Αν βιάζεσαι, να ξέρεις ότι έχεις προτεραιότητα ως εθελοντής. θεωρητικα ναι .πρακτικα οταν πας εκει τους βαζουν με την σειρα που ηρθαν. 3 1
Muchacho Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Πήρα τηλέφωνο στην υποστήριξη του blooddonorregistry.gr/ αλλά δεν μπορούσαν να με βοηθήσουν οπότε επικοινώνησα με το νοσοκομείο αλλά και πάλι δεν έβγαλα άκρη.Τελικά πήγα και έδωσα αίμα πριν περίπου 2 εβδομάδες και βρέθηκε ποιό ήταν το πρόβλημα.Δεν θέλω να αναφέρω τι ακριβώς είχε γίνει...αλλά ελπίζω πως ήταν μεμονωμένο περιστατικό.
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 αφου εβγαλες ακρη αυτο ειναι το καλο.ελπζιω να μην εκαναν λαθος στην καταχωρηση στοιχειων.γιατι πολλες φορες δεν βγαζουν και τα γραμματα που κανουμε πανο στις αιτησεις ή καποιοι τα αφηνουν κενα . 7 minutes ago, Muchacho said: Πήρα τηλέφωνο στην υποστήριξη του blooddonorregistry.gr/ αλλά δεν μπορούσαν να με βοηθήσουν οπότε επικοινώνησα με το νοσοκομείο αλλά και πάλι δεν έβγαλα άκρη.Τελικά πήγα και έδωσα αίμα πριν περίπου 2 εβδομάδες και βρέθηκε ποιό ήταν το πρόβλημα.Δεν θέλω να αναφέρω τι ακριβώς είχε γίνει...αλλά ελπίζω πως ήταν μεμονωμένο περιστατικό.
DYEL Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Πρεπει αναγκαστικα να δωσεις 400κατι ml? Και πόση ωρα κανεις μεχρι να μαζευτεί το ποσο που θελει?
Muchacho Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 58 λεπτά πριν, poulinos είπε αφου εβγαλες ακρη αυτο ειναι το καλο.ελπζιω να μην εκαναν λαθος στην καταχωρηση στοιχειων.γιατι πολλες φορες δεν βγαζουν και τα γραμματα που κανουμε πανο στις αιτησεις ή καποιοι τα αφηνουν κενα . Όποιοσδήποτε άλλος στην θέση μου θα πίστευε πως υπήρχε δόλος με τέτοιο τραγικό λάθος που έγινε.Ευτυχώς που γνωρίζω κάποιον από εκεί μέσα και το έψαξε ώστε να σιγουρευτούμε πως ήταν εξαιτίας απειρίας/βλακείας ενός εργαζόμενου. 10 λεπτά πριν, DYEL είπε Πρεπει αναγκαστικα να δωσεις 400κατι ml? Και πόση ωρα κανεις μεχρι να μαζευτεί το ποσο που θελει? Ναι δίνεις 400-450 ml που είναι η απαραίτητη ποσότητα για να την διαχειριστούν.Δεν είναι υπερβολική... Συνήθως οι περισσότεροι κάνουν 5-10 λεπτά.
Getta Robo Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Ωραιος @poulinos περιμενω αυτο το καιρο να παω να αιμοδοτησω και να ζητησω τις απαραιτητες αλλαγες. Η καρτα πρεπει να αργουσε τοσο καιρο λογω φορτου κτλ, αλλοι την ελαβαν τελικα πολυ πιο γρηγορα.
DYEL Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Muchacho είπε Ναι δίνεις 400-450 ml που είναι η απαραίτητη ποσότητα για να την διαχειριστούν.Δεν είναι υπερβολική... Συνήθως οι περισσότεροι κάνουν 5-10 λεπτά. Δεν παιζει να το αντεξω θα σβησω,κριμα
Muchacho Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, DYEL είπε Δεν παιζει να το αντεξω θα σβησω,κριμα Δεν είναι τίποτα,απλά είσαι ξαπλωμένος για 10 λεπτά και περιμένεις,ούτε πόνο νιώθεις ούτε μπορείς να πάθεις κάτι ανησυχητικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα